Σπίτι & κήπος

Ο μοντέρνος σχεδιασμός κήπου κάνει τη βεράντα του τελευταίου ορόφου να φαίνεται άνετη

ταιριαστό σχέδιο επίπλωση φυτών επίπλων σιωπηλή ειρήνη

Ένα ζεστό και μοντέρνο σχεδιασμό κήπου για τη βεράντα στον τελευταίο όροφο εξασφαλίζει την πλήρη χαλάρωσή σας. Έχει επίσης εντυπωσιακή επίδραση σε όλους τους επισκέπτες. Ρίξτε μια ματιά στην ιδέα μας για όμορφο σχεδιασμό κήπου!

Ο μοντέρνος σχεδιασμός κήπου δίνει στο διαμέρισμα της πόλης μια νέα πινελιά 

βεράντα με επίπεδη στέγη στην πόλη που καλεί τους εντυπωσιασμένους επισκέπτες

Για ένα ζεστό και μοντέρνο σχεδιασμό κήπου Υπάρχουν φυσικά αμέτρητες δυνατότητες στη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Σας παρουσιάζουμε μια παραλλαγή για ένα ζεστό σχεδιασμό κήπου στη βεράντα του τελευταίου ορόφου, με την οποία μπορείτε να ξεφύγετε από το καθημερινό άγχος της πόλης. Αυτός ο κήπος βρίσκεται στην οροφή μιας διώροφης αστικής πολυκατοικίας. Ο σχεδιασμός δημιουργήθηκε σε συνεργασία μεταξύ των αρχιτεκτόνων Simon Morray-Jones, Clair Strong Interior Styling και BlueSky Landscapes, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία. Το μοντέρνο στυλ αυτού του κήπου στον τελευταίο όροφο αποτελεί προέκταση του μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός κήπου σας καλεί να χαλαρώσετε

μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού κήπου φρέσκια νότα πράσινα φυτά

Σύμφωνα με το αστικό του περιβάλλον, ο κήπος αποτελείται από φυτά που απαιτούν μικρή συντήρηση. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν χρειάζεται να ανησυχεί αν δεν έχει χρόνο. Αυτός ο χαλαρωτικός κήπος αποτελείται από έναν χώρο για την προετοιμασία φαγητού, ένα καθιστικό με τραπέζι φαγητού, πλαισιωμένο από φράχτες με χαμηλές γλάστρες για καλύτερη ιδιωτικότητα. Πράσινα και άσπρα φυτά κυριαρχούν σε αυτόν τον απλό αλλά εντυπωσιακό κήπο. Μοντέρνος σχεδιασμός κήπου είναι απλό αλλά μοντέρνο. Το υλικό επίπλων καθαρίζεται εύκολα. Τετράποδο τραπέζι βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα και πλούσια φύτευση δημιουργούν την απαραίτητη εσωτερική ηρεμία για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.

μοντέρνο σχεδιασμό κήπου πράσινο φρέσκο ​​αέρα χαλαρώστε εύκολο να σκουπιστεί