Μόδα

Τα πιο συνηθισμένα λάθη μόδας στις γυναικείες στολές – μέρος 2

μόδα-λάθος στολή-κυρίες-συμβουλές-αποφύγετε

Τι καλύτερο να μην κάνουμε Λάθος μόδας για αποφυγή στο ντύσιμο; Εδώ θέλουμε να αποκαλύψουμε μερικούς ακόμη μύθους και θρύλους και να σας δώσουμε πρακτικές συμβουλές για το τι δεν πρέπει να κάνετε ώστε το ντύσιμό σας να είναι πάντα σε κορυφαία φόρμα! Είστε περίεργοι; Μείνετε μαζί μας και απλώς διαβάστε!

Λάθος μόδας – Αποφύγετε τις οριζόντιες ρίγες!

μόδα-λάθος-στολή-γυναίκες-αποφεύγουν-οριζόντιες-ρίγες

Η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση μεταξύ των γυναικών ότι οι οριζόντιες ρίγες επεκτείνουν οπτικά ολόκληρη την εμφάνιση είναι δυστυχώς αληθινή! Φυσικά δεν είναι απαραίτητα, θα φτάσετε στα άκρα εδώ, αλλά αν σας αρέσουν οι ρίγες τότε απλώς κάντε τις επιλογές σας! Δεν υπάρχει τίποτα πιο φρέσκο ​​από τις ρίγες που μοιάζουν με ναυτικό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προφορά. Εάν έχετε φαρδιούς γοφούς, τότε είναι καλύτερο να αποφύγετε τις οριζόντιες λωρίδες στη φούστα · μπορεί να προτιμάτε ένα τέτοιο μοτίβο στην κορυφή. Αυτή θα ήταν η τέλεια λύση για εσάς.

μόδα-στολή-κυρίες-μήκος μέχρι το γόνατο-ροζ-ρετρό-φούστα

Σφάλμα λειτουργίας – Να είστε προσεκτικοί όταν αναμιγνύετε υφασμάτινες εκτυπώσεις!

μόδα-λάθος-στολή-κυρίες-μοτίβο-υπερβάλλει

Καλύτερα να είστε προσεκτικοί όταν αναμιγνύετε τις υφασμάτινες εκτυπώσεις! Αυτή είναι μια πολύ λεπτή στιγμή, επειδή η γραμμή μεταξύ “τυροκομικού” και “κομψού” είναι μερικές φορές πολύ, πολύ λεπτή. Για να μην διακινδυνεύσετε να εμφανιστείτε σαν θέμα περπατήματος, είναι προτιμότερο να εστιάσετε σε μια προφορά. Μπορείτε να συνδυάσετε δύο εκτυπώσεις ή εκτυπώσεις, αλλά όχι περισσότερες!

Μια στολή με κόκκινο χρώμα στο γαμήλιο πάρτι – αυτό είναι δυνατό?

κόκκινο-γαμήλιο φόρεμα-ασημί-διακοσμητικά-broderie

Ένα από τα πράγματα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι βασικά η προκατάληψη πολλών κυριών που δεν θέλουν να επιλέξουν ένα κόκκινο φόρεμα για το γαμήλιο πάρτι. Ναι, είναι κατανοητό ότι καμία κυρία δεν θα ήθελε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα ενώ το κάνει αυτό. Οι συσχετίσεις μας με το μαύρο συνήθως πηγαίνουν σε μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση. Αλλά γιατί όχι κόκκινο; Αυτό το χρώμα είναι θετικά φορτισμένο, έχει πολλές πλούσιες αποχρώσεις και φέρνει πάντα καλή διάθεση. Το κόκκινο συμβολίζει τη θηλυκότητα, οπότε προχωρήστε σε ένα κόκκινο, κομψό ντύσιμο αν πρόκειται να προσκληθείτε σε ένα γαμήλιο πάρτι!

Για πολλούς πολιτισμούς, σύμφωνα με τις παραδόσεις τους, είναι ακόμη και απαραίτητο να φορούν ρούχα με έντονα χρώματα στη γαμήλια τελετή. Η συμβουλή μας είναι: Αποφύγετε τα πολύ βαθιά ντεκολτέ, τα πολύ στενά φορέματα που τονίζουν τις σιλουέτες και τα μίνι-μήκη σας! Τότε το κόκκινο είναι ένα καλό χρώμα για ένα γαμήλιο πάρτι, όπως και το κίτρινο, το πράσινο ή το μπλε. Προσοχή! Σε ορισμένα γαμήλια πάρτι, υπάρχει επίσης ένας κωδικός ένδυσης για τους καλεσμένους που πρέπει να τηρείτε.

Ρετρό τόνους σε μοντέρνο ντύσιμο

μόδα-λάθος-στολή-κυρίες-ρετρό-φούστα-μαύρο-δέρμα-crop-top

Ένα σημείο προσκόλλησης σε ένα μοντέρνο ντύσιμο είναι τα ρετρό στοιχεία, αναμφίβολα αξίζουν περισσότερης προσοχής, αλλά ποτέ δεν χρειάζεται να περάσετε τη λεπτή γραμμή του καλού γούστου μαζί τους. Το κλειδί της επιτυχίας με τους ρετρό τόνους είναι η σύγχρονη ερμηνεία τους. Επιλέξτε ένα πουκάμισο με ρετρό μοτίβο ή μια φούστα με ψηλή μέση, αλλά όχι αυτές που θα έμοιαζε η ντουλάπα των γιαγιάδων σας. Σίγουρα δεν θέλεις να δείχνεις 10 χρόνια μεγαλύτερος, έτσι δεν είναι?

Ρούχα ραμμένα ειδικά για εσάς ή, αν προτιμάτε, ρούχα?

fashion-outfit-ladies-tailor-made ρούχα

Είναι καιρός να καταρριφθεί και αυτός ο μύθος, δεν καταλαβαίνουμε γιατί οι γυναίκες εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτόν. Οι ικανότητες ενός καλού ράφτη δεν μπορούν να συγκριθούν με την εργασία σε ένα ρούχο στα μεγάλα εργοστάσια.

Θυμηθείτε ότι όλες οι μεγάλες αλυσίδες μάρκας εστιάζουν στην ποσότητα και όχι στην προσοχή στη λεπτομέρεια. Η επίσκεψη σε έναν καλό ράφτη θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό σχέδιο. Μαζί με τον ράφτη σας, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα τέλειο ρούχο που είναι απόλυτα σε αρμονία με τα σχήματα του σώματός σας.