Μόδα

Τσάντες Michael Kors – τετράγωνες, πρακτικές … πολυτέλειες!

οι τσάντες από τον Michael Kors πολύχρωμο δέρμα κροκοδείλου μπλε καφέ κόκκινες γυναίκες

Τσάντες Michael Kors είναι όμορφα, κομψά και πρακτικά. Κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα στη χρήση. Άλλωστε, η καθημερινότητα των γυναικών είναι αρκετά αγχωτική. Η πολυτελής πινελιά που είναι χαρακτηριστική για τον Michael Kors είναι το αποτέλεσμα του σχεδιασμού, της κατασκευής και των υλικών υψηλής ποιότητας.

Τσάντες Michael Kors – Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015

οι τσάντες από τον Michael kors μπεζ κομψή λευκή παραλία δείχνουν καθαρό φόρεμα

Τσάντες Michael Kors είναι ένα από τα πιο αντιγραμμένα στον κόσμο. Ποιος εκπλήσσεται; Συνδυάζουν όλα όσα ψάχνει η σύγχρονη γυναίκα σε μια τσάντα. Φοριούνται άνετα, έχουν στιλ και αποπνέουν πολυτέλεια. Τσάντες Michael Kors είναι τα είδη με τις περισσότερες πωλήσεις αυτής της μάρκας. Η μάρκα MK τους χρωστά ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός της.

Τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει τις τσάντες Michael Kors τόσο επιθυμητές;?

οι τσάντες σοκολάτας michael kors τετράγωνο σχήμα γυναικείο μοντέλο

Ο κύριος λόγος που οι γυναίκες τρελαίνονται για αυτά είναι ότι είναι τόσο πρακτικές. Διαθέτουν εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες και μακρύτερη και κοντή λαβή. Προσφέρουν πολύ χώρο χωρίς να φαίνονται ακατάστατα και μεγάλα. Με άλλα λόγια: έχετε όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα σε μια τσάντα.

Μαύρη δερμάτινη τσάντα

οι τσάντες από τον Michael Kors μαύρο δερμάτινο γαλάζιο εσωτερική λαβή

Ο σχεδιαστής εξηγεί τους λόγους για αυτόν τον τύπο σχεδιασμού σε μια συνέντευξη: «Από όσο γνωρίζω, οι γυναίκες είναι πολύ απασχολημένες και πρέπει να σκέφτονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι τσάντες σας πρέπει να είναι πρακτικές. Αυτός είναι ο λόγος που οι τσάντες μου έχουν πολλά διαμερίσματα, φερμουάρ και εξωτερικές και εσωτερικές τσέπες ».

Μαύρο δέρμα κροκοδείλου από τον Michael Kors

οι τσάντες από τον Michael Kors μοντέλο ώμου κροκόδειλος απομίμηση μαύρο

Και πραγματικά είναι. Εάν ανοίξετε μία από τις τσέπες του, θα διαπιστώσετε ότι έχει τουλάχιστον δύο θήκες. Έχουν επίσης πάντα ανοιχτές τσέπες κατάλληλες για κινητό ή πορτοφόλι.

Πώς αναγνωρίζετε τις τσάντες Michael Kors;?

Τσάντες από τον Michael Kors κόκκινο μαύρο δέρμα φιδιού

Το πιο εντυπωσιακό πράγμα σε μια τσάντα Michael Kors είναι το έμβλημα MK, το οποίο συχνά προσαρτάται στην τσάντα ως κρεμαστό κόσμημα, κλειδαριά ή κούμπωμα. Οι περισσότερες τσάντες έχουν γεωμετρικό σχήμα – ορθογώνιο, τετράγωνο, τραπεζοειδές. Φυσικά υπάρχουν και άλλα σχήματα, αλλά αυτά είναι τα best-seller, έχουν πολλά πριτσίνια και κλειδαριές στο εξωτερικό της τσάντας και στις λαβές.

τσάντες michael kors δερμάτινο ροζ πολυτέλεια

Μπορείτε επίσης να διακρίνετε μια πραγματική τσάντα από μια ψεύτικη από την τιμή. Αυτό είναι μεταξύ $ 100 και $ 400 και τα υψηλής ποιότητας υλικά που το αποτελούν Τσάντες Michael Kors φτιάχνονται αξίζουν κάθε δολάριο. Στις ΗΠΑ, οι τσάντες θεωρούνται μια προσιτή πολυτέλεια και συχνά αναφέρονται ως “η χρυσή μέση τιμή”. Δεν είναι τόσο πολυτελή όσο το Birkin, αλλά είναι πολύ πέρα ​​από τη μαζική παραγωγή. Πολλά αστέρια κατέχουν τσάντες MK και αυτό κάνει τις τσάντες ακόμα πιο επιθυμητές.

Ονειρική τσάντα “Selma”

τσάντες michael kors μαύρο πολυτελές δέρμα

Έγινε πραγματικό χτύπημα μόλις κυκλοφόρησε και είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις. Πήρε ακόμη και τη δική της φωτογράφιση, “Selma Around The World”, στην οποία φωτογραφήθηκε σε διαφορετικά χρώματα μπροστά σε παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα.

Οι τσάντες Michael Kors είναι επίσης δημοφιλείς στα αστέρια

michael-kors-leather-bags-celebrities-carry

Ο μεγαλύτερος θαυμαστής της είναι το top model Miranda Kerr. Βρίσκεται συχνά στην καθημερινή ζωή ή στο κόκκινο χαλί με μια τσάντα Michael Kors. Οι τσάντες του είναι επίσης δημοφιλείς στους Jessica Alba, Victoria Beckham, Alessandra Ambrosio, Katie Holmes και Selena Gomez. Όλες αυτές οι σταρ έχουν αντίστοιχες τσάντες για καθημερινή χρήση καθώς και τσάντες για πιο επίσημες περιστάσεις.

τσάντες selma από τον Michael Kors πρακτικά μπλε πολυτελείας

πολυτελείς τσάντες michael kors πρακτικά τετράγωνο

δερμάτινες τσάντες michael kors κόκκινα πριτσίνια χρυσό

δερμάτινες τσάντες michael kors εμφάνιση μαύρου δέρματος κροκοδείλου

δερμάτινες τσάντες michael kors καφέ εμφάνιση δέρματος κροκοδείλου

τσάντες michael kors καφέ μπλε λευκό καλοκαίρι

τσάντες michael kors δερμάτινη καλοκαιρινή άνοιξη

δερμάτινες τσάντες συλλογή michael kors άνοιξη καλοκαίρι 2014

michael kors τσάντες συλλογή δερμάτινα ταξίδια

Τσάντες Michael Kors