Τατουάζ

11 πιο συνηθισμένοι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι καταστρέφουν τα τατουάζ τους

Η μακροπρόθεσμη ποιότητα ενός τατουάζ εξαρτάται πολύ από την ικανότητα του καλλιτέχνη τατουάζ, το μελάνι που χρησιμοποιείται, την τοποθέτηση και άλλους παράγοντες, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά λάθη που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας που μπορούν να καταστρέψουν το τατουάζ σας..

11 πιο συνηθισμένοι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι καταστρέφουν τα τατουάζ τους - πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών

11 πιο συνηθισμένοι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι καταστρέφουν τα τατουάζ τους – πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών

11 πιο συνηθισμένοι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι καταστρέφουν τα τατουάζ τους

Για παράδειγμα, η ακατάλληλη φροντίδα μπορεί να οδηγήσει σε ξεπλυμένα ή ξεθωριασμένα σχέδια. Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά μπορούν να αποφευχθούν ακολουθώντας απλές συμβουλές και σήμερα θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα λάθη που κάνουν πολλοί μετά το τατουάζ κατά τη διάρκεια της περιόδου επούλωσης..

 • Χρησιμοποιώντας λούφα λούφα.

Χρειάζεται χρόνος για να επουλωθεί για να φαίνεται το τατουάζ σας καλύτερα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κάτι λειαντικό, όπως ένα πανί ή ένα σφουγγάρι. Ντους, ζεστό νερό και ήπιο υγρό αντιβακτηριακό σαπούνι θα είναι οι βοηθοί σας. Για δύο έως τρεις εβδομάδες μέχρι την πλήρη επούλωση, απέχετε από το μπάνιο και το κολύμπι στην πισίνα.

11 πιο συνηθισμένοι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι καταστρέφουν τα τατουάζ τους

 • Πετσέτα.

Το να τρίβετε αποτελεσματικά με μια πετσέτα δεν είναι για σας αυτή τη στιγμή – σκουπίστε απαλά την υγρασία με μια πετσέτα και αφήστε τον αέρα να τελειώσει αυτό που ξεκινήσατε..

 • Υπερβολική ποσότητα αλοιφής.

Οι αλοιφές έχουν ευεργετική επίδραση στη θεραπεία, αλλά όλα πρέπει να είναι με μέτρο. Μια μεγάλη ποσότητα αλοιφής ή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος φροντίδας τατουάζ μπορεί απλά να την πνίξει και να τονώσει την ανάπτυξη βακτηρίων. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα αλοιφής δύο φορές την ημέρα για τρεις έως πέντε ημέρες.

 • Ξεφλούδισμα.

Αλλά μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτήν τη σημαντική διαδικασία για μερικές εβδομάδες..

 • Διαδικασίες νερού.

Τα ατελείωτα νερά του ωκεανού, της θάλασσας, του ποταμού και της λίμνης … Θα πρέπει να περιμένουν λίγο ενώ το τατουάζ σας δεν θα επουλωθεί. Μεγάλες ποσότητες νερού μπορούν να βγάλουν μελάνι και να βλάψουν την εμφάνιση του τατουάζ, για να μην αναφέρουμε τη βρωμιά και τα βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση.

 • ακτίνες ηλίου.

Μείνετε μακριά από τον ήλιο μετά το τατουάζ, καθώς το φως του ήλιου είναι ο χειρότερος εχθρός των νέων τατουάζ. Αλλά μετά τη θεραπεία, θυμηθείτε να εφαρμόσετε αντηλιακό ευρέως φάσματος SPF 30+ για να αποτρέψετε την οξείδωση της χρωστικής στο μελάνι προκαλώντας το τατουάζ να ξεθωριάσει..

 • Προπόνηση.

Κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης ή άλλης σωματικής δραστηριότητας, η κίνηση μπορεί να ερεθίσει το δέρμα, γεγονός που επιβραδύνει τη διαδικασία επούλωσης. Οπότε να προσέχεις.

 • Σανδάλια.

Εάν το τατουάζ σας είναι στα πόδια σας, αποφύγετε να φορέσετε σανδάλια για να μειώσετε την έκθεση σε βρωμιά και βακτήρια. Επιλέξτε χαλαρά παπούτσια τένις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 • Αγγίζει.

Φυσικά, την περιμένατε πάρα πολύ καιρό και ακόμα δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι είστε ο κάτοχος αυτού του θαύματος. Επομένως, απλά θέλετε να την αγγίξετε με το χέρι σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν είναι όνειρο. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό – μπορεί να υπάρχουν μικρόβια στα χέρια σας, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να προκαλέσουν φουσκάλες ή φλυκταινώδη εξανθήματα..

 • Ξύρισμα.

Θα χρειαστεί να αποφύγετε το ξύρισμα για λίγο ενώ το νέο σας έργο τέχνης θεραπεύεται..

 • Παράλειψη τήρησης των οδηγιών.

Σίγουρα ο καλλιτέχνης τατουάζ σας έστειλε σπίτι με οδηγίες για το πώς να φροντίσετε το τατουάζ σας και αυτό δεν είναι απλώς μια τυπικότητα, αλλά μια αναγκαιότητα για εσάς αυτές τις δύο εβδομάδες. Και αν κάτι φαίνεται λάθος, μην φοβάστε να καλέσετε το τατουάζ ή να σταματήσετε και να κάνετε μερικές ερωτήσεις..

Ακολουθώντας τις οδηγίες φροντίδας και ακολουθώντας αυτούς τους απλούς κανόνες, θα επιτρέψετε στο τατουάζ σας να επουλωθεί σωστά και, ως αποτέλεσμα, να ευχαριστήσετε εσάς και τους άλλους με εξαιρετική ποιότητα, φωτεινά χρώματα και σωστά περιγράμματα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αν σας φαίνεται ότι κάποια σημεία σας περιορίζουν σε κάτι, μην ξεχνάτε ότι αυτό δεν είναι για πάντα (σε αντίθεση με το τατουάζ σας). Μετά από μερικές εβδομάδες, θα μπορείτε να επιστρέψετε στη συνήθη ρουτίνα σας και να μην περιοριστείτε σε τίποτα..

Παραδείγματα φωτογραφιών με ενδιαφέρον τατουάζ χρώματος από 01/29/2019

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από: sv_stroyeva (Stolyarenko Svetlana Nikolaevna)