Σπίτι & κήπος

Δημιουργώντας ένα όμορφο μονοπάτι στον κήπο – χρήσιμες συμβουλές για να το κάνετε μόνοι σας

Εάν έχετε μια περιοχή στο γκαζόν του κήπου σας που πρέπει να περπατάτε συχνά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι κήπου εκεί. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα πέτρινο μονοπάτι ή να ρίξετε τσιμέντο στη μέση του όμορφου γκαζόν. ΕΝΑ Μονοπάτι κήπου επενδύω μπορεί να είναι γρήγορο και εύκολο.

Δημιουργήστε ένα μονοπάτι κήπου από ξύλινες φέτες

κήπος-μονοπάτι-στρώσιμο-διαφορετικοί-τύποι ξύλου-πατίνας

Απλώς αγοράστε ή φτιάξτε τα δικά σας ξύλινα πάνελ σε κατάστημα υλικού ή κέντρο κήπου και στη συνέχεια σκορπίστε τα στον κήπο. Ένα ιδιαίτερα καλό υλικό για αυτό είναι ένας παλιός κορμός δέντρου, τον οποίο κόβετε σε φέτες πάχους 3 έως 4 mm. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε πέτρα, το απλό μονοπάτι του κήπου σας θα διαρκέσει για πάντα. Τα ξύλινα πάνελ, από την άλλη πλευρά, μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, ώστε να μπορείτε να πάρετε πίσω τον γνήσιο γκαζόν γρήγορα και εύκολα. Παρακάτω έχουμε έναν οδηγό για έναν Μονοπάτι κήπου επενδύω.

Ένα απλό μονοπάτι κήπου – τα βήματα:

1. Πρώτα τοποθετήστε έναν ξύλινο δίσκο στο σημείο που θέλετε και χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι για να κόψετε το γκαζόν γύρω από το πιάτο. Στη συνέχεια αφαιρέστε την πλάκα και την περιοχή κοπής.

2. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα φτυάρι για να αφαιρέσετε το γκαζόν και το χώμα από αυτήν την περιοχή. Σκάψτε την τρύπα σε βάθος τουλάχιστον 2,5 mm.

Δημιουργία διαδρομής κήπου – τα μεμονωμένα βήματα

κήπος-μονοπάτι-στρώσιμο-ξύλινοι-δίσκοι-χαλίκια-γέμισμα-το-λουέχεν

3. Γεμίστε αυτή την τρύπα μέχρι τη μέση με άμμο και πιέστε την καλά. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε έναν πιο σταθερό δρόμο.

4. Τοποθετήστε το κομμάτι ξύλου στο επιλεγμένο σημείο και πιέστε το καλά. Περιστρέψτε το ταυτόχρονα. Αυτό εξασφαλίζει επίσης ένα καλύτερο κράτημα και ένα ωραίο Δημιουργήστε ένα μονοπάτι στον κήπο.

5. Μην ανησυχείτε αν το γκαζόν δεν είναι ακριβώς στην άκρη του ξύλινου πίνακα. Απλά ρίξτε χώμα στις ελεύθερες περιοχές με το χέρι και το γκαζόν θα μεγαλώσει γρήγορα.

6. Πριν συνδέσετε όλα τα κομμάτια ξύλου, δοκιμάστε αν η απόσταση είναι κατάλληλη για εσάς. Εάν η διαδρομή του κήπου δεν είναι πολύ ευθεία, θα φαίνεται πιο φυσική και καλύτερη.

κήπος-μονοπάτι-δημιουργία-ξύλο-φέτες-λαχανόκηπος κρεβατάκια

κήπος-μονοπάτι-δημιουργία-ξύλινες-φέτες-ίσες αποστάσεις

Μονοπάτι κήπου ωραία και ελκυστικές φέτες κορμού δέντρων φτιάχνουν φυτά

Μονοπάτι κήπου μοντέρνο σχέδιο κήπου κρεβάτι κυκλικές πλάκες διαδρομής

Και εδώ υπάρχουν περισσότερες υπέροχες ιδέες για πεζοδρόμια στον κήπο 

ιδέες διακόσμηση πέτρες στην άκρη φυτά ξύλο καμπυλωτό σχήμα

τοπίο πλούσια φύτευση ενδιαφέρον σχέδιο μεγάλα ξύλινα πάνελ

Η χρήση όμορφων ξύλινων πάνελ δεν το καθιστά δύσκολο μόνοι σας

ενδιαφέρον σχέδιο έχει ένα μεγάλο μοντέρνο σπίτι      πλακόστρωτες αυλές ξύλινα μοντέρνα προστατευτικά έπιπλα τοίχου κήπου

ιδέες σχεδιασμού σπιτιών ιδέες ξύλινα φυτά

σχεδιασμός κήπου ρουστίκ στοιχεία εισάγετε παλιό ξύλο