Σπίτι & κήπος

Κρατώντας τα κομμένα λουλούδια φρέσκα περισσότερο – χρήσιμες συμβουλές και κόλπα

κρατήστε φρέσκο ​​βάζο τακτοποιήστε ανθοδέσμη ανοιξιάτικων λουλουδιών

Η άνοιξη προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με έντονα χρώματα, φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς μπορεί να αντέξει περισσότερο το μπουκέτο; Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να το κάνετε αυτό Διατηρήστε τα κομμένα λουλούδια φρέσκα περισσότερο μπορώ.

Μερικά κόλπα για το πώς να διατηρήσετε τα κομμένα λουλούδια φρέσκα περισσότερο:

 Τραπέζι κήπου φρέσκα λουλούδια τριαντάφυλλα κίτρινα μοβ λευκά γαρίφαλα

  • Μπορείτε να dέκοψε λουλούδια διατηρούνται πιο φρέσκα για περισσότερο, τοποθετώντας το σε διάλυμα 1 λίτρου νερού, 1 κουταλιά της σούπας ξύδι και 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη.
  • Μερικοί προτείνουν να κρατάτε τους μίσχους των λουλουδιών κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό ή να τα τυλίγετε με υγρό χαρτί για 2-3 ώρες πριν τα τοποθετήσετε στο βάζο.

 Διατηρήστε τα κομμένα λουλούδια πιο φρέσκα για περισσότερο καιρό με απορρυπαντικό πιάτων?

Τραπέζι τακτοποιήστε ανοιξιάτικη διάθεση βάζο κρυστάλλινη δέσμευση γιορτή

  • ΡΕ.έκοψε λουλούδια διατηρούνται πιο φρέσκα για περισσότερο Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια σταγόνα απορρυπαντικό πιάτων στο νερό στο βάζο. Με αυτόν τον τρόπο το νερό παραμένει καθαρό και απορροφάται πιο εύκολα από τα λουλούδια. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε με τη θεραπεία, γιατί αυτό μπορεί να έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα φύλλα και τυχόν αγκάθια πριν τοποθετήσετε τα λουλούδια στο βάζο. Διαφορετικά το νερό θα λερωθεί πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα τριαντάφυλλα.

 Διάταξη τραπεζιού φρέσκες συνθέσεις βάζο κορμού δέντρου

  • Ένας κύβος ζάχαρης διαλυμένος σε νερό ή ένα παγάκι που βάζετε στο βάζο είναι επίσης δροσιστικό. Μετά από λίγα λεπτά θα παρατηρήσετε ότι τα λουλούδια «ξυπνούν», ας το πούμε έτσι.
  • Αν σας αρέσουν τα αποξηραμένα λουλούδια αλλά δεν θέλετε να χάσουν το άρωμά τους με την πάροδο του χρόνου, κρατήστε το μπουκέτο πάνω από αχνιστό νερό για λίγο. Θα πρέπει επίσης να αφαιρείτε τακτικά τη σκόνη από τα ξερά λουλούδια.

Τα παγάκια και η ζάχαρη έχουν αναζωογονητική επίδραση στα κομμένα άνθη

Λουλούδια τραπέζι τριαντάφυλλα φανάρια κεριά κρυστάλλινο βάζο

Αφαιρέστε προσεκτικά όλα τα φύλλα – μπορούν να μολύνουν το νερό στο βάζο

Πίνακας οργανώσει ιδέες τριαντάφυλλα τουλίπες κίτρινο λευκό

Το ξύδι και η ζάχαρη διατηρούν τα κομμένα λουλούδια φρέσκα

Ανθοσυνθέσεις νάρκισσοι γαρίφαλα τριαντάφυλλα βάζο υάκινθουΕίναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά είναι αλήθεια – το απορρυπαντικό πιάτων μπορεί επίσης να διατηρήσει τα κομμένα λουλούδια φρέσκα

Ανθοσυνθέσεις ρομαντικά τριαντάφυλλα συνθέσεις γαρύφαλλα