Σπίτι & κήπος

Ξύλινα έπιπλα κήπου για ζεστές ώρες με την οικογένεια

Ξύλινα έπιπλα κήπου με μαξιλάρια

Ωραίος Έπιπλα κήπου από ξύλο σας προσκαλούν να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο και τα γεύματά σας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας σε εξωτερικούς χώρους. Είτε περνάτε μόνο το απόγευμα, όλο το Σαββατοκύριακο είτε τις διακοπές στο σπίτι, η ατμόσφαιρα πρέπει να επιλέγεται κατάλληλα, έτσι ώστε να νιώθετε άνετα και έξω από τους τέσσερις τοίχους σας.

Επιλέξτε ξύλινα έπιπλα κήπου σύμφωνα με τα άτομα της οικογένειας

στρογγυλό τραπέζι με πάγκο

Πρώτα απ ‘όλα, φυσικά, χρειάζεστε ένα άνετο τραπέζι φαγητού με αρκετά καθίσματα. Το μέγεθος του καθιστικού επιλέγεται καλύτερα ανάλογα με το πόσα άτομα αποτελείται από την οικογένειά σας ή πόσους επισκέπτες λαμβάνετε τακτικά. Εάν έχετε μόνο ένα σπίτι δύο ατόμων, ένα άνετο σετ για τα ξύλινα έπιπλα κήπου είναι αρκετό, αποτελούμενο από ένα μικρό τραπέζι με τέσσερις έως πέντε καρέκλες.

Ξύλινα έπιπλα κήπου – οι ξαπλώστρες

Ξαπλώστρα από ξύλο σε σκούρα εκδοχή

Για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε μετά το δείπνο και ενδεχομένως να κοιμηθείτε, χρειάζεστε τις κατάλληλες ξαπλώστρες. Είτε με ρυθμιζόμενη ύψος πλάτη είτε με τη μορφή κούνιας, με τη μεγάλη γκάμα αυτού του τύπου ξύλινων επίπλων κήπου που διατίθενται στις μέρες μας, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε κάτι που ταιριάζει στο γούστο σας.

Ένα άνετο καθιστικό

Έπιπλα κήπου από τικ

Θα θέλατε επίσης ένα καθιστικό όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να συζητήσετε άνετα; Τότε οι ξύλινοι καναπέδες είναι ιδανικοί σε συνδυασμό με πολυθρόνες και ένα ωραίο ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού. Δώστε στον εξωτερικό χώρο μια επιπλέον γοητεία διακοσμώντας τα ξύλινα έπιπλα κήπου με όμορφα μαξιλάρια και μαξιλάρια.

Έπιπλα κήπου στη μεγάλη βεράντα ή βεράντα

Μαξιλάρια-και-ταπετσαρίες-με-σκούρα-έπιπλα

Εάν έχετε μια μεγάλη βεράντα, η καλύτερη επιλογή θα ήταν φυσικά να συνδυάσετε όλα αυτά τα ξύλινα έπιπλα κήπου. Έτσι, ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε είτε να χαλαρώσετε, είτε να φάτε είτε να κάνετε ηλιοθεραπεία.

Είναι καλύτερο να αγοράσετε έπιπλα κήπου από τικ

Έπιπλα κήπου-με-επικαλυμμένα-μαξιλάρια-στη βεράντα

Διαφορετικοί τύποι ξύλου είναι διαθέσιμοι για όλα τα ξύλινα έπιπλα κήπου. Η μόνη διαφορά είναι στην αντοχή και τη φροντίδα. Η επένδυση σε τικ συνιστάται καθώς μπορεί να διαρκέσει μια ζωή χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο για τη συντήρησή της. Αλλά όλα τα άλλα είδη ξύλου είναι επίσης κατάλληλα, με την προϋπόθεση ότι τα προστατεύετε από το έντονο ηλιακό φως και άλλες καιρικές συνθήκες, όπως το χιόνι και η βροχή.

κομψά έπιπλα με στυλ

με στοίβαξη επίπλων κήπου με παλέτεςΞύλινη πολυθρόναέπιπλα από ανοιχτόχρωμο ξύλοΞύλο-έπιπλα-με-σκούρο-φινίρισμαΞύλο-έπιπλα-για-βεράντα