Μόδα

Τάσεις της μόδας 2014 την άνοιξη και το καλοκαίρι – συνεχίστε με τη μόδα!

ανοιξιάτικα λουλούδια μοτίβα μαύρο λευκό κομψή κλάση

Τι κορυφή- Τάσεις μόδας 2014 για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2014, μπορείτε να μάθετε εδώ. Μπορείτε επίσης να μάθετε τι έχουν ετοιμάσει οι μεγάλοι σχεδιαστές για την επόμενη σεζόν, τι μπορείτε να ξεχωρίσετε από την ντουλάπα και τι είναι μοντέρνο.

Οι τάσεις της μόδας του 2014 με μια ματιά

μακριά φούστα κομψό στυλ φρέσκα χρώματα καλοκαίρι

Η μόδα τη σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2014 θα είναι πολύχρωμη, αναζωογονητική και ποικίλη. Αυτή τη φορά οι σχεδιαστές είναι πιο ευγενικοί με τις κυρίες και εξασφαλίζουν περισσότερη άνεση μέσω χαλαρών κοπών και πιο καθαρών γραμμών.

Ετοιμάζεστε να οργανώσετε την ντουλάπα σας και να πετάξετε τα παλιά ρούχα; Τότε σταματήστε για μια στιγμή! Τουλάχιστον κρατήστε αυτά με δαντέλα, γιατί τέτοια μοντέλα είναι απόλυτα επιτυχημένα αυτή τη σεζόν και είναι ένα από τα Τάσεις μόδας 2014. Γιατί αυτό που είναι πιο σέξι από ένα μυστηριώδες γυμνό. Τα μοτίβα των ζώων παραμένουν επίσης στην τάση, αλλά κατά μέσο όρο. Τα μοτίβα ζέβρας και λεοπάρδαλης καταλαμβάνουν τις ανώτερες θέσεις.

Τάσεις μόδας 2014 – τα σορτς είναι επίκαιρα

φόρεμα ζώων μοτίβο κοντό παντελόνι σπορ outfot

Επίσης, ετοιμάστε τα σορτς. Είναι απαραίτητα για τη θερινή περίοδο. Τα ρετρό μοντέλα με υψηλότερη μέση είναι ιδιαίτερα μοντέρνα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μια κορυφή με μια βαθιά διάσπαση ή ένα μπούστο. Αλλά μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τακτικά το γυμναστήριο, ώστε να μπορείτε να επιδεικνύετε ένα όμορφο στομάχι.

Τα αθλητικά ρούχα όπως φούστες τένις, φανέλες μπάσκετ, αθλητικά παντελόνια και συνηθισμένα μπλουζάκια με επιγραφές γίνονται επίσης μοντέρνα. Είναι όλα υπέροχα για μια απογευματινή βόλτα. Ένα παράδειγμα αυτού Τάσεις μόδας 2014 είναι η συλλογή του Tommy Hilfiger.

Επί του παρόντος υπάρχουν επίσης μοντέλα με εκτυπώσεις τέχνης στο στυλ του Salvador Dali και της Pop Art.

Τάσεις της μόδας κομψό καθημερινό βράδυ κάθε γούστο

Τάσεις της μόδας εβδομάδα συλλογής σχεδιαστών άνοιξη του Παρισιού

Κοντή κοντή φούστα ή παντελόνι συνδυάζονται

Τάσεις μόδας Νέα Υόρκη τάσεις εβδομάδα μόδας λουλούδια μοτίβα

έντονη απόχρωση χρησιμοποιούν καλοκαιρινή διάθεση πολλούς συνδυασμούς

χρυσό ασήμι συνδυάζει αποτελεσματικά αστείες ιδέες μοτίβου

κόβει ιδέες σχεδιασμού δερμάτινα λουλούδια μοτίβα τόνους