Σπίτι & κήπος

Φτιάξτε τις δικές σας μπάλες για τον κήπο – Πώς να διακοσμήσετε τον εξωτερικό χώρο με μπάλες μπόουλινγκ!

μπάλες για ιδέα διακόσμησης κήπου ζωγραφική πεταλούδες λουλούδια

Η σωστή διακόσμηση κήπου δίνει στον εξωτερικό χώρο ατομική γοητεία – τα απλά σχήματα μπορούν να τοποθετηθούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Perhapsσως αυτός είναι ο λόγος που η διακοσμητική μπάλα απολαμβάνει συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα-καθώς τραβάει τα βλέμματα στο παρτέρι δίνει έμφαση, στην είσοδο του σπιτιού δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα μαζί με φυτά σε γλάστρες, δίπλα στη λίμνη του κήπου γίνεται γρήγορα κομψή που τραβάει τα βλέμματα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων στην αγορά, αλλά με λίγη ικανότητα ο καθένας μπορεί να φτιάξει τις δικές του μπάλες κήπου. Με παλιές μπάλες μπόουλινγκ, για παράδειγμα, οποιοσδήποτε εξωτερικός χώρος μπορεί να αρωματιστεί σε χρόνο μηδέν. Σας παρουσιάζουμε συναρπαστικά έργα DIY για δημιουργικές και φθηνές διακοσμήσεις κήπου. αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Φτιάξτε μόνοι σας μπάλες για τον κήπο και επιλέξτε τη σωστή θέση για τη νέα διακόσμηση

μπάλες για είσοδο φυτευτή πέτρα μονοπάτι κήπου

Ανεξάρτητα από το αν είναι αγορασμένο ή χειροποίητο – όποιος αποφασίσει για διακοσμήσεις κήπου, πρέπει να λάβει υπόψη ορισμένα πράγματα. Πρώτα απ ‘όλα, η σωστή διακόσμηση πρέπει να είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, χωρίς προβλήματα στον ήλιο και τη ζέστη το καλοκαίρι και να αψηφά τον παγετό, τη βροχή και το χιόνι το χειμώνα. Η μπάλα μπόουλινγκ είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη – ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και γρήγορο χρώμα. Σε αντίθεση με το ξύλο και το τσιμέντο, το πλαστικό δεν χρειάζεται χειμερινή προστασία. Από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά ευαίσθητο στο άμεσο ηλιακό φως – με την πάροδο του χρόνου χάνει την ελαστικότητά του και γίνεται εύθραυστο. Η σωστή τοποθεσία για τη νέα διακόσμηση του κήπου είναι επομένως στη μερική σκιά ή στη σκιά.

μπάλες για κήπο γυάλινες μπάλες χαλικό μονοπάτι χυμώδης βραχόκηπος

Επιπλέον, η διακόσμηση για τον εξωτερικό χώρο εκτίθεται συχνά σε ισχυρούς ανέμους. Δεδομένου ότι το βάρος των διαφόρων σφαιρών μπόουλινγκ κυμαίνεται μεταξύ 0,500 gr και 7,2 kg, είτε η διακόσμηση θα πρέπει να αγκυρωθεί στο έδαφος είτε θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ένα ανεμοφράκτη. Η μπάλα βρίσκεται ιδανικά στο παρτέρι που προστατεύεται από τον άνεμο, ανάμεσα σε πολυετή φυτά και θάμνους ή κάτω από το καλλωπιστικό δέντρο. Εάν είναι επιθυμητό, ​​ωστόσο, αυτό μπορεί να τοποθετηθεί στη σκηνή σε ένα πέτρινο βάθρο.

μπάλες κήπος μέλισσα πασχαλίτσα διακόσμηση διακοσμητικό

Εάν εμφανίζεται μπροστά ή στη βεράντα, στην είσοδο του σπιτιού ή στο μονοπάτι του κήπου, τότε θα πρέπει επίσης να φωτίζεται το βράδυ. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος πτώσης. Αξίζει να επενδύσετε σε ηλιακά φώτα – αφενός, εξοικονομούν ηλεκτρική ενέργεια και, αφετέρου, προσφέρουν μια ευέλικτη εναλλακτική λύση έναντι των συμβατικών λαμπτήρων. Με αυτόν τον τρόπο, η μπάλα του μπόουλινγκ μπορεί εύκολα να επαναπροσδιορίζεται κάθε χρόνο χωρίς επιπλέον κόστος.

Τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια μπορούν να τραυματιστούν παίζοντας με μπάλες μπόουλινγκ – ειδικά αν είναι διακοσμημένα με σπασμένο γυαλί. Επομένως, δεν πρέπει να έχετε πρόσβαση στις διακοσμήσεις του κήπου.

Φτιάξτε τις δικές σας μπάλες για τον κήπο και βάλτε τις στο προσκήνιο

μπάλες για τεχνική χαρτοπετσέτας κήπου τεχνική ιδέα τσιμέντο

Η επιτυχημένη διακόσμηση κήπου πρέπει να ταιριάζει αρμονικά στη συνολική εικόνα. Τα διακοσμητικά κομμάτια vintage στυλ που φαίνονται παραπάνω αρωματίζουν τον κήπο του εξοχικού σπιτιού, για παράδειγμα. Οι μπάλες μπόουλινγκ είναι ιδιαίτερα εκφραστικές όταν διαθέτουν κομψά σχέδια με φυσικά μοτίβα. Οι διακοσμητικές μπάλες μπορούν να γίνουν πολύχρωμες και ποικίλες με ζωγραφική με ακουαρέλα. Απλώς τρίψτε προσεκτικά το παλιό χρώμα μπόουλινγκ με γυαλόχαρτο, στη συνέχεια βάψτε το λευκό (αγοράστε χρώματα που είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση) και αφήστε το να στεγνώσει για δύο ημέρες. Στη συνέχεια, είτε διακοσμήστε με πολύχρωμα αυτοκόλλητα είτε βάψτε λουλούδια και πεταλούδες με ακουαρέλες. Σε κάθε περίπτωση, τα πλαστικά αντικείμενα δεν μπορούν να διακοσμηθούν με την τεχνική της χαρτοπετσέτας – η κόλλα δεν κολλάει πολύ καλά στην επιφάνειά τους. Τα τελειωμένα διακοσμητικά κομμάτια μπορούν να τοποθετηθούν αποτελεσματικά στη μέση του κήπου, ανάμεσα σε απομονωμένα πολυετή φυτά, διακοσμητικά γρασίδια και κάλυμμα εδάφους δίπλα στο κιόσκι.

Μεσογειακή πινελιά στο τοπίο του κήπου – διακοσμήστε διακοσμητικές μπάλες με μωσαϊκό

μπάλες για μωσαϊκό κήπο κολλήσει ιδέα τσίμπημα

Εάν υπάρχει μια υπέροχη εμφάνιση λουλουδιών έξω, η διακόσμηση πρέπει να διατηρείται όσο το δυνατόν πιο απλή. Σφαίρες με μεσογειακά μοτίβα είναι ελκυστικές – φέρνουν μια εξωτική πινελιά στον δικό σας κήπο. Απλά ντύστε τις διακοσμητικές μπάλες με γύψο, μετά τοποθετήστε τα κομμάτια μωσαϊκού με στυλ πάνω τους, στερεώστε τα με ειδική κόλλα και αφήστε τα να στεγνώσουν. Το γυάλινο μωσαϊκό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό όταν τα μικρά κομμάτια αστράφτουν στον ήλιο. Ακόμα και το βράδυ, όταν φωτίζεται σωστά, η διακοσμητική μπάλα γίνεται το highlight στον εξωτερικό χώρο. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί ακόμη και να γίνει στοιχείο των χαρακτηριστικών του νερού στον κήπο ή να τραβήξει την προσοχή πάνω του σε ένα τσιμεντένιο βάθρο. Μαζί με γλάστρες από πηλό, θάμνους δάφνης και αρωματικά φυτά όπως λεβάντα, σχηματίζει ένα γοητευτικό σύνολο.

