Μόδα

Τα σωστά εσώρουχα για το χειμώνα: συμβουλές και κατάλληλα υλικά

σωστά εσώρουχα χειμώνα κρατήστε ζεστές κάλτσες υλικά μαύρα

Ειδικά κατά τη διάρκεια της κρύας περιόδου, βοηθάει την υγεία του σώματος να ζεσταθεί αποτελεσματικά το σώμα. Το σωστό εσώρουχο παρέχει μια σημαντική υπηρεσία. Είναι επομένως σημαντικό το σωστό εσώρουχο όχι μόνο να παράγει θερμότητα. Επιπλέον, οι καταναλωτές πρέπει να βεβαιωθούν ότι το σώμα δεν πρέπει να ιδρώνει ή ότι η υγρασία παραμένει στα ρούχα.

Χωρίς βαμβακερά εσώρουχα την κρύα εποχή

Εσώρουχα βαμβακερά σορτς σουτιέν

Το βαμβάκι είναι απαγορευτικό στην κρύα εποχή. Τα εσώρουχα από αυτό το υλικό απορροφούν τον ιδρώτα άσκοπα. Η λογική συνέπεια: Τα γλιστρήματα, τα εσώρουχα ή τα πουκάμισα δεν μπορούν να βγάλουν τον ιδρώτα. Επιπλέον, υπάρχει μια δυσάρεστη οσμή μακροπρόθεσμα. Μια πολύ πιο λογική επιλογή είναι τα λειτουργικά εσώρουχα κατασκευασμένα από συνθετική ίνα ή μαλλί merino. Σε αντίθεση με το βαμβάκι, αυτά τα δύο υλικά στεγνώνουν σχετικά γρήγορα. Μετά από πιθανή εφίδρωση, το σωματικό υγρό αποστραγγίζεται μακριά από το σώμα. Για το λόγο αυτό, τα εσώρουχα από μαλλί merino εντυπωσιάζουν επίσης με τις άοσμες ιδιότητές του. Δεδομένου ότι το μαλλί merino αισθάνεται ιδιαίτερα λεπτό και δεν χαράζει το δέρμα, τα εσώρουχα από αυτό το υλικό είναι επίσης κατάλληλα για τα πρώτα στρώματα τις κρύες μέρες. Το μόνο μειονέκτημα αυτού του υλικού: οι χρόνοι στεγνώματος είναι σχετικά μεγάλοι σε αντίθεση με τα εσώρουχα από συνθετικές ίνες.

Πρακτικές επιλογές: εσώρουχα από συνθετικές ίνες

Εσώρουχα χειμώνα επιλέξτε θερμικά εσώρουχα από συνθετικές ίνες πολυεστέρα

Αν θέλετε να τυλίξετε το σώμα σας με θερμικά εσώρουχα, συνήθως επιστρέφετε σε ρούχα από λειτουργικές ίνες αναμεμειγμένες με πολυεστέρα – για καλό λόγο. Αυτή η παραλλαγή συνθετικών ινών στεγνώνει σχετικά γρήγορα. Το ύφασμα αγκαλιάζει το δέρμα απαλά και είναι σε θέση να απορροφήσει την υγρασία και να το οδηγήσει μακριά από το δέρμα προς τα έξω. Αυτός ο συνδυασμός υψηλής λειτουργικότητας και διαπνοής είναι ιδανικός για αθλητικές δραστηριότητες. Ωστόσο, στο εσώρουχα για το σκοπό αυτό ενσωματώνονται ειδικά μικροβιοκτόνα ιόντα αργύρου, τα οποία αντισταθμίζουν το σχηματισμό οσμών.

Cuddly soft: ρούχα από μαλλί angora

μαλλί angora χειμώνα κρατήστε ζεστές κάλτσες

Τα εσώρουχα Angora είναι η τέλεια επιλογή για όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που δεν χορταίνουν μαλακά, άνετα υφάσματα. Τα ρούχα από αυτό το φυσικό προϊόν εντυπωσιάζουν με την αεροπερατότητά τους. Χάρη στα φιλικά προς το δέρμα χαρακτηριστικά του, τα εσώρουχα από υλικά Angora παρέχουν αποτελεσματική προστασία από το κρύο. Δεδομένου ότι το υλικό των ινών περιέχει κενά, η υγρασία απορροφάται πιο εύκολα προς τα έξω. Σε αντάλλαγμα, ωστόσο, σχηματίζονται υπολείμματα ιδρώτα στο μαλλί, πράγμα που σημαίνει ότι τα ρούχα πρέπει να πλυθούν το αργότερο μετά την τρίτη χρήση.

Μαλλί Angora Cuddly απαλό και ζεστό

Προκειμένου να προστατευθεί το υλικό, τα εσώρουχα Angora θα πρέπει να καθαρίζονται στους 30 βαθμούς το πολύ στη λεπτή λειτουργία πλύσης. Αξίζει τον κόπο. Τέλος, το μαλλί angora θερμαίνει αποτελεσματικά το σώμα. Καθώς οι τρίχες angora στα ρούχα στέκονται στο ανθρώπινο δέρμα, δημιουργείται ένας μικρός διαχωριστής. Αυτό δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ δέρματος και ρούχων.

Χειμερινά εσώρουχα επιλογή υλικών θέρμανσης