Μόδα

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν: οδηγίες χειροτεχνίας και 45 δημιουργικές ιδέες για καλοκαιρινά σύνολα

βαμμένο τζιν μπουφάν ουράνιο τόξο μοτίβα κίτρινη φούστα καλοκαιρινή μόδα

Η μόδα του κλαμπ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 κάνει μια πραγματική επιστροφή. Μια ματιά στις συλλογές θέρετρου των μεγαλύτερων οίκων μόδας δείχνει ότι τα ιδιαίτερα βαμμένα τζιν μπουφάν είναι πολύ δημοφιλή. Τα δροσερά μοτίβα στο πίσω μέρος του σακάκι το καθιστούν ένα απόλυτο must-have για τη θερινή περίοδο. Αλλά δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε ένα ακριβό κομμάτι σχεδιαστή για να ενημερώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Με λίγη ικανότητα και φαντασία, μπορείτε να αρωματίσετε το σακάκι σας και να το μεταμορφώσετε σε ένα μοντέρνο εφάπαξ. Σας εξηγούμε τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη βαφή και πώς μπορείτε να κάνετε τα χρώματα του υφάσματος ανθεκτικά. Ως έμπνευση, έχουμε συγκεντρώσει 45 ιδέες για πολύχρωμα ρούχα για εσάς.

Βαμμένα τζιν μπουφάν: οδηγίες βήμα προς βήμα

Βαμμένα τζιν μπουφάν ουράνιο τόξο κάνε την φούστα κίτρινη

Τα βαμμένα τζιν μπουφάν όχι μόνο φαίνονται πολύ δροσερά, αλλά είναι πραγματικά μοναδικά αντικείμενα που μπορείτε να σχεδιάσετε και να στυλ σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Αν θέλετε να βάψετε μόνοι σας το τζιν μπουφάν σας, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά:

1. Υφαντικές βαφές που είναι κατάλληλες για βαφή υφασμάτων τζιν. Πωλούνται σε μορφή σκόνης και στη συνέχεια πρέπει να διαλυθούν σε ένα ποτήρι νερό. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε ακρυλικά χρώματα.

2. Στερεωτής χρωμάτων, με το οποίο μπορείτε να αυξήσετε την ανθεκτικότητα των υφασμάτων. Ορισμένα χρώματα δεν καθορίζονται με στερεωτικά αλλά με σιδέρωμα. Λάβετε συμβουλές για αυτό στο κατάστημα χειροτεχνίας.

3. Υφαντικά στυλό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε περιγράμματα.

3. Ένα πινέλο

4. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πρότυπα μόνοι σας ή να τα κατεβάσετε και να τα εκτυπώσετε.

5. Περγαμηνό χαρτί

βαμμένα τζιν μπουφάν οδηγία τέσσερα βήματα

Οδηγίες κατασκευής:

  • Πλύνετε το τζιν μπουφάν και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς.
  • Απλώστε το τζιν μπουφάν επίπεδη και ευθυγραμμίστε το με το λευκό χαρτί περιτυλίγματος στο εσωτερικό. Το χαρτί θα αποτρέψει την εκτύπωση του χρώματος του υφάσματος στην άλλη πλευρά του υφάσματος.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή και διαλύστε τα χρώματα του υφάσματος στο νερό.
  • Σχεδιάστε το επιθυμητό μοτίβο ή μεταφέρετε το πρότυπο στο ύφασμα τζιν με ένα στυλό.
  • Αφήστε το βαμμένο τζιν μπουφάν να στεγνώσει.
  • Τώρα πρέπει να επεξεργαστείτε το τζιν μπουφάν με το σταθεροποιητή χρώματος.
  • Εάν η κλωστοϋφαντουργική βαφή στερεωθεί με σιδέρωμα, τότε δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε το μπουφάν με το στερεωτικό. Αντ ‘αυτού, καλύψτε το ζωγραφισμένο μοτίβο με ένα ελαφρύ βαμβακερό ύφασμα και σιδερώστε το μπουφάν για 3-6 λεπτά.

