Μόδα

Τάσεις της μόδας άνοιξη / καλοκαίρι 2014 – Το πλισέ ύφασμα δίνει μια κομψή εμφάνιση

Οι τάσεις της μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2014 διαφορετικά μοντέλα μια χαρά

Τάσεις της μόδας άνοιξη / καλοκαίρι 2014 – Η έμφαση συνεχίζει να τοποθετείται στην πτυχωτή περσίδα. Wasταν επίσης πολύ επίκαιρο για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το πτυχωτό τυφλό χαρακτηρίζεται από λεπτότητα, φινέτσα και ελαστικότητα. Δίνει στα ρούχα σας μια κομψή κλασική πινελιά. Ξανά και ξανά οι σχεδιαστές δείχνουν νεότερες και ακόμη ωραιότερες εκδόσεις των φορεμάτων με πλισέ περσίδες. Δείτε αυτά τα κομψά μοντέλα!

Τάσεις της μόδας άνοιξη / καλοκαίρι 2014 – το κλασικό πτυχωτό blind είναι επίκαιρο

2014 φούστα σε μήκος δαπέδου κομψά πλισέ σε χρώματα σε αντίθεση

Η συλλογή Salvatore Ferragamo δείχνει στις γυναίκες πώς να προσθέσουν πτυχωτές περσίδες στο ντύσιμό τους με έναν πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο. Οι πλισέ φούστες είναι πολύ κομψές και κλασικές, οι ασύμμετρες πτυχωτές πινελιές δημιουργούν ένα ιδιαίτερο βλέμμα. Το μοτίβο υφάσματος μπορεί να είναι λεπτό ή χοντρό – ανάλογα με το γούστο σας. Αλλά ένα πράγμα είναι δυνατό Τάσεις της μόδας άνοιξη / καλοκαίρι 2014 ασφαλή – τα ρούχα με τέτοιες πινελιές φαίνονται πάντα καλόγουστα και αισθητικά. Όπως πάντα, η σχεδιάστρια Bottega Veneta και τα μοντέλα της επιτυγχάνουν να εκφράσουν τη γυναικεία ομορφιά. Χρησιμοποιεί το κλασικό πτυχωτό blind. Οι ασύμμετρες γραμμές δίνουν στη συλλογή μια νέα, μοντέρνα εμφάνιση. Το φόρεμα λάμπει μόνο του με τέτοια ομορφιά που δεν χρειάζεται αξεσουάρ.

Οι τάσεις της μόδας άνοιξη / καλοκαίρι 2014 – τα πλισέ υφάσματα είναι εκλεπτυσμένα

Τάσεις της μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2014 σχεδιαστής Bottega Veneta

Τα πλισέ υφάσματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για φορέματα ή φούστες, αλλά είναι επίσης πολύ κατάλληλα για πουκάμισα, μπλούζες και παντελόνια. Το μόνο που μπορεί να ενοχλήσει κάποιον είναι η ακρίβεια που απαιτεί η σωστή φροντίδα και συντήρηση αυτού του υφάσματος. Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε κάθε πτυχή. Αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί στο σπίτι. Εκτός από την πτυχωτή τυφλή, η Τάσεις της μόδας άνοιξη / καλοκαίρι 2014 επίσης πτυχωτά, διπλωμένα δείγματα υφάσματος σε πρώτο πλάνο. Είναι χαρακτηριστικά για φορέματα, φούστες και ζώνες. Το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητο! Το φθινόπωρο και το χειμώνα, οι πλισέ φούστες στο δάπεδο από λεπτά υφάσματα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αφήστε αυτό να είναι μέρος της γκαρνταρόμπας σας. Η πλισέ και η πιπίτα είναι πάντα ενημερωμένες και δεν θα ξεφύγουν ποτέ από τη μόδα.

Οι τάσεις της μόδας τονίζουν πλισέ υφάσματα μοτίβο κίτρινη συλλογή

Τάσεις της μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2014 μεταλλική νότα πλισέ

Τάσεις της μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2014 κομψή άνετη καθημερινότητα

συλλογή σχεδιαστών μοντέρνα διπλωμένα πλισέ φρέσκα χρώματα

Τάσεις της μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2014, αιθέριο μοτίβο, gossamer  Τάσεις της μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2014 ασημί μοτίβο τρέχουσα     Fashion Trends Άνοιξη Καλοκαίρι 2014 Elizabeth Taylor Pleated