Τατουάζ

9 τοποθεσίες τατουάζ που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα

Κατά την εφαρμογή ενός τατουάζ, πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τους κινδύνους μόλυνσης, ειδικά όταν το τατουάζ βρίσκεται σε μια περιοχή επιρρεπή σε μόλυνση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη προσοχή για να αποφύγετε τη μόