Σπίτι & κήπος

Ποιος είναι ο σωστός φράχτης για τον κήπο – εδώ είναι πέντε παραδείγματα!

Φράχτη για τον κήπο κλασικό-ξύλο-πηχάκια-λευκό-λουλούδια-κίτρινο

Ο φράχτης αποτελεί ουσιαστικό μέρος του σπιτιού και του κήπου για πολλούς αιώνες. Ανεξάρτητα από τι υλικό είναι κατασκευασμένο, το σωστό Φράχτη για τον κήπο αποτελεί αναντικατάστατο κομμάτι της διακόσμησης και της ασφάλειας του σπιτιού. Οι παρακάτω πέντε τύποι περιφράξεων μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Φράχτη για τον κήπο: γιατί κάθε κήπος χρειάζεται φράχτη?

φράχτη-για-τον-κήπο-ιδιωτικότητα-οθόνη-ιδέα-πάνελ-ξύλινο κρεβάτι

Εάν είστε αρκετά τυχεροί που έχετε ένα σπίτι με έναν υπέροχο κήπο, μην υποτιμάτε το φράχτη καθώς έχει πολλά πλεονεκτήματα. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως ένα είδος φραγμού για να προστατεύσουν το σπίτι τους από ανεπιθύμητα βλέμματα από γείτονες ή περαστικούς. Ο φράχτης είναι επίσης ένα εμπόδιο για τους διαρρήκτες. Εξάλλου, θα μπορούσε να υπάρχει ένας πιστός σκύλος πίσω του που θα σημάνει συναγερμό εάν κάποιος εισέλθει παράνομα στο κτήμα. Ο φράχτης του κήπου προστατεύει επίσης τα φυτά και τα λουλούδια από τους ανέμους και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να απομονώσετε τον θόρυβο από το δρόμο. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ο φράχτης είναι μέρος της διακόσμησης. Δίνει σε κάθε κήπο μια ξεχωριστή εμφάνιση και τον κάνει πιο όμορφο.

Τι είδους φράχτη πρέπει να επιλέξετε;?

φράχτη-για-τον-κήπο-πυλώνες-πέτρα-σίδερο-κομψό-διευκολύνουν-ζαρντινιέρα

Το σωστό Φράχτη για τον κήπο θα πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με το για το οποίο το χρειάζεστε κυρίως, δηλαδή αν χρησιμοποιείται για διακόσμηση ή προστασία και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι πιο σταθερό. Με αυτόν τον τρόπο αποφασίζετε εάν πρέπει να είναι μάλλον χαμηλό ή μάλλον υψηλότερο, πυκνό ή διάτρητο και από τι υλικό θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο. Ακολουθούν πέντε τύποι περιφράξεων που πρέπει να χρησιμεύσουν ως ιδέες για εσάς.

Ο σωστός φράχτης για τον κήπο: ο φράκτης

Φράχτη για τον φράκτη κήπου-ιδέα-αειθαλή-υψηλή προστασία της ιδιωτικής ζωής

Πολλοί προτιμούν έναν φράκτη για τον απλό λόγο ότι φαίνεται όμορφο και φυσικό. Ενισχύει τη σύνδεση με τη φύση και ταυτόχρονα προσφέρει προστασία από θόρυβο και άνεμο. Αποφασίστε μόνοι σας αν πρέπει να είναι ανθισμένος ή αειθαλής φράκτης. Μερικοί προτιμούν την οξιά, το πυξάρι ή την ημερομηνία, ενώ άλλοι προτιμούν τη λεβάντα, τη μανόλια ή άλλα ανθοφόρα φυτά.

Είναι σημαντικό να φυτέψετε τουλάχιστον 4-5 φυτά σε ένα μέτρο. Μπορείτε εναλλάξ να φυτέψετε φράχτες που ανθίζουν σε διαφορετικές εποχές του έτους, έτσι ώστε να απολαμβάνετε πάντα τα έντονα χρώματα. Οι φράκτες είναι επίσης κατάλληλοι για να σχηματίσουν διάφορες φιγούρες, γαλλικού τύπου κήπου, από αυτές.

