Μόδα

Βραδινά ρούχα για παχουλές γυναίκες: αυτό είναι που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε

Είτε σε έναν γάμο, είτε τη νύχτα δεδομένων με τον σύντροφό σας στην όπερα είτε σε μια μπάλα, οι γυναίκες λάμπουν πάντα με εκπληκτικά βραδινά φορέματα σε αυτές τις περιπτώσεις. Ακόμα και οι παχουλές γυναίκες μπορούν να γίνουν απόλυτα εντυπωσιακές με το κατάλληλο βραδινό φόρεμα. Απλώς εξαρτάται από το σωστό μοντέλο. Εξηγούμε τι πρέπει να προσέχουν αυτές οι κυρίες όταν επιλέγουν βραδινά ρούχα και δίνουμε μερικές συμβουλές.

παχουλή γυναίκα με ένα εκπληκτικό βραδινό φόρεμα με στράπλες σε γραμμή Α

Δώστε έμφαση στα δικά σας πλεονεκτήματα

Όταν οι παχουλές γυναίκες φορούν κάτι που νιώθουν άνετα, το ακτινοβολούν επίσης. Αυτή είναι η κορυφαία προτεραιότητα. Γιατί μια καλή μερίδα αυτοπεποίθησης κάνει κάθε γυναίκα να λάμπει και χάρη στην Ετικέτα ρούχων ειδικά για γυναίκες με φιγούρες Rubens είναι επίσης διαθέσιμη η πλήρης επιλογή μόδας. Όταν επιλέγετε το σωστό βραδινό φόρεμα, είναι σημαντικό τα θηλυκά χαρακτηριστικά να είναι επιτηδευμένα, ενώ οι προβληματικές περιοχές να αποκρύπτονται επιδέξια. Δεδομένου ότι κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το πραγματικό της βάρος και το σχήμα της, έχει διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία, είναι σημαντικό να τα βρείτε και να τα αναδείξετε.

Παχουλή γυναίκα με μπλε βραδινό φόρεμα με μαργαριτάρι κεντημένη κορυφή

Επισημάνετε τα ατομικά δυνατά σημεία

Ιδιαίτερα θηλυκά χαρακτηριστικά μιας φιγούρας που αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα και τη θηλυκότητα είναι:

  • Πιο φαρδιά μπούτια
  • Μεγάλη προτομή
  • Εκτεταμένη περιοχή γλουτών
  • Λεπτός κορμός
  • Πολύ στενή μέση

Πολλές γυναίκες που υποστηρίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι σίγουρες. Είναι ακριβώς αυτές οι ζώνες που μπορούν να τονιστούν υπέροχα με το σωστό βραδινό ρούχο. Ένα φόρεμα που ταιριάζει σφιχτά στο πάνω μέρος του σώματος και πέφτει περαιτέρω στην κάτω περιοχή του σώματος τονίζει τέλεια τα θηλυκά πλεονεκτήματα. Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι με τα φαρδιά και στενά ρούχα είναι μια καλή ευκαιρία για τις υπέρβαρες γυναίκες να τονίσουν τις ατομικές τους εικονιστικές δυνάμεις.

το κατάλληλο βραδινό φόρεμα για παχουλές γυναίκες

Γενικά κόλπα

Βασικά, το βραδινό φόρεμα πρέπει να κολακεύει τη φιγούρα και να μην κάθεται πολύ κοντά στο σώμα. Η γυναίκα πρέπει να είναι άνετη και να έχει ελευθερία κινήσεων. Τα χρώματα που είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για παχουλές γυναίκες και υποστηρίζουν μια λεπτή γραμμή είναι το μαύρο, το μπλε ναυτικό ή το σκούρο πράσινο – έτσι το μικρό μαύρο φόρεμα είναι πάντα μια καλή επιλογή! Τα πολύ ανοιχτά ή έντονα χρώματα τονίζουν συχνά τα περιττά κιλά. Το ύφασμα του φορέματος πρέπει να είναι ρέον, ελαφρύ και χαλαρό, γιατί τα πολύ σφιχτά ή παχιά υφάσματα είναι περιττά, ειδικά αν επίσης λάμπουν. Ένα απόλυτο must είναι τα ψηλά παπούτσια με το ντύσιμό σου. Αυτά καθώς και τα χτενίσματα squat τεντώνουν ολόκληρο το σώμα και το κάνουν να φαίνεται μακρύτερο και λεπτότερο. Θα πρέπει να αποφεύγονται οι μεγάλες εκτυπώσεις και οι εφαρμογές που τραβούν τα βλέμματα.

Φιγούρα κλεψύδρας με μεγάλο μπούστο, στενή μέση και φαρδιούς γοφούς

Το σωστό σχέδιο

Οι γυναίκες με επιπλέον κιλά συνήθως είτε έχουν μικρή κοιλιά, φαρδύτερους γοφούς και σφιχτούς μηρούς, είτε αυτές Φιγούρα κλεψύδρας με μεγάλο μπούστο, στενή μέση και φαρδιούς γοφούς. Ανάλογα με το σχήμα, υπάρχουν ορισμένα ρούχα που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα. Για τις γυναίκες των οποίων οι προβληματικές περιοχές είναι οι πρώτες, τα φορέματα του στιλ της αυτοκρατορίας από σατέν ή σιφόν είναι ιδιαίτερα κατάλληλα. Με αυτά, το στενότερο σημείο κάθεται ακριβώς κάτω από τους μαστούς, έτσι ώστε το στομάχι και οι μηροί να κρύβονται επιδέξια. Η φιγούρα της κλεψύδρας, από την άλλη πλευρά, έρχεται από μόνη της με μακριά σατέν φορέματα, καθώς οι γλουτοί είναι χαλαρά χαραγμένοι γύρω.

Βραδινά φορέματα σε στιλ αυτοκρατορίας κρύβουν την προβληματική περιοχή του στομάχου

Ένα πραγματικό μάτι που τραβάει τα βλέμματα

Εάν οι γυναίκες που έχουν να προσφέρουν περισσότερα ακολουθούν αυτές τις συμβουλές και κόλπα, αυτό δημιουργεί μια πιο λεπτή γραμμή, θέτει τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα τέλεια στη σκηνή και τις καθιστά το αποκορύφωμα της βραδιάς με το βραδινό τους ντύσιμο.

παχουλή κυρία με μπορντό φόρεμα με ζώνη στη μέση