Σπίτι & κήπος

Μοντέρνες ιδέες και συμβουλές σχεδιασμού κήπου – τι είναι καυτό αυτή τη στιγμή;

Μοντέρνος σχεδιασμός κήπου-ιδέες-συμβουλές-πολυτέλεια-πισίνα-παμπά-γρασίδι-γλυπτική

Μοντέρνο Ιδέες σχεδιασμού κήπου – Τι τρέχει στην Αυστραλία, την πρωτοπόρο στην κηπουρική; Η Αυστραλία είναι πρωτοποριακή όσον αφορά τον σχεδιασμό του κήπου.Οι κήποι από παχύφυτα, ζωντανούς τοίχους και αυτοκαλλιεργημένα φρούτα και λαχανικά ήταν μέρος της καθημερινής ζωής στην Αυστραλία πολύ πριν γίνουν τάση στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Matthew Cantwell, διευθυντή του Secret Gardens με έδρα το Σίδνεϊ, οι γόνιμοι κήποι, οι πισίνες και τα υπέροχα έπιπλα βεράντας είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μοντέρνο σχεδιασμό κήπων στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή..

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου – δίνεται έμφαση στα φυτά

Μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού κήπου-συμβουλές-διακοσμητικό γρασίδι-πυξάρι-οθόνη ιδιωτικότητας-ελασματοειδής τοίχος

Εξίσου δημοφιλές για το μοντέρνο Ιδέες σχεδιασμού κήπου είναι σήμερα επαγγελματικά σχεδιασμένοι κήποι. Λιγότερη προσοχή δίνεται στην επίπλωση στον κήπο και περισσότερο στα φυτά. Επιπλέον, τα φυτά γίνονται πιο ποικίλα, οπότε σχεδιάζονται από έμπειρους και καταρτισμένους ειδικούς σε πιο απαιτητικό επίπεδο. Ο Cantwell λαμβάνει όλο και λιγότερες παραγγελίες για στοιχεία νερού και διακοσμήσεις κήπου, τις οποίες θεωρεί απαραίτητες για το σχεδιασμό ενός υπαίθριου χώρου ψυχαγωγίας με όλα τα απαραίτητα.

Ελέγξτε τους ακόλουθους 6 εξωτερικούς χώρους για ένα μοντέρνο σχεδιασμό κήπου που σχεδιάστηκε από τους Secret Gardens για να μάθετε τι άλλο είναι μοντέρνο στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή.

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου – συμβουλές από ειδικούς

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου-συμβουλές-πισίνα-γυάλινο κιγκλίδωμα-σχέδιο

1. Γυάλινος φράχτης για την πισίνα

Το επίκεντρο αυτού του κήπου είναι η πισίνα και το υπερυψωμένο καθιστικό. Ένα διαμέρισμα από γυαλί χωρίζει την πισίνα από τον υπόλοιπο κήπο και προσφέρει έτσι προστασία στα παιδιά. «Αυτή είναι μια νομική απαίτηση. Στην Αυστραλία, ανακοινώθηκαν πρόσφατα νέοι κανονισμοί σχετικά με την πισίνα, οπότε το περιβάλλον είναι σημαντικό όταν σχεδιάζετε μια πισίνα, διαφορετικά δεν θα εγκριθεί από το τοπικό συμβούλιο », εξηγεί ο Cantwell. Οι γυάλινοι φράχτες είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα μοντέρνο σχεδιασμό κήπου. Προσφέρουν επίσης καλύτερη ορατότητα και επίσης προστατεύουν από τους ανέμους. «Το γυαλί εξακολουθεί να επιτρέπει στην πισίνα να είναι μέρος του εξωτερικού χώρου. Αντιστοιχεί στους νομικούς κανονισμούς χωρίς να αποτελεί παρεμβατικό στοιχείο του σχεδιασμού του τοπίου ».

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου με ατομική γοητεία

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου-συμβουλές-ξύλινα βότσαλα-ατομικά-έπιπλα κήπου

2. Έπιπλα κατά παραγγελία

Σύμφωνα με τον Canwell στο Secret Gardens, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μοντέρνο σχεδιασμό κήπων στην Αυστραλία είναι τα υπέροχα και ταιριαστά έπιπλα. Οι Secret Gardens απάντησαν προσφέροντας έπιπλα κατά παραγγελία για τους πελάτες τους. «Στα έργα μας, προσπαθούμε πάντα να χρησιμοποιούμε τον διαθέσιμο χώρο στον κήπο καθώς και να τον προσαρμόζουμε ξεχωριστά. Επειδή στους Αυστραλούς αρέσει να περνούν πολύ χρόνο έξω, χάρη στον καιρό, θέλουν ένα μέρος που είναι έτοιμο για χρήση », λέει ο Cantwell. Οι ενσωματωμένοι χώροι καθιστικού καλύπτουν αυτήν την ανάγκη και επίσης φαίνονται υπέροχοι.