Μοντέρνο και κομψό – φτιάξτε τις δικές σας μπάλες με μεταλλική εμφάνιση

μπάλες για πλυντήριο μετάλλων κήπου ziergraeser

Εάν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας μπάλες για τον κήπο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια μοντέρνα διακόσμηση με μεταλλικές λεπτομέρειες. Αρχικά τρίψτε τη μπάλα του μπόουλινγκ με γυαλόχαρτο, στη συνέχεια εφαρμόστε ένα χρώμα σε αντίθεση και κολλήστε τις μεταλλικές λεπτομέρειες σε αυτό. Τέλος, καλύψτε με προστατευτικό βερνίκι και αφήστε το να στεγνώσει. Η τελική διακοσμητική μπάλα κόβει μια λεπτή φιγούρα, ειδικά σε μινιμαλιστικούς εξωτερικούς χώρους. Ο μινιμαλιστικός κήπος είναι εξαιρετικά απλός – ένας βραχόκηπος με παχύφυτα και πολυετή διακοσμητικά χόρτα φαίνεται κομψός και αποτελεί το τέλειο υπόβαθρο για ευφάνταστη διακόσμηση.

Φτιάξτε μόνοι σας μπάλες για τον κήπο – έμφαση στο βραχόκηπο

μπάλες για κρεβάτια με χαλίκι κήπου διακοσμητικό γρασίδι

Παρεμπιπτόντως, όλο και περισσότεροι χόμπι κηπουροί επιλέγουν έναν βραχόκηπο – ερμηνεύει το αλπικό τοπίο σε μικρή μορφή. Οι πέτρινες πλάκες και το δάπεδο με το χαλίκι παρέχουν τις τέλειες συνθήκες για τα γρήγορα και εύρωστα φυτά από τις ορεινές περιοχές να αναπτυχθούν γρήγορα. Παρεμπιπτόντως, ένας βραχόκηπος μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί ακόμη και σε έναν κήπο κατανομής – είναι καλά δομημένος και φυτεύεται με φειδώ, ώστε να μπορεί να καταλαμβάνει λίγο χώρο. Ειδικά όταν ο εξωτερικός χώρος είναι τακτοποιημένος, μπορεί να φαίνεται λίγο βαρετός.

μπάλες κήπος γυαλιά θραύσματα χαλίκι μονοπάτι διακοσμητικό γρασίδι ιδέα

Μια μπάλα μπόουλινγκ καλυμμένη με θρυμματισμένο γυαλί μπορεί να δημιουργήσει ένα συναρπαστικό παιχνίδι φωτός και σκιάς στον βραχόκηπο, να αναδείξει καλύτερα ορισμένα φυτά και να δώσει έμφαση στο πέτρινο κρεβάτι. Απλώς εφαρμόστε ειδική κόλλα για γυαλί στη μπάλα του μπόουλινγκ και στη συνέχεια κολλήστε προσεκτικά το σπασμένο γυαλί. Στη συνέχεια, αφήστε το να στεγνώσει για μια ημέρα και στη συνέχεια, εάν είναι απαραίτητο, τρίψτε προσεκτικά τις αιχμηρές άκρες και εφαρμόστε κόλλα στις αρθρώσεις μεταξύ των επιμέρους τεμαχίων γυαλιού. Ο καλός προγραμματισμός και η γρήγορη και ακριβής εργασία είναι ζωτικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα. Εάν δεν το πιστεύετε, μπορείτε να ψεκάσετε τη μπάλα με μεταλλικό χρώμα.