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν: χρήσιμες συμβουλές φροντίδας

βαμμένα τζιν μπουφάν καλοκαιρινά ρούχα ουράνιο τόξο ροκαμπί κίτρινο φόρεμα

Προκειμένου τα χρώματα του βαμμένου τζιν μπουφάν να διαρκέσουν πολύ και να μην ξεθωριάσουν, μερικά απλά κόλπα συντήρησης θα σας βοηθήσουν:

1. Αντιμετωπίστε τους λεκέδες με ειδικό καθαριστικό λεκέδων ή με σαπούνι χολής.

2. Στη συνέχεια γυρίστε το μοντέρνο ρούχο από μέσα προς τα έξω, έτσι ώστε τα χρώματα να διαρκέσουν σημαντικά περισσότερο.

3. Είναι καλύτερο να πλένετε το μπουφάν με το χέρι σε κρύο νερό.

4. Χρησιμοποιήστε ήπιο απορρυπαντικό ή λίγο υγρό σαπούνι για τον κύκλο πλύσης. Μη χρησιμοποιείτε μαλακτικό υφάσματος. Αποφύγετε το τρίψιμο, το τράβηγμα ή το στύψιμο του υφάσματος.

5. Μετά το ξέπλυμα σε κρύο νερό, μπορείτε να κρεμάσετε το μπουφάν που στάζει βρεγμένο. Τα βαμμένα υφάσματα συνήθως δεν είναι κατάλληλα για το στεγνωτήριο.

Είναι επίσης δυνατό να πλένετε στο πλυντήριο το τζιν μπουφάν στους 30 βαθμούς. Για να μην ξεθωριάσουν τα χρώματα, αποφύγετε τα απορρυπαντικά που περιέχουν χλωρίνη. Πλύνετε μόνο το μπουφάν με απορρυπαντικά υγρού χρώματος. Αν θέλετε να σιδερώσετε το τζιν μπουφάν σας, τότε πρέπει να το γυρίσετε από μέσα προς τα έξω και να το καλύψετε με ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα. Αλλά μπορείτε εύκολα να το κάνετε αν κλείσετε το μπουφάν αμέσως μετά τον κύκλο πλύσης.

βαμμένα τζιν μπουφάν rockabilly κίτρινο φόρεμα floral μοτίβο στολή καλοκαίρι

Εάν τα χρώματα ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνου, για παράδειγμα επειδή φοράτε το σακάκι το καλοκαίρι κάτω από τις έντονες ακτίνες του ήλιου, μπορείτε να το αγγίξετε. Τα υφαντικά μελάνια είναι αδιάβροχα και, αν είναι υψηλής ποιότητας, μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια.

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν: ιδέες χειροτεχνίας και συμβουλές για αρχάριους

βαμμένα τζιν μπουφάν κάκτα μοτίβα κοντά τζιν σορτς καλοκαιρινή στολή μοτίβα ερήμου

Για να γίνει το αγαπημένο τους σακάκι μόδα, οι αρχάριοι θα πρέπει να τηρούν μερικούς χρυσούς κανόνες. Επιλέξτε προσεκτικά τα μοτίβα. Όσο πιο απλά είναι, τόσο το καλύτερο. Ένα πρότυπο μπορεί να κάνει την εργασία πολύ πιο εύκολη. Είναι κατάλληλο για όλους όσους δεν τολμούν να σχεδιάσουν τα μοτίβα απευθείας στο σακάκι.

Πάρτε το χρόνο σας και πρώτα φτιάξτε ένα δείγμα σε ένα αόρατο μέρος. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το πώς θα μοιάζουν τα χρώματα και τα σχέδια στο τέλος. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διορθώσετε τυχόν λάθη εγκαίρως. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάψετε πολλές μικρές καρδιές, αστέρια ή τριαντάφυλλα πρώτα και στη συνέχεια να προσθέσετε άλλα μοτίβα αργότερα. Αυτό δημιουργεί σταδιακά μια όμορφη εικόνα στο τζιν μπουφάν.

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν: μοτίβα φύσης

βαμμένα τζιν μπουφάν γυναικεία μοτίβα κάκτοι

Τα μοτίβα της φύσης είναι επί του παρόντος πολύ σε τάση. Τίποτα δεν λέει καλοκαίρι, ήλιος και άμμος καλύτερα από τους κάκτους. Για να βάψετε ένα τοπίο της ερήμου όπως φαίνεται παραπάνω, θα χρειαστείτε πολλά χρώματα. Μαύρο για τα περιγράμματα, ανοιχτές και σκούρες πράσινες αποχρώσεις για τους κάκτους, λευκό, κίτρινο και πορτοκαλί για το τοπίο της ερήμου και γαλάζιο μπλε για τον ήλιο.

