Σπίτι & κήπος

Σπειροειδής σκάλα γύρω από ένα δέντρο – καινοτόμο έργο αντικαθιστά το δεντρόσπιτο

Σπειροειδής σκάλα-δέντρο-μοντέρνα-κατασκευή-ξύλο-κάγκελο-κάθισμα

Σε τι χρησιμεύει μια σπειροειδής σκάλα γύρω από ένα δέντρο; Το έργο Canopystair εμπνέει μια καινοτόμο και φιλική προς το περιβάλλον ιδέα και προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο δεντρόσπιτο. Έτσι, ο καθένας μπορεί να απολαύσει μια όμορφη θέα και να βρει ένα καταφύγιο στον δικό του κήπο – χωρίς να βλάψει τη φύση! Πρακτικό και λειτουργικό – οι σκάλες στήνονται σε χρόνο μηδέν.

Φτιάξτε μια σπειροειδή σκάλα γύρω από ένα δέντρο – Το Canopystair είναι έτοιμο σε χρόνο μηδέν

Σπειροειδές σκαλοπάτι δέντρο μοντέρνο σπιτάκι δέντρο

Η σπειροειδής σκάλα προσαρτάται στο δέντρο βήμα προς βήμα χρησιμοποιώντας ειδικές ζώνες. Η κατασκευή είναι εξαιρετικά λειτουργική – επειδή το δέντρο δεν τρυπιέται ούτε έχει υποστεί ζημιά. Ταυτόχρονα, τα σκαλοπάτια είναι πολύ φαρδιά και προσφέρουν άνετα καθίσματα. Η σπειροειδής σκάλα γύρω από ένα δέντρο είναι πολύ πρακτική, ειδικά για ακίνητα με ψηλά παλιά δέντρα – μπορούν να φροντιστούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά είναι επίσης κατάλληλο ως υποκατάστατο του παραδοσιακού δεντρόσπιτου – μπορείτε να καθίσετε με ένα ωραίο βιβλίο ή ακόμη και να απολαύσετε χυμό με φίλους.

Χτίζοντας μια σπειροειδή σκάλα γύρω από ένα δέντρο – η ιδέα πίσω από το έργο

Σπειροειδής σκάλα-δέντρο-κάθισμα-ξύλο-κιγκλίδωμα-ζώνη

Οι σχεδιαστές Robert McIntyre και Thor ter Kulve έκαναν την ιδέα ενώ ήταν σε διακοπές. Εκείνη την εποχή είχαν νοικιάσει ένα σπίτι κοντά στην ακτή, εν πάση περιπτώσει ψηλοί πέτρινοι τοίχοι έκλειναν τη θέα. Μόνο όταν ανέβηκαν σε ένα δέντρο μπορούσαν να απολαύσουν την όμορφη θέα. Εκείνη την εποχή, σχεδιάστηκε το έργο και συζητήθηκαν οι πιθανές εφαρμογές.

Τα βήματα προσφέρουν άνετα καθίσματα

Σπειροειδής σκάλα-δέντρο-σκαλιά-κουπαστή-ξύλινα πηχάκια

Και οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να απολαύσουν την όμορφη θέα

Σπειροειδείς σκάλες-δέντρα-αναρρίχηση-κάθισμα-ιδέες

Η σπειροειδής σκάλα δεν βλάπτει το δέντρο

Σπειροειδής σκάλα-δέντρο-ξύλινα σκαλοπάτια-ζώνη-χωρίς διάτρηση

 Έργο Canopystair