Μπάλες για τον κήπο – κάντε διακόσμηση από σκυρόδεμα

μπάλες κήπος κισσός tinker ιδέα σκάλες κήπου

Οι σκιερές τοποθεσίες με κισσό ή κιόσκια με αναρριχώμενα φυτά είναι απόλυτα αιχμαλωτιστές στον κήπο. Σε αυτή την περίπτωση, η στρογγυλή μπάλα μπόουλινγκ μπορεί να μετατραπεί σε ένα εκλεπτυσμένο γλυπτό κήπου με συγκεκριμένη εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, το σχέδιο που απεικονίζεται παραπάνω είναι εύκολο να αναπαραχθεί. Τα σωστά προστατευτικά ρούχα – μια μπλούζα με μακριά μανίκια και γάντια προστατεύουν το δέρμα από ερεθισμούς, προστατευτικά γυαλιά προστατεύουν τα μάτια από πιτσιλιές. Μόνο τότε μπορεί να ξεκινήσει η εργασία. Προσθέστε προσεκτικά νερό στο τελικό μείγμα και ανακατέψτε καλά για περίπου 5-6 λεπτά. Όταν το τελικό σκυρόδεμα έχει συνοχή ζύμης, μπορεί να εφαρμοστεί στη σφαίρα μπόουλινγκ, η οποία έχει καθαριστεί και ασταρωθεί εκ των προτέρων, με μια σπάτουλα. Αφήστε το να στεγνώσει για αρκετές ώρες και στη συνέχεια, αν θέλετε, τρίψτε προσεκτικά τις άκρες και τις γωνίες με γυαλόχαρτο. Παρεμπιπτόντως, το σκυρόδεμα δεν μπορεί να αντέξει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, γι ‘αυτό το υλικό είναι μόνο εν μέρει ανθεκτικό στο χειμώνα – μπορεί να δημιουργηθούν ρωγμές στην επιφάνεια την άνοιξη. Έτσι ώστε η όμορφη διακόσμηση του κήπου να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να αποθηκευτεί στο σπίτι του κήπου από τα τέλη Οκτωβρίου.

μπάλες ιδέα διακόσμησης κήπου σκυρόδεμα φτέρες διακοσμητικό γρασίδι

Η φυσική πέτρα και το ξύλο αποτελούν ένα ελκυστικό σύνολο στον κήπο. Μαζί με τα σκιά που αγαπούν τα φυτά φτέρης, ακόμη και οι πιο δυσδιάκριτες μικρές κόγχες γίνονται ένα σημαντικό στοιχείο του σχεδιασμού του κήπου. Η διακόσμηση του κήπου έρχεται από μόνη της σε ένα πέτρινο βάθρο, η πρόσοψη του σπιτιού τον προστατεύει από τον άνεμο και τη βροχή. Ο καλός προγραμματισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός όταν η διακόσμηση του κήπου είναι σκηνοθετημένη σε περιορισμένο χώρο στη μέση ενός παρτέρι. Επειδή τα λουλούδια συχνά ξεθωριάζουν την άνοιξη και μετά η φιγούρα του κήπου μένει μόνη στο κρεβάτι. Η κατάσταση είναι διαφορετική όταν οι φτέρες μπαίνουν στο παιχνίδι – μερικά αειθαλή είδη φτέρης γοητεύουν με τα γλυπτά φύλλα τους από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο.

Διακόσμηση από χαλκό στην μπροστινή αυλή

μπάλες νομίσματα κήπου κολλάνε στη διακόσμηση φτιάξτε τον εαυτό σας

Αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας μπάλες για τον κήπο σας, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Γιατί οι μπάλες μπόουλινγκ αποδεικνύονται παντοδύναμες. Στον μπροστινό κήπο, ακριβώς δίπλα στη σκεπαστή βεράντα, το επόμενο παράδειγμα προκαλεί αίσθηση. Επειδή είναι καλυμμένο με χάλκινα νομίσματα – το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που κόβει μια ωραία φιγούρα ανάμεσα στα καλοκαιρινά λουλούδια. Τα πολύχρωμα παρτέρια είναι δύσκολο να διακοσμηθούν. Πάρα πολλά χρώματα και σχήματα δεν επιτρέπουν σχεδόν καμία ελευθερία σχεδίασης. Οι διακοσμήσεις με σκουριασμένη εμφάνιση προσφέρουν μια εναλλακτική λύση σε στοιχειά, αγάλματα και σπίτια πουλιών. Προσθέτουν διακριτικά την τελευταία πινελιά ενώ παραμένουν πάντα στο παρασκήνιο. Μόνο το ελκυστικό τους χρώμα και η ελαφρώς αφρώδης επιφάνεια τραβούν την προσοχή.

