Σπίτι & κήπος

Κηπουρική και εξωραϊσμός – Σωστή φροντίδα για τον κήπο το φθινόπωρο

Κηπουρική & Εξωραϊσμός Ομορφιά Φρεσκάδα Ελευθερία Πεταλούδα

Σας ενδιαφέρει η κηπουρική και ο εξωραϊσμός;! Έχουμε μερικές χρήσιμες ιδέες για Κηπουρική και εξωραϊσμός έτοιμο για εσάς το φθινόπωρο. Το φθινόπωρο απαιτεί πολύ χρόνο για τον κήπο και τα λουλούδια. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή αν ψάχνετε να αναδιαμορφώσετε τον κήπο και τον εξωραϊσμό σας. Τι πρέπει να γνωρίζουμε αυτή την εποχή;! Λόγω των μεταβαλλόμενων θερμοκρασιών, αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές για τον κήπο σας. Θα πρέπει να τον φροντίσετε πολύ και να λάβετε υπόψη τις ανάγκες των φυτών.

Κηπουρική και εξωραϊσμός – φροντίδα το φθινόπωρο

Κήπος αφήνει λουλούδια εποχή φθινόπωρο φθινόπωρο νερό

Παίρνουν πολύ λιγότερο φως το φθινόπωρο από την άνοιξη. Η ανάπτυξη επιβραδύνεται και παίρνουν όλο και λιγότερο νερό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει επίσης να ποτίζετε λιγότερο και να το κάνετε μόνο όταν το χώμα είναι στεγνό. Η θερμοκρασία πέφτει το φθινόπωρο και τα φυτά μπορεί να παγώσουν μέχρι θανάτου. Προσέξτε πολύ τα λουλούδια να μην βραχούν και τα φύλλα τους να μην κρυώσουν, αλλά ταυτόχρονα μην ξεχάσετε να ποτίσετε τα φυτά που το ζητούν.

Πώς πρέπει να τα πάμε σωστά Κηπουρική και εξωραϊσμός πρόσεχε? Φέρτε όλες τις γλάστρες στο σπίτι που κινδυνεύουν να κρυώσουν. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει φοίνικες, κάκτους και εσπεριδοειδή. Πριν τα φέρετε σπίτι, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ακόμη άρρωστα. Ο Οκτώβριος είναι πολύ κατάλληλος για γεράνια, γαρύφαλλα και φούξια. Επιλέξτε ένα δωμάτιο όπου υπάρχει άφθονο φως και καθαρός αέρας. Στο τέλος Οκτωβρίου, μπορείτε να γονιμοποιήσετε. Έτσι «ανοσοποιείτε» τα φυτά και τα προστατεύετε από ασθένειες. Τις φθινοπωρινές μέρες μπορείτε να βρείτε ένα άλλο μέρος για τους θάμνους και τα δέντρα στον κήπο. Το φθινόπωρο σκέφτεστε επίσης την άνοιξη, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά φαίνεται. Τώρα είναι η ώρα να φυτέψετε τα δικά σας λουλούδια. Εάν αποφασίσετε για μερικές πρώιμες ποικιλίες υάκινθου ή τουλίπας, θα διακοσμήσουν τον κήπο και τον εξωραϊσμό σας αρκετά σύντομα. Δημιουργήστε τις καλύτερες συνθήκες για αυτούς, βάλτε τις γλάστρες σε σκοτεινό και δροσερό μέρος. Αλλά δεν πρέπει να παγώσετε μέχρι θανάτου σε καμία περίπτωση. Σε 2-3 μήνες, θα έχετε ανοιξιάτικα λουλούδια και θα σας ευχαριστήσουν με την ομορφιά τους. Μερικοί κηπουροί φυτεύουν τα τριαντάφυλλα την άνοιξη, αλλά άλλοι το κάνουν το φθινόπωρο. Αυτό δίνει στο φυτό χρόνο να φτιάξει τις ρίζες του ήδη από το φθινόπωρο. Για να έχετε ένα όμορφο γκαζόν, θα πρέπει να το κόβετε ακόμη λιγότερο συχνά το φθινόπωρο. Μην ξεχάσετε να προστατέψετε τα έπιπλα του κήπου σας από το κρύο.

Ιδέες για κηπουρική και εξωραϊσμό – τα λουλούδια στον φθινοπωρινό κήπο

Κήπος και σχεδιασμός τοπίου διακοσμητικά συμβουλές κόλπα

Το φθινόπωρο είναι μια πολύχρωμη και ποικίλη εποχή. Εξαιτίας αυτού, μην ανησυχείτε για τον άδειο κήπο. Μερικά λουλούδια αποφασίζουν να ανθίσουν το φθινόπωρο. Μαργαρίτες Michaelis. Λατρεύουν το φως του ήλιου, την υγρασία και τον καθαρό αέρα το καλοκαίρι και τα δροσερά δωμάτια το χειμώνα. Λυγίστε τα από το κρύο και θα σας ευχαριστήσουν την άνοιξη.

η ντάλια όμορφο λουλούδι τέλειες ιδέες διακόσμησης μοβ

Η ντάλια. Απαιτεί περισσότερο νερό από το Michaelis Daisy αλλά έχει περισσότερη αντοχή το χειμώνα. Δεν πρέπει να εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως. Αυτά τα λουλούδια είναι διαφορετικών χρωμάτων και σχημάτων και είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για τα δικά σας Κηπουρική και εξωραϊσμός.

Κηπουρική & Εξωραϊσμός Yarrow Proper Care Flowers Fall

Το αχλαδι. Στην ελληνική μυθολογία, αυτό το φυτό χρησιμοποιήθηκε για να επουλώσει πληγές. Είναι πολύ κατάλληλο για φυτό κήπου και έχει επίσης αντοχή σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Το ροζ χρυσάνθεμο δίνει μια ωραία αρωματική φρέσκια ατμόσφαιρα

Το χρυσάνθεμο. Είναι η βασίλισσα του κήπου. Λατρεύει την υγρασία, το φως του ήλιου και έχει καλή αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ανθίζει μέχρι αργά το φθινόπωρο και έχει μαγικές δυνάμεις – διώχνει τα κακά πνεύματα από το σπίτι.

Ιδέες διακόσμησης για τον φθινοπωρινό κήπο.

Οι φιγούρες διαφόρων ζώων του δάσους είναι πολύ κατάλληλες για τον φθινοπωρινό κήπο. Οι σκαντζόχοιροι, οι σκίουροι και οι πάπιες τα καταφέρνουν πολύ καλά στα κίτρινα φύλλα στην αυλή σας. Επιλέξτε διαφορετικές διακοσμητικές γλάστρες, αν το επιτρέπει ο κήπος σας, φτιάξτε ένα ξεχωριστό μέρος για να φάνε τα πουλιά. Αυτό το μικρό σπίτι όχι μόνο θα ταΐσει τα πουλιά και θα τα προστατέψει από το κρύο, αλλά θα τα καλέσει και στον κήπο σας και θα το ζωντανέψει με τα τραγούδια τους.

το κόκκινο ντάλια υπέροχη περιποίηση λουλουδιών

Κηπουρική και εξωραϊσμός yarrow φρέσκια καλύτερη διάθεση     Κηπουρική ή εξωραϊσμός χρυσάνθεμο κόκκινο πορτοκαλί χρώμα  υπέροχα χρώματα και αποχρώσεις κόκκινη πράσινη φθινοπωρινή φροντίδα