Σπίτι & κήπος

Klax Multi Tool – ένας συνδυασμός τσεκούρι και σφυρί

klax-multi-tool-function-head-steel

Για όλους τους λάτρεις της φύσης που είναι εξειδικευμένοι και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι χρήσιμο – ένα νέο όργανο έρχεται στην αγορά που θα διευκολύνει το έργο των ανθρώπων της χώρας – Κλαξ Πολυεργαλείο.

Το πολυεργαλείο που συνδυάζει το σφυρί με ένα τσεκούρι

klax-multi-tool-ax-steel-point

Το Klax είναι μια έξυπνη λύση που μετατρέπει κάθε ραβδί σε τσεκούρι ή σφυρί. Το Klax μπορεί να στερεωθεί σε μια λαβή ή μια λαβή, ώστε να μπορείτε να πάρετε ένα τσεκούρι εργασίας κατόπιν αιτήματος.

Klax Multi Tool – ο σύντροφος κάθε άντρα στη φύση

λειτουργία ax-klax-multi-tool-hammer-function

Το έξυπνο πολυεργαλείο προσφέρει επίσης μια σειρά από άλλα πολύ χρήσιμα εργαλεία, όπως ανοιχτήρι μπουκαλιών, κορδόνι, γάντζο, κλειδί και ξύστρα. Με βάρος μόλις 208 γραμμάρια, το Klax είναι το τέλειο μείγμα χρηστικότητας, μεγέθους και φορητότητας.

Το νέο όργανο είναι προϊόν της εταιρείας Klecker Knives, που ιδρύθηκε από μια οικογένεια – πατέρα και γιο. Το πάθος της για τα μαχαίρια με όλες τις χρήσεις την ενέπνευσε να σχεδιάσει το Klax Multi Tool. Ο πατέρας, Γκλεν Κλέκερ, είναι βετεράνος των Ναυτικών των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος, μετά τη συνταξιοδότησή του, άρχισε να σχεδιάζει επαγγελματικά μαχαίρια και συσκευές κοπής. Προς το παρόν η εταιρεία έχει κατασκευάσει προϊόντα για παγκοσμίου φήμης εταιρείες όπως η Ford Motor Company, Snap-on Tools, Laser Devices, Starbucks και Blade Tech. Ο γιος Νέιθαν, 10 ετών, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του. Εμπνευσμένο από τα Legos, τα ρομπότ και τις νέες τεχνολογίες, το αγόρι τον βοηθά με ενδιαφέρουσες ιδέες και σχέδια. Η εταιρεία συνεργάζεται πολύ με παιδιά που θέλουν να εκπαιδευτούν στον ανιχνευτή αγοριών.

Εάν σας έχουμε κεντρίσει το ενδιαφέρον με αυτές τις σύντομες πληροφορίες, μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες!

Ο ιδρυτής της εταιρείας Klecker Glenn δείχνει πώς λειτουργεί το σφυριού τσεκούρι

σχεδιαστής-klax-multi-tool-glen-shows

Το όργανο πωλείται με μια κομψή χειροποίητη λαβή

klax-πολλαπλών εργαλείων-τσεκούρι-με-λαβή-ξύλο

Ένας καλός φίλος στη χώρα ή στο δάσος – Klax Multi Tool

Σχέδιο κολάζ πολλαπλών εργαλείων klax

Ένα πολυεργαλείο, δεν είναι δύσκολο να το χειριστείς

klax-multi-tool-ax-work-regyme

τσεκούρι-σφυρί-λειτουργία-καινοτόμος-usa-design