Μπάλες για τον κήπο – μαρμαροποίηση της μπάλας μπόουλινγκ

μπάλες κήπο ζωγραφική ίριδα λουλούδι το κάνετε μόνοι σας

Δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά αληθινό – οι μπάλες για τον κήπο μπορούν να διακοσμηθούν με την ίδια τεχνική που χρησιμοποιείται για το μαρμάρινο πασχαλινό αυγό. Απλά γεμίστε μια παλιά, αλλά καθαρή, γλάστρα με χλιαρό νερό, στη συνέχεια επιλέξτε τα χρώματα και προσθέστε 8-10 σταγόνες από κάθε χρώμα στο νερό. Στη συνέχεια, σχεδιάστε διαφορετικά μοτίβα στην επιφάνεια του νερού με ένα ξυλάκι. Στο τέλος, βυθίστε προσεκτικά τη μπάλα του μπόουλινγκ στο νερό ή γυρίστε μια βούρτσα στο νερό και στη συνέχεια ψεκάστε προσεκτικά τη μπάλα μπόουλινγκ με αυτήν.

Φτιάξτε μόνοι σας μπάλες για τον κήπο – διορθώστε τις μπάλες σωστά

μπάλες κήπο μωσαϊκό αυτοκόλλητο diy διακόσμηση ιδέα χήνα ειδώλιο κήπου

Ο όμορφος σχεδιασμός έρχεται πραγματικά από μόνος του σε ένα τσιμεντένιο βάθρο. Παρεμπιπτόντως, οι μπάλες μπόουλινγκ έχουν τρύπες στις οποίες μπορούν να εισαχθούν πονταρίσματα. Με αυτόν τον τρόπο η μπάλα μπορεί να στερεωθεί και δεν θα πέσει σε ισχυρούς ανέμους ή καταιγίδες. Εάν τολμάτε να το κάνετε και έχετε αρκετά ψηφιδωτά πλακάκια διαθέσιμα, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το βάθρο. Το έργο χειροτεχνίας που απεικονίζεται παραπάνω ολοκληρώθηκε σε ένα Σαββατοκύριακο – εδώ πάνω απ ‘όλα, απαιτείται υπομονή. Αξίζει πρώτα να δοκιμάσετε διαφορετικά μοτίβα, να σχεδιάσετε ένα σκίτσο του έργου και στη συνέχεια να χωρίσετε το γλυπτό του κήπου σε διάφορους τομείς. Αυτό θα κάνει την επικόλληση πολύ πιο εύκολη – και ταυτόχρονα δεν χάνετε ποτέ τα πράγματα. Οι κόλλες συνήθως κολλάνε πολύ γρήγορα, οπότε όλα τα υλικά και τα εργαλεία πρέπει να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Δεδομένου ότι το γλυπτό μπορεί να ζυγίζει περίπου 10 κιλά στο τέλος, θα πρέπει κατά προτίμηση να τοποθετηθεί στο χώρο.

Ζωγραφίζοντας τη μπάλα του μπόουλινγκ με φαντασία – ιδέες για διακοσμήσεις κήπου

μπάλες κήπο μπόουλινγκ μπάλα μπογιά spiderman

Εκείνοι που τους αρέσει να πειραματίζονται μπορούν να φτιάξουν οι ίδιοι μπάλες Spiderman για τον κήπο. Αρχικά τρίψτε προσεκτικά το παλιό χρώμα της μπάλας, έπειτα βάψτε τη μπάλα του μπόουλινγκ κόκκινο και αφήστε την να στεγνώσει. Στη συνέχεια βάψτε τον ιστό αράχνης και μάσκα με ειδικό αδιάβροχο μαρκαδόρο και αφήστε το να στεγνώσει. Το νέο προστατευτικό για τον εξωτερικό χώρο είναι έτοιμο.

φτιάξτε μπάλες κήπο μόνοι σας κάμπια μπολ μπόουλινγκ

Μια κάμπια μπορεί να συναρμολογηθεί από αρκετές μπάλες μπόουλινγκ – πρώτα βάψτε όλες τις μπάλες σε πράσινο γρασίδι και αφήστε τις να στεγνώσουν. Στη συνέχεια βάψτε τους ροζ-πορτοκαλί-μοβ κύκλους με διαφορετικά χρώματα. Στο τέλος τραβήξτε το πρόσωπο και κάντε τις κεραίες από σύρμα – έτοιμες. Ο ευφάνταστος σχεδιασμός μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως περίγραμμα λουλουδιών – ειδικά κατά μήκος της πύλης του κήπου ή του μονοπατιού του κήπου, η κάμπια αποδεικνύεται μια πρακτική προσθήκη στο σχέδιο.

