Σπίτι & κήπος

Παραδοσιακό ιαπωνικό πέτρινο σιντριβάνι για τον κήπο του StoneForest

Πέτρινη βρύση για τον κήπο Συστήματα νερού στον ιαπωνικό κήπο

Το Stone Forest είναι κατασκευαστής για Πέτρινο σιντριβάνι για τον κήπο Ιαπωνικό στυλ, τα προϊόντα του οποίου μπορούν να ανανεώσουν το σχέδιο του κήπου σας. Είτε επιλέξετε το παραδοσιακό ιαπωνικό πέτρινο σιντριβάνι είτε ένα από τα άλλα μοναδικά σχέδια του Stone Forest, χωρίς αμφιβολία θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Πέτρινη βρύση για τον κήπο με ασιατική εμφάνιση

Ishi Stone Fountain - για τις ιαπωνικές ιδέες σχεδιασμού κήπου

Η 16χρονη εμπειρία της εταιρείας εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη λεπτομερή εκτέλεση των φρεατίων. Απλά ρίξτε μια ματιά στα αρμονικά σχήματά του. Το νερό που ρέει είναι ένα πραγματικό βλέμμα και το χτύπημα του νερού δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε τέλεια στον προσωπικό σας εξωτερικό χώρο.

Σιντριβάνι με στόμιο από μπαστούνι από μπαμπού

Σχέδιο συντριβανιών κήπου νομισμάτων σχεδιασμός ιαπωνικού κήπου στο σωστό στυλ

Αναρωτιέστε γιατί τα σιντριβάνια φαίνονται τόσο συναρπαστικά; Αυτό οφείλεται στη χειροποίητη πέτρα. Θέλετε ένα ρουστίκ ή πιο παραδοσιακό πέτρινο σιντριβάνι; Πρέπει να φαίνεται φυσικό ή να είναι διακοσμημένο με κινέζικους χαρακτήρες; Επιλέξτε μόνοι σας! Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το δικό σας παραδοσιακό και ιαπωνικό σχέδιο πέτρινης βρύσης σύμφωνα με το στυλ σας.

 Πηγή πέτρινη βρύση του Πέτρινο δάσος

Σιντριβάνι άνοιξη πέτρα φυσικές πέτρινες ιδέες κήπο

Ο κατασκευαστής εντυπωσιάζει με μια ποικιλία σχεδίων, μεταξύ των οποίων μπορείτε εύκολα να βρείτε το τέλειο μοντέλο για κάθε στυλ κήπου. Τα σχέδια διαφέρουν τόσο στο χρώμα όσο και στο μέγεθος. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε ένα σιντριβάνι από φυσική πέτρα για έναν μικρό κήπο ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό βλέμμα σε έναν μεγάλο υπαίθριο χώρο, το τέλειο μοντέλο σας περιμένει ήδη!

Η τραχιά όψη της φυσικής πέτρας

Άνοιξη πέτρινο κήπο συντριβάνι σχεδιασμό τραχύ οπτικά νερά χαρακτηριστικά πέτρινο δάσος

Η ιδέα για ένα στόμιο από μπαμπού, που δίνει στον σχεδιασμό του κήπου μια εξωτική πινελιά, είναι πολύ πρωτότυπη. Εάν θέλετε να δώσετε την εντύπωση ότι το γλυκό νερό χύνεται κατευθείαν από τον κήπο σας και μέσα από την πέτρα, τότε επιλέξτε ξανά ένα αυθεντικό σιντριβάνι με ελατήρια και αφήστε το σχέδιο του κήπου σας να φαίνεται ακόμα πιο φυσικό. Χρησιμοποιήστε νερό για να αναδείξετε το άνετο καθιστικό σας και να απολαύσετε τους φυσικούς ήχους της φύσης ενώ χαλαρώνετε μετά από μια δύσκολη μέρα εργασίας.