Σπίτι & κήπος

Βρείτε το σωστό, ζεστό τζάκι για τον κήπο

Μπολ φωτιάς κήπου κατασκευασμένο από μαρμάρινες καρέκλες κρασιού

 Ένα ζεστό Φωτιά για τον κήπο κάνει το καθιστικό σας ζεστό και σας βοηθά να χαλαρώσετε. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα και τύποι, οπότε σίγουρα δεν θα είναι δύσκολο για εσάς να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ακολουθούν πέντε παραδείγματα πυροσβεστήρων που εγγυώνται ότι προσθέτουν πιτσαρία στο υπαίθριο καθιστικό σας.

Τι άνετα Φωτιά για τον κήπο δίνει ζεστή ατμόσφαιρα?

Πυροσβεστήρας για την τυπική κομψή φωτιά στον κήπο

1. Κλασικό υπαίθριο τζάκι

Αυτό το κλασικό, άνετο Φωτιά για τον κήπο θα γίνει γρήγορα εντυπωσιακό στο επόμενο πάρτι στον κήπο σας. Το μεταλλικό πλέγμα που περιβάλλει το τζάκι και στις τέσσερις πλευρές προσφέρει πολλή ζεστασιά και φως. Ο σχεδιασμός είναι απλός και μοντέρνος με ασιατική αίσθηση. Οι ευθείες γραμμές του σώματος εξισορροπούνται από την καμπύλη κορυφή και τα πόδια.

Φωτιά για το τζάκι του κήπου με καμινάδα

2. Άνετο τζάκι – τζάκι με καμινάδα

Εάν έχετε ανησυχίες για πιθανό καπνό, αυτό το ζεστό τζάκι με καμινάδα είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ο καπνός και τα καυσαέρια μπορούν εύκολα να ελεγχθούν μέσω της καμινάδας. Το αφαιρούμενο τασάκι στο κάτω μέρος διευκολύνει επίσης την αφαίρεση τυχόν συσσωρευμένης τέφρας. Αυτό το λάκκο φωτιάς φαίνεται ιδιαίτερα καλό σε εξωτερικό χώρο με αδιάβροχα έπιπλα βεράντας και ασορτί χαλί.

Φωτιά για το μπολ φωτιάς του κήπου από χαλκό

3. Άνετο τζάκι – χάλκινο μπολ φωτιάς

Αυτό το ζεστό τζάκι από χαλκό είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα σε κάθε εξωτερικό χώρο. Φαίνεται εκπληκτικό ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείται. Το χάλκινο μπολ συγκρατείται από περίτεχνα πόδια από σφυρήλατο σίδερο, τα οποία δίνουν στο τζάκι μια θηλυκή πινελιά. Με ένα αντίστοιχο σετ επίπλων κήπου από σφυρήλατο σίδερο, το χάλκινο μπολ πυρκαγιάς γίνεται το επίκεντρο του εξωτερικού χώρου.

Φωτιά για τον κήπο – πρακτικό και όμορφο

Φωτιά για το μπολ φωτιάς του κήπου από χαλκό

4. Επίπεδο μαρμάρινο μπολ φωτιάς ως ζεστό τζάκι

Αυτό το τζάκι, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε στο Amazon, αντιπροσωπεύει ένα υψηλής ποιότητας σχέδιο σε λογική τιμή.Η ευχάριστη δουλειά από μαρμάρινες πλάκες δίνει μεγάλη έμφαση από τα στοιχεία χαλκού. Με ένα επιπλέον πλέγμα, μπορείτε να περάσετε το βράδυ με ψητά marshmallows ή σουβλάκια κεμπάπ. Το πέτρινο περίγραμμα είναι ιδανικό για την τοποθέτηση ζεστών ροφημάτων για να διατηρούνται ζεστά. Μπορείτε να νιώσετε άνετα βάζοντας τα πόδια σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

Τζάκι κήπος πρακτικός χώρος για αποθήκευση ξύλου

5. Άνετο Φωτιά για τον κήπο με πρακτικό διαμέρισμα για αποθήκευση ξύλου

Το διακοσμητικό διαμέρισμα κάτω από το μπολ πυρκαγιάς είναι ένα πρακτικό επιπλέον για την αποθήκευση ξύλου και άλλων αντικειμένων. Αυτό το τζάκι διαθέτει επίσης ένα προστατευτικό κάλυμμα που προστατεύει από τη μόλυνση κατά τις περιόδους που δεν χρησιμοποιείται.

  Τζάκι για κήπο χαλκός θάλασσα άνεση φρέσκο