Ο κλασικός ξύλινος φράχτης

Φράχτη για τον κήπο καφέ-ξύλινα πηχάκια-κάλυμμα εδάφους-όμορφη φύτευση

Ο ξύλινος φράχτης είναι διαδεδομένος και δημιουργεί νοσταλγικά συναισθήματα. Θυμίζει επίσης κάποια κλασικά μυθιστορήματα, όπως «Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ». Τα πηχάκια φράχτη μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα, οριζόντια ή σταυρωτά. Συνήθως αυτός ο φράκτης δεν είναι πολύ ψηλός και χρησιμοποιείται περισσότερο για τη διακόσμηση του κήπου.

Χρησιμοποιείται επίσης συχνά μέσα στον κήπο, για παράδειγμα για τον διαχωρισμό διαφορετικών παρτέρια και λαχανικά. Για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό, μπορείτε να βάψετε το φράχτη σε έντονα χρώματα. Τα πηχάκια πρέπει να είναι στραμμένα προς τα πάνω ή στρογγυλεμένα, έτσι ώστε το νερό της βροχής να μπορεί να στραγγίσει.

Ο σωστός φράχτης για τον κήπο: ένα συρμάτινο φράχτη

Σύρμα φράχτη με πλαίσιο-πόρτα σύνορα φυτών-κήπου

Ο συρμάτινος φράκτης είναι ένας από τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους φράχτες επειδή δεν χρησιμοποιεί πολύ υλικό για την κατασκευή του και απαιτεί λίγο χρόνο και προσπάθεια για την κατασκευή του. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν διαρκεί πολύ. Σκουριάζει γρήγορα, λυγίζει ή ακόμη και πέφτει. Συχνά χρησιμοποιείται ως όριο μεταξύ δύο ιδιοτήτων. Δεδομένου ότι δεν φαίνεται ιδιαίτερα όμορφο, μπορεί να κρυφτεί ανεβαίνοντας φυτά όπως ο κισσός.

Χτίστε έναν τσιμεντένιο τοίχο

Τσιμεντένιο τοίχο στον κήπο οικοδομήστε στοιχεία απόρρητης οθόνης ξύλινα πηχάκια

Ο κύριος σκοπός του τσιμεντένιου τοίχου είναι να παρέχει προστασία από εξωτερικές επιθέσεις. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος, πόροι και υλικά για την κατασκευή, αλλά θεωρείται ότι είναι πιο ανθεκτικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας τοίχος από σκυρόδεμα έχει ύψος τουλάχιστον 1,5 μέτρα. Μπορεί επίσης να κρυφτεί πίσω από αναρριχώμενα φυτά για να μην φαίνεται τόσο βαρετό.

Ένας τοίχος από πέτρα ή τούβλα – ο σωστός φράχτης για τον κήπο για μεγαλύτερη προστασία

Τούβλο από τούβλα στον κήπο-χτίστε τη δική σας προστασία προστασίας από τον αέρα από την προστασία της ιδιωτικής ζωής

Το είδος έχει γίνει πρόσφατα ιδιαίτερα διαδεδομένο και δημοφιλές. Υπάρχει επίσης ένας λόγος για τον οποίο είναι τόσο μοντέρνο. Τα διακοσμητικά τούβλα φαίνονται υπέροχα και ένας πέτρινος τοίχος προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Τέτοιοι τοίχοι προστατεύουν τον κήπο σας από τον άνεμο και το θόρυβο. Το αρνητικό είναι ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να διατηρηθεί.

Τσιμεντένια οθόνη ιδιωτικότητας με ανοίγματα προβολής

vintage ξύλινος φράχτης - για υποστήριξη αναρρίχησης στον κήπο

Φτιάξτε έναν πέτρινο τοίχο μόνοι σας προστασία προστασίας από τον αέρα για τις ιδέες του κήπου

μεταλλικός φράχτης φράχτης κήπου-παραδοσιακή αναρρίχηση φυτών αναπαραγωγής

φράχτη κήπου χτίστε ξύλο-vintage εμφάνιση-γκαζόν

φράχτη κήπου ιδέες αντιστάθμισης προστασία της ιδιωτικής ζωής προστασία από τον άνεμο