Μόδα

Δέστε μια γραβάτα με υπερβολικούς κόμπους – 8 οδηγίες για προχωρημένους χρήστες

γραβάτα γραβάτα ιδέες οδηγίες προηγμένη ανδρική στολή

«Πώς δένεις γραβάτα;» – μια ερώτηση που δεν απελπίζεται μόνο τους άνδρες που σπάνια φορούν κοστούμι. Ακόμα και εκείνοι που φοράνε πάντα γραβάτα για επαγγελματικούς λόγους συχνά αναζητούν πιο ασυνήθιστους κόμπους με τους οποίους μπορούν να βελτιώσουν το ντύσιμό τους. Αν ανήκετε στη δεύτερη ομάδα, καταλήξατε σωστά σε αυτό το άρθρο, επειδή δεν πρόκειται για τους κλασικούς κόμπους του Windsor, αλλά για μερικές πιο εξωφρενικές αλλά όχι λιγότερο κομψές παραλλαγές που μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να δέσετε γραβάτα. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω οδηγίες και δοκιμάστε τα αγαπημένα σας αμέσως!

Εκμάθηση κόμβων Eldredge

γραβάτα γραβάτα eldredge μεσαίου βάρους αξεσουάρ γραβάτα

Με τον κόμπο Eldredge αποκτάτε έναν οπτικά πολύ ελκυστικό κόμπο που εμπίπτει στη μεσαία έως εύκολη κατηγορία για αρχάριους και επομένως μπορεί να δοκιμαστεί για πιο ζωντανή ανδρική στολή. Αν θέλετε να δέσετε τον ενδιαφέροντα δομημένο κόμπο γραβάτας, τοποθετήστε πρώτα τη γραβάτα στο λαιμό και στους ώμους, όπως πάντα. Το ευρύτερο άκρο πρέπει να κρέμεται λίγο πιο κάτω από το στενότερο άκρο. Ακολουθήστε τώρα τα μεμονωμένα βήματα που εμφανίζονται στις οδηγίες. Εάν δεν λειτουργεί την πρώτη φορά, μην απελπίζεστε. Η εξάσκηση κάνει τέλεια, τελικά!

Κόμπος Dapper

γραβάτα γραβάτα dapper κοστούμι αξεσουάρ γραβάτα κόμπο ιδέες

Αυτή η παραλλαγή, με την οποία μπορείτε να δέσετε τη γραβάτα σας, είναι επίσης εξαιρετικά κομψή και πρωτότυπη. Η ακριβής περιγραφή των γραβάτας μπορεί να βρεθεί στις οδηγίες βίντεο. Το ιδιαίτερο με αυτήν την παραλλαγή είναι ότι αυτή τη φορά το στενό άκρο δεν κρύβεται πίσω από το φαρδύ, αλλά είναι μπροστά και είναι ορατό. Περιβάλλεται από έναν φαινομενικά χαλαρό κόμπο που αποπνέει κομψότητα και στυλ. Χρησιμοποιήστε μια απλή μονόχρωμη γραβάτα ή μια γραβάτα με μοτίβο, αν θέλετε. Ο κόμπος γραβάτας έρχεται από μόνος του αν επιλέξετε το πιο απλό μοντέλο.

Πώς να δέσετε μια γραβάτα – Πώς να κάνετε έναν κόμπο Fibonacci

Δέστε έναν κόμπο Fibox απλά κάντε το μόνοι σας

Χρησιμοποιήστε μια γραβάτα από οποιοδήποτε ύφασμα όταν επιλέγετε να δέσετε αυτόν τον κόμπο. Μπορεί να σχεδιαστεί σε δύο κατευθύνσεις κατά βούληση. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα βάλετε τη γραβάτα στο λαιμό σας. Πώς ακριβώς μπορείτε να δέσετε γραβάτες με έναν τέτοιο κόμπο, δείτε τις οδηγίες στο βίντεο. Ένα από τα πρώτα βήματα είναι επίσης σημαντικό για την αισθητική. Πρόκειται για μια πτυχή που δημιουργείται στο πλάι του πλατύ άκρου. Αν θέλετε να δέσετε σωστά τη γραβάτα, απλώς ακολουθήστε τις απλές και σαφείς οδηγίες στο παρακάτω βίντεο. Σε αυτήν την παραλλαγή, το πλατύ άκρο είναι το πιο κοντό για να δέσει με γραβάτα.

Χαλαρός κόμπος γραβάτας – ο κόμπος των νομάδων

γραβάτα νομάδες χαλαρή casual εμφάνιση ανδρικά αξεσουάρ

Το ενδιαφέρον με αυτήν την παραλλαγή είναι η χαλαρή εμφάνιση. Με την πρώτη ματιά, ο κόμπος φαίνεται να κρέμεται χαλαρά, σαν να μην είχε σφίξει καθόλου. Αυτό κάνει μια κομψή αλλά πιο casual εμφάνιση. Πώς μπορώ όμως να δέσω μια γραβάτα για να έχω έναν τέτοιο δεσμό; Θα το μάθετε ξανά στις οδηγίες. Τοποθετήστε τη λεπτή πλευρά πάνω από τον αριστερό σας ώμο και αφήστε την να κρέμεται πιο κάτω από την πλατιά πλευρά της γραβάτας. Και πάλι, εδώ γίνεται μια ενδιαφέρουσα πτυχή. Εάν δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την εικόνα του καθρέφτη ως αρχάριος, μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από άλλο άτομο.

