Σπίτι & κήπος

Οι ευεργετικές λειτουργίες του υδρομασάζ με μια ματιά

βεράντα-υδρομασάζ-εξωτερικός-πάγκος-ξύλο-πάγκος

Οι άνθρωποι και το νερό έχουν έναν δεσμό που υπάρχει για χιλιάδες χρόνια και προέρχεται από τις φυσικές δυνάμεις της φύσης.

Οι υδρομασάζ που προορίζονται για οικιακή χρήση είναι ασύγκριτες στην κατηγορία τους. Είναι φτιαγμένα για όσους θέλουν το δικό τους κέντρο ευεξίας στο σπίτι.

Τα χαρακτηριστικά του υδρομασάζ είναι πραγματικά εντυπωσιακά αυτές τις μέρες

μπανιέρα-υδρομασάζ-με-θερμο-κάλυμμα

Η τεχνολογική καρδιά του υδρομασάζ και μία από τις πιο χαρακτηριστικές Χαρακτηριστικά του υδρομασάζ είναι ένα σύγχρονο σύστημα ρύθμισης του υδρομασάζ. Με αυτό μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα διαφορετικά ακροφύσια ανάλογα με τη δύναμη και τη χωρητικότητά τους. Αυτά τα Χαρακτηριστικά του υδρομασάζ χρησιμεύουν για την τόνωση διαφορετικών μερών του σώματος. Ανάλογα με την περιοχή που επιλέγετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα απαλό, ευαίσθητο μασάζ για να απολαύσετε τη βαθύτερη χαλάρωση ή μπορείτε να επιλέξετε τα ισχυρότερα τζετ για να ανακουφίσετε την κούραση που έχει συσσωρευτεί στους ώμους, την πλάτη και τα πόδια.

Το μασάζ αέρα ως ένα από τα Χαρακτηριστικά του υδρομασάζ εξασφαλίζει σταθερή περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο νερό, η οποία αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος. Ως επιπλέον, υπάρχει επίσης αρωματοθεραπεία, η οποία έχει θετική επίδραση στο μυαλό μέσω της επίδρασης διαφόρων μυρωδιών. Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στο υδρομασάζ δεν δημιουργούν αφρό, οπότε το νερό παραμένει καθαρό και πεντακάθαρο.

Πάντα στην τάση – νέες λειτουργίες από τη δίνη

διαφανές-ακρυλικό-υδρομασάζ-με-led-φωτισμό

Τη νύχτα, η υδρομασάζ εντυπωσιάζει με τα χρώματα της. Χάρη στα νέα φώτα LED, ο φωτισμός μπορεί επίσης να ενισχυθεί από έξω.

Ο τεχνολογικός θησαυρός του υδρομασάζ είναι το σύστημα οζονισμού του. Σε τέτοια Χαρακτηριστικά του υδρομασάζ η απελευθέρωση οξυγόνου, η οποία χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση μικροοργανισμών, απολυμαίνει το νερό χωρίς να προκαλεί δυσάρεστη οσμή και εμποδίζει το σχηματισμό φυκιών και βακτηρίων. Αυτός ο τύπος απολύμανσης δεν ερεθίζει τους βλεννογόνους ή το δέρμα και δεν ενέχει κίνδυνο αλλεργιών.

Τα θερμικά καλύμματα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για το υδρομασάζ, καθώς διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία του νερού. Αυτό χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, η οποία είναι ένα μεγάλο, οικονομικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, τα καλύμματα αποτελούν καλή προστασία για τα παιδιά και τα εμποδίζουν να μπουν στο νερό.

Οι λειτουργίες του υδρομασάζ ανοίγουν τις πόρτες σε έναν νέο κόσμο ευεξίας

υδρομασάζ-νυχτερινός φωτισμός-με-οθόνη-φωτογραφία

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις νέες λειτουργίες του υδρομασάζ στο ξενοδοχείο ή το σπα

σπα-μπανιέρα-μπανιέρα-στο-διάδρομο-καθίσματα

Επίδραση νέφους στην μπανιέρα υδρομασάζ

στρογγυλό-υδρομασάζ-μπανιέρα-με-κεριά-διακόσμηση

Τα νέα Jaccuzis είναι άνετα και προσαρμόζονται καλά στο περιβάλλον τους

μοντέρνο-υδρομασάζ-μπανιέρα-στο-μπάνιο

Το υδρομασάζ συμβαίνει με τη βοήθεια των πλευρικών πίδακων

λειτουργίες-υδρομασάζ-πίδακες-πλάτη καθίσματος

Θερμικά καλύμματα και πίδακες όζοντος στη δίνη

λειτουργίες-υδρομασάζ-φωτο-πίδακες-θερμομόνωση

υδρομασάζ-μπανιέρα-με-led-φωτισμό

λειτουργίες-of-the-whirlpool-water-jet-edge

πίδακες-υδρομασάζ-λειτουργίες-οξυγόνο-νερό

σχεδιαστής-πισίνα-περιβάλλεται-με-βήματα-νύχτα

μοντέρνα-μπανιέρα-μπανιέρα-με-ελληνικές-στήλες