μπάλες κήπο ιδέα διακόσμησης πασχαλίτσα

Δίπλα στα φυτά της γλάστρας μπορείτε να ανεβάσετε μια πασχαλίτσα φτιαγμένη από μια παλιά μπάλα μπόουλινγκ και υπόλοιπα μωσαϊκά. Μια διακόσμηση κήπου σε έντονα χρώματα μπορεί επίσης να προσελκύσει έντομα όπως οι μέλισσες, οπότε είναι μια χρήσιμη προσθήκη στον κήπο. Το σχετικά χαμηλό βάρος επιτρέπει επίσης την ευελιξία του σχεδιασμού – ο όμορφος σχεδιασμός μπορεί εύκολα να αλλάξει θέση, όπως απαιτείται. Ο χόμπι κηπουρός μπορεί να πειραματιστεί και να βρει την καλύτερη δυνατή τοποθεσία.

μπάλες κήπο βαφή diy ιδέα λουλουδιών κρεβάτι

Το επόμενο γλυπτό κήπου παρουσιάζεται με έναν καθαρό και κομψό τρόπο δίπλα στους ανθισμένους θάμνους – αν δεν υπάρχει απλά χώρος για χαρακτηριστικά νερού στον κήπο, τότε η εμφάνιση μπορεί απλά να προσομοιωθεί – η σκούρα μπλε μπάλα στο τσιμεντένιο βάθρο μοιάζει με διακοσμητικό σιντριβάνι.

μπάλες κήπο κάλυμμα εδάφους τσιμεντένιο γυαλί

Πολλές διακοσμητικές μπάλες μπορούν να τοποθετηθούν ειδικά στον μεγάλο κήπο – εδώ μπορούν να συνδυαστούν δύο ή τρία σχέδια έτσι ώστε να δημιουργούνται ελκυστικές αντιθέσεις. Στρας, οπτικά από σκυρόδεμα, μεταλλικές λεπτομέρειες ή διάφορα σχέδια μπορούν να δώσουν στο σύνολο χαρακτήρα. Κάθε διακοσμητικό κομμάτι είναι πρακτικά μοναδικό και δίνει στον εξωτερικό χώρο μια ξεχωριστή πινελιά. Η σωστή τοποθεσία – κατά προτίμηση σε μερική σκιά και προστατευμένη από τον άνεμο – εγγυάται ότι οι διακοσμημένες με στοργή διακοσμήσεις κήπου θα διαρκέσουν πολύ. Οι κομψές λάμπες κήπου τα δείχνουν επίσης καλύτερα το βράδυ. Ανθισμένα λουλούδια, πράσινα πολυετή φυτά και θάμνοι αποτελούν το τέλειο υπόβαθρο για την εντυπωσιακή σας εμφάνιση. Μια ομοιόμορφη ιδέα κήπου εγγυάται ότι συνδυάζεται αρμονικά με τη συνολική εικόνα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα παραδείγματα επιτυχημένων ιδεών χειροτεχνίας στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και δοκιμάστε μία από τις προτάσεις μας για διακόσμηση για τον εξωτερικό χώρο!

Κόλλα σε μπάλες γυάλινα στρας κήπου

μπάλες κήπος λουλούδια γλάστρες μεταλλικό χρώμα φθινοπωρινό ντεκό

Φτιάξτε μπάλες διακόσμηση παρτέρι κήπου μόνοι σας

μπάλες κήπος μπλε χρώμα τσιμεντένια μπάλα μπόουλινγκ

μπάλες για ιδέα φυτών σε γλάστρες κήπου φτιάξτε μόνοι σας

φτιάξτε μπάλες μπλε διακόσμηση κήπου μόνοι σας

μπάλες κήπος μέλισσα σχεδιασμός ιδέα διακόσμηση