Φυτά ευκολίας φροντίδας σε όμορφα δοχεία φυτών 

μοντέρνος-κήπος-σχεδιασμός-ιδέες-συμβουλές-φυτευτής-κάκτοι-παχύφυτα-ανθεκτικά στην ξηρασία-φυτά

3. Τείχη ως τόνους

Σε πολλούς κήπους που έχουν σχεδιαστεί από τους Secret Gardens, οι τοίχοι χρησιμοποιούνται ως έμφαση για τους σύγχρονους Ιδέες σχεδιασμού κήπου που χρησιμεύουν επίσης ως υπαίθρια τέχνη. «Εφαρμόζουμε βασικά για τον εξωτερικό χώρο που είναι παρόμοια με αυτά για τον εσωτερικό χώρο. Αυτό περιλαμβάνει την τέχνη, μεταξύ άλλων », λέει ο Cantwell. Σε αυτό το παράδειγμα, ένας κόκκινος τοίχος εκπέμπει ζεστασιά και δίνει στη μικρή αυλή μια ορισμένη ποσότητα ενέργειας. Σε ένα άλλο έργο, ένα σχέδιο ζωγραφίστηκε σε έναν τοίχο από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου – θέματα φωτισμού 

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου-συμβουλές-φωτισμός-φυσική πισίνα-γκαζόν-καταρράκτης

4. Ειδικός φωτισμός

Ο Cantwell έχει επίσης παρατηρήσει μια τάση για ειδικό φωτισμό ως μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού κήπου. Σε πολλά από τα μοντέρνα σχέδια κήπου τους, οι Secret Gardens χρησιμοποιούν σταθερές πηγές φωτός για να δημιουργήσουν μοναδικά οπτικά εφέ στον τοίχο. “Ανάλογα με το φωτιστικό, τη σφαίρα και τη ζωγραφική στον τοίχο, μπορείτε να επιτύχετε πολλά διαφορετικά εφέ”, λέει. «Ο φωτισμός είναι εξαιρετικά σημαντικός σε έναν κήπο. Διευρύνει τη χρήση του εξωτερικού χώρου και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δώσετε έμφαση σε διαφορετικές πτυχές, όπως ένα όμορφο δέντρο ή ένας τοίχος που πρέπει να είναι το επίκεντρο της νύχτας. “

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου – βεράντα στον τελευταίο όροφο και πράσινη στέγη ως αστικός κήπος

Στεγαστικοί κήποι βόσκουν διακοσμητικά μαξιλάρια πάγκων με θέα στο διαμέρισμα της πόλης

5. Μοντέρνα roof gardens

Οι κήποι στέγης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στο Σίδνεϊ. “Η δημοτικότητά της αυξάνεται επειδή η πόλη βοηθά στη δημιουργία χώρων πρασίνου στο Σίδνεϊ και επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν συγκυριαρχίες”, λέει ο Cantwell. Οι στέγες παρέχουν μια ευκαιρία για υπαίθριους χώρους ψυχαγωγίας που πολλοί κάτοικοι της πόλης μπορούν να ζηλέψουν. Αυτός ο σχεδιασμός των Secret Gardens συγκεκριμένα δείχνει ένα roof garden που προσφέρει τόσο θέα στην πόλη όσο και στο νερό.

Ιδέες σχεδιασμού κήπου – μοντέρνα τοπία

Ιδέες σχεδιασμού κήπου μοντέρνα τοπία όμορφα ακολουθήστε τις συμβουλές

6. Σύγχρονα τοπία

Ενώ υπάρχουν πολλά παλιά σπίτια στο Σίδνεϊ των οποίων οι όψεις ρυθμίζονται από κανονισμούς, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού θα εκσυγχρονίσουν το πίσω μέρος του σπιτιού, ή ολόκληρο, εάν τους επιτραπεί. «Για μοντέρνα τοπία, προτιμούμε να χρησιμοποιούμε ένα μείγμα τροπικών και αυτοφυών φυτών. Αλλά έχουμε επίσης χρησιμοποιήσει παραδοσιακά φυτά με σύγχρονες ανατροπές », εξηγεί ο Cantwell. Τονίζει ότι κάθε κήπος, έργο και πελάτης είναι διαφορετικός. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, το δάπεδο, το ξύλο ή η πέτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απαλύνουν τη μοντέρνα αρχιτεκτονική. “Σε άλλες περιπτώσεις, αποφασίζουμε ότι οι ευθείες, μοντέρνες γραμμές του σπιτιού πρέπει να μεταφέρονται καλύτερα και στον εξωτερικό χώρο.” Δείτε αυτές τις χρήσιμες Ιδέες σχεδιασμού κήπου στο!

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου – τα διακοσμητικά ξύλα και οι θάμνοι είναι πολυετή και εύκολο στη φροντίδα

μοντέρνος-κήπος-σχεδιασμός-ιδέες-συμβουλές-δέντρο-χαλίκι-μονοπάτι κήπου-υπερυψωμένο κρεβάτι-τούβλο

Δημιουργικές και μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού κήπου με ατμόσφαιρα

μοντέρνος-κήπος-σχεδιασμός-ιδέες-συμβουλές-κήπος-βεράντες-στέγες-ξύλο-ασβεστόλιθος

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου με πλούσιο πράσινο

Ιδέες σχεδιασμού κήπου πλούσιες σκάλες φύτευσης ξύλινη αυλή

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου με κάλυμμα πισίνας και βεράντας

Ιδέες σχεδιασμού κήπου γυάλινο φράχτη συμβουλές πισίνα μοντέρνο περίπτερο

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου – ελκυστικά επικαλυμμένα έπιπλα

Ιδέες σχεδιασμού κήπου προσαρμοσμένα μαξιλάρια φυτών επίπλων

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου – ρύθμιση τόνων

Ιδέες σχεδιασμού κήπου τοίχους ως τόνους έντονο κόκκινο

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού κήπου με αρμονικό φωτισμό

Ιδέες σχεδιασμού κήπου ειδικός φωτισμός ήπιο δάπεδο