Δείτε πώς γίνεται: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπολ για να σχεδιάσετε τον τέλειο κύκλο. Στη συνέχεια κόψτε ένα τρίγωνο από χαρτί και χρησιμοποιήστε το ως πρότυπο για τις ακτίνες του ήλιου. Στον κύκλο μπορείτε να ζωγραφίσετε ένα τοπίο της ερήμου με δύο μεγάλους κάκτους. Οι πολλοί μικροί κάκτοι και στις δύο πλευρές του μπουφάν προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές στο σχέδιο.

Συμβουλή για στυλ: Φορέστε ένα λευκό μπλουζάκι με ένα τζιν μπουφάν σε έντονο χρώμα. Με ένα απλό boyfriend τζιν, η κορυφή βρίσκει την τέλεια ισορροπία και γίνεται ένα πραγματικό βλέμμα.

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν σε παστέλ χρώματα: must have για την καλοκαιρινή περίοδο

ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν ροζ κύματα μοτίβα καλοκαιρινές ιδέες στολή ήλιου

Τα τζιν μπουφάν σε παστέλ χρώματα είναι πολύ δημοφιλή αυτό το καλοκαίρι. Εάν έχετε ένα απλό ροζ ή μπεζ μπουφάν, μπορείτε να το αρωματίσετε με ένα μοτίβο κύματος. Για την επόμενη ιδέα χειροτεχνίας θα χρειαστείτε αρκετές αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και του μαύρου χρώματος. Το βαμμένο μπουφάν είναι πιστός σύντροφος στην παραλία. Μπορείτε όμως να τα φορέσετε και σε ταξίδια.

Συμβουλές για το στυλ: Ένα παστέλ σακάκι μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με μακριές, φαρδιές φούστες σε στυλ boho. Μια σφιχτή κορυφή και μια τσάντα από καλάθι ή ύφασμα μπορούν να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά τη στολή.

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν: συνδυάστε και ταιριάξτε μοτίβα

βαμμένα τζιν μπουφάν καλοκαιρινές ιδέες μόδας γυναικείες τάσεις

Πολλά χρώματα και μοτίβα που δεν συνδυάζονται με την πρώτη ματιά κάνουν το τζιν μπουφάν mix-and-match τόσο γοητευτικό. Μαζί με φαρδιά σορτς από αέρινο λινό ύφασμα, αποτελεί το τέλειο σύνολο για τη θερινή περίοδο.

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν: τριαντάφυλλα και μοτίβα mehndi

βαμμένα τζιν μπουφάν με γράμματα ζωικών μοτίβων ροκ

Τριαντάφυλλα και περίπλοκα μοτίβα mehndi κοσμούν τα σακάκια των fashionistas στη Νέα Υόρκη. Μπορείτε να συνδυάσετε το σακάκι σας είτε με ένα maxi φόρεμα animal print είτε με ένα καπέλο fedora και ένα κοντό λινό σορτς. Το μόνο που χρειάζεστε για το σχέδιο είναι κόκκινο, μαύρο και άσπρο χρώμα υφάσματος.

βαμμένα τζιν μπουφάν fedora καπέλο κοντό λινό σορτς

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν: hippie chic και φεστιβάλ εμφανίσεις

ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν ειρήνη σημάδι πολύχρωμες ιδέες boho chic στολή

Το hippie look ήταν αναπόσπαστο μέρος της σκηνής της μόδας από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Λουλούδια, φτερά και φυσικά μοτίβα συνδυάζονται επιδέξια με ρίγες, βέλη και γεωμετρικά μοτίβα. Με ένα έντονα βαμμένο τζιν μπουφάν είστε εγγυημένα ότι θα προσελκύσετε την προσοχή όλων. Είναι ο τέλειος σύντροφος για τζιν σορτς, παντελόνι καμπάνα, τοπ με κρόσσια και φυσικά maxi φορέματα με λουλούδια.