Δέστε μια γραβάτα και κάντε έναν κόμπο Βερμούδων

γραβάτα βερμούδες τρίγωνο σχήμα ροζ χρώμα μπλε πουκάμισο

Το σχετικά στρογγυλό σχήμα του κόμβου των Βερμούδων κάνει αυτόν τον τύπο δέσμευσης ξεχωριστό. Αυτό είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό αν επιλέξετε ένα χρώμα για τη γραβάτα που έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα του πουκαμίσου. Η πλατιά πλευρά είναι πάλι η μικρότερη, αλλά μόνο μερικά εκατοστά. Η πτυχή που κάνετε στην αρχή είναι μια προσεγμένη εμφάνιση. Εάν δεν το σχεδιάζατε εκ των προτέρων, θα εμφανιστεί αυτόματα μια μάλλον χαοτική πτυχή όταν το συνδέσετε. Πάρτε το χρόνο σας με τον κόμπο και συνεχίστε την πτυχή όπως την ξεκινήσατε. Αυτό διευκολύνει τη γραβάτα γενικά και δεν χρειάζεται να επαναλάβετε ορισμένα βήματα για να κάνετε διορθώσεις.

Ο υπερβολικός κόμπος μήτρας

γραβάτα γραβάτα μήτρα στολή αποκριών καρναβάλι

Ο περίτεχνος κόμβος μήτρας είναι επίσης εξαιρετικά ασυνήθιστος και αξίζει να το δοκιμάσετε. Ωστόσο, το προτείνουμε περισσότερο στις πιο προηγμένες γραβάτες. Έχετε θάρρος και επιθυμία; Στη συνέχεια, δείτε το σεμινάριο για τη γραβάτα και δοκιμάστε το! Ξεκινάτε αποφασίζοντας πόσο βαθιά θέλετε να πάει ο κόμπος. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε το λεπτότερο άκρο της γραβάτας και σχηματίστε ένα βρόχο του επιθυμητού μήκους. Αυτό μπορεί και πρέπει να βασίζεται κυρίως στην περικοπή του μπουφάν. Απαιτείται βαθύτερη αποκοπή ώστε να φαίνεται ο κόμπος της γραβάτας.

Αυτή τη φορά δεν δένετε τον κόμπο ούτε στο λαιμό σας, αλλά στα δάχτυλά σας. Μόνο μετά τα πρώτα βήματα βάζετε τη γραβάτα στο λαιμό σας και συνεχίζετε με τα τελευταία βήματα. Αυτή η πολύ περίτεχνη παραλλαγή είναι εγγυημένη ότι θα τραβήξει τα βλέμματα, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Δέστε το τριαντάφυλλο σε γραβάτα

γραβάτα γραβάτα rosebud κοστούμι χορού διακοσμήστε αρχάριο

Πώς να δέσετε μια γραβάτα με έναν τέτοιο κόμπο, που μοιάζει με ένα τριαντάφυλλο; Η απάντηση μπορεί επίσης να βρεθεί εδώ σε μια σαφή οδηγία βίντεο. Ακόμη και οι αρχάριοι είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν αυτές τις οδηγίες για τον κόμπο γραβάτας, επειδή μοιάζουν πολύ με τον κλασικό κόμπο Windsor. Αν ψάχνετε λοιπόν έναν τρόπο να δέσετε γραβάτα για αρχάριους, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Η ευρεία πλευρά είναι η μικρότερη. Αυτός ο πιο λεπτός κόμπος είναι ιδανικός για επαγγελματικά γεύματα ή παρόμοιες περιστάσεις και μπορεί επίσης να συμπληρώσει το γυναικείο βραχιόλι λουλουδιών σε ένα χορό.

Πώς να δέσετε γραβάτα – Οδηγίες για τον διπλό κόμπο Harley Quinn

γραβάτα διπλή harley quinn δύο γραβάτες κόκκινο μαύρο πρωτότυπο

Αυτό το εντυπωσιακό βλέμμα δεν είναι μόνο εντυπωσιακό λόγω του ενδιαφέροντος σχεδίου του. Υπάρχει επίσης η αλληλεπίδραση δύο χρωμάτων. Έτσι μπορείτε να ταιριάξετε τη γραβάτα όχι μόνο με το δικό σας πουκάμισο, αλλά και με την γκαρνταρόμπα του συντρόφου σας. Αν θέλετε να δέσετε αυτόν τον κόμπο για τη γραβάτα, θα χρειαστείτε δύο γραβάτες, κάτι που είναι αρκετά ασυνήθιστο. Πάρτε την πρώτη γραβάτα και τοποθετήστε την στους ώμους σας, από κάτω προς τα πάνω. Το λεπτό άκρο είναι επίσης το μακρύτερο. Στη συνέχεια, βάλτε τη δεύτερη ισοπαλία από πάνω, αλλά αυτή τη φορά με τον σωστό τρόπο. Στην περιοχή του λαιμού, γυρίστε τα λεπτά άκρα μία φορά. Τώρα έχετε το ένα χρώμα γραβάτας πάνω δεξιά και το άλλο αριστερά.

Μετά από αυτή τη σύντομη προετοιμασία, μπορείτε να ξεκινήσετε και να δέσετε τη γραβάτα. Ξεκινήστε ξανά με μια επιδέξια πτυχή στο ευρύτερο άκρο. Μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα στις οδηγίες. Ο κόμπος είναι ίσως κάτι για τους πιο τολμηρούς κυρίους ανάμεσά σας. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί χρήσιμο για ένα κοστούμι για το Καρναβάλι ή τις Απόκριες.