βαμμένα τζιν μπουφάν γεωμετρικά μοτίβα μίγμα ταιριάζουν τάση τσεκαρισμένο παντελόνι ροζ

Το επόμενο μπουφάν, βαμμένο σε λευκό χρώμα, είναι πιο κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Είναι ένα πραγματικό all-rounder και προσφέρει πολλές επιλογές συνδυασμού. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα ρούχο από τσεκ παντελόνι, ένα μπλουζάκι και το τζιν μπουφάν και να ολοκληρώσετε το βλέμμα με γυαλιά αεροπόρου. Ιδανικό για δροσερά καλοκαιρινά βράδια.

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν με γεωμετρικά μοτίβα

γεωμετρικά μοτίβα μπότες κοντό φόρεμα μαύρο λευκό floral μοτίβα

Τετράγωνα, τρίγωνα, ζιγκ -ζαγκ μοτίβα: τα γεωμετρικά σχήματα γιορτάζουν μια πραγματική επιστροφή φέτος. Χρειάζεστε μόνο έναν χάρακα για να σχεδιάσετε τα περιγράμματα και μπορείτε στη συνέχεια να τα συμπληρώσετε με τα χρώματα του υφάσματος. Πλήρης! Και δεδομένου ότι, παρεμπιπτόντως, επιτρέπεται σε άλλες εκτυπώσεις όπως λουλούδια, αστέρια ή μοτίβα ζώων να στολίζουν ρούχα αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να συνδυάσετε ρούχα σύμφωνα με την τάση mix-and-match.

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν: ιδέες ρούχων για τη ντίσκο

βαμμένα τζιν μπουφάν παγιέτες μονόκεροι ιδέες πάρτι καλοκαιρινό ντύσιμο

Μια σιλουέτα μονόκερου σε μαύρο χρώμα και μανίκια κεντημένα με παγιέτες: το τζιν μπουφάν που απεικονίζεται παραπάνω παίζει τον κύριο ρόλο σε κάθε ντύσιμο. Οι αστραφτερές λεπτομέρειες έρχονται από μόνα τους το βράδυ, γι ‘αυτό όλο και περισσότερες γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα στολίζουν τα σακάκια τους με στρας και μαργαριτάρια.

βαμμένα τζιν μπουφάν τριαντάφυλλα στρας ιδέες συνονθύλευμα

Όσο πιο πολύχρωμο και εντυπωσιακό φτιάχνετε το τζιν μπουφάν σας, τόσο πιο απλά θα πρέπει να κρατήσετε τα υπόλοιπα. Ένα μπλουζάκι και ένα τζιν σορτς που ταιριάζουν με το σακάκι θα ολοκληρώσουν με στιλ το ντύσιμο με το στυλ των 80s. Είναι το τέλειο σύνολο για το ball man, για τη ντίσκο ή για ροκ συναυλίες.

βαμμένα τζιν μπουφάν crop top στενά τζιν

Τα μακριά και φαρδιά τζιν τζάκετ μπορούν να δημιουργήσουν μια γοητευτική αντίθεση με ένα κομμένο στριφτό μπλουζάκι και τζιν με ψηλή μέση και να αρωματίσουν ένα απλό ντύσιμο. Σε κάθε περίπτωση, μείνετε σε μια οικογένεια χρωμάτων όταν πρόκειται για συνδυασμούς χρωμάτων, διαφορετικά το ντύσιμο θα φαίνεται πολύ χαοτικό.

βαμμένα τζιν μπουφάν κόκκινες ιδέες σκισμένες

Το τζιν μπουφάν σε εμφάνιση hip-hop δεν είναι βαμμένο, αλλά επισημασμένο και διακοσμημένο με διακοσμητικές κορδέλες. Το τέλειο ταίρι: φαρδύ παντελόνι από ελαφρύ ύφασμα.

Ιδέες καθημερινής στολής με βαμμένα τζιν μπουφάν

βαμμένα τζιν μπουφάν DIY μόνος σου κάνε ιδέες φιλιά κόκκινα

Ένα βαμμένο τζιν μπουφάν, ένα ριγέ πουκάμισο, ένα ψηλόμεσο palazzo παντελόνι και ένα καπέλο με μπαλόνι δημιουργούν ένα γοητευτικό καθημερινό ντύσιμο. Μπορείτε να εφαρμόσετε τα μοτίβα με σφραγίδα πατάτας και βαφή υφάσματος.

Ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν δημιουργούν μόνοι σας ιδέες για τεχνητά μαργαριτάρια

Φέτος, πολυάριθμοι οίκοι μόδας υψηλής ραπτικής έχουν εμπνευστεί από τη μυθολογία διαφορετικών χωρών. Η επόμενη μας πρόταση λοιπόν για ένα δημιουργικά βαμμένο τζιν μπουφάν είναι πολύ μοντέρνα αυτή τη στιγμή. Η Μέδουσα, μία από τις τρεις γοργόνες της ελληνικής μυθολογίας, έχει φίδια αντί για μαλλιά και λαμπερά μάτια που μετατρέπουν τους πάντες σε πέτρα. Με λίγη ικανότητα, μπορείτε να βάψετε τη Μέδουσα στο πίσω μέρος του σακάκι. Διακοσμήστε τα μανίκια με μεγάλα κέρινα μαργαριτάρια και έχετε δημιουργήσει μια πραγματική δήλωση μόδας.

Απλά μοτίβα ή περίτεχνες, λεπτομερείς εικόνες: Τολμήστε να βάψετε το τζιν μπουφάν σας. Με τη βαφή, μπορείτε όχι μόνο να κρύψετε επιδέξια λεκέδες ή ρωγμές, αλλά και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό αντικείμενο που ταιριάζει απόλυτα με το στυλ των ρούχων σας και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους τρόπους. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και διακοσμήστε το σακάκι με στρας, κέρινα μαργαριτάρια, διακοσμητικές κορδέλες και παγιέτες! Για έμπνευση, θα βρείτε πολλές ιδέες στη συλλογή φωτογραφιών παρακάτω. Ελπίζουμε να σας αρέσει να κάνετε χειροτεχνίες!

βαμμένα τζιν μπουφάν grafiti δερμάτινα παντελόνια πάνινα παπούτσια στολή

βαμμένα τζιν μπουφάν γυναίκες DIY Indians Boho Chic με κρόσσια

βαμμένα τζιν μπουφάν ρετρό μόδα boyfriend jeans wave μοτίβο

βαμμένα τζιν μπουφάν κόκκινο τριαντάφυλλο τζιν στολή πουκάμισο

βαμμένα τζιν μπουφάν γυναίκες κόκκινα τριαντάφυλλα ιδέες με γράμματα

βαμμένα τζιν μπουφάν αστέρια ουράνιο τόξο

βαμμένα τζιν μπουφάν ανατολίτικα μοτίβα γυναίκες

ζωγραφισμένο τζιν μπουφάν εξωτικά μοτίβα αγάπη καρδιές πουλιά γυναίκα φίδι

βαμμένα τζιν μπουφάν κόκκινες τριανταφυλλιές ιδέες τζιν μπουφάν

βαμμένα τζιν μπουφάν λύκα μοτίβα γυναίκα φεγγάρι boho chic fedora καπέλο γυναίκες

Βαμμένα τζιν μπουφάν λευκά μοτίβα φύσης φτιάξτε τον εαυτό σας

βαμμένα τζιν μπουφάν φιλιά κομμένες ιδέες καλοκαιρινή μόδα στην παραλία

βαμμένα τζιν μπουφάν κάνουν τις ιδέες των γυναικών hippie μοτίβα σημάδια ειρήνης

ζωγραφισμένες τζιν μπουφάν ιδέες ζωγραφικής με ηλιοτρόπιο

ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν Monet van Gogh εικόνες

βαμμένα τζιν μπουφάν αφηρημένες Οι γυναίκες κάνουν τις δικές τους ιδέες

βαμμένα τζιν μπουφάν ζωγραφίζουν μοτίβα φύσης δέντρα νυχτερινού ουρανού

βαμμένα τζιν μπουφάν εικόνες γέφυρα ηλιοβασίλεμα

βαμμένα τζιν μπουφάν κάνουν καρδιά γεωμετρικά μοτίβα Νέα Υόρκη

βαμμένα τζιν μπουφάν παιδιά που γράφουν ροζ τριαντάφυλλα

βαμμένα τζιν μπουφάν κορίτσια ιδέες ροζ τριαντάφυλλα

ζωγραφισμένα τζιν μπουφάν γαμήλιο νυφικό λωτός κάκτος χυμώδες φυτό

βαμμένα τζιν μπουφάν νυφικός γάμος δροσερή ιδέα boho στυλ

βαμμένα τζιν μπουφάν γάμου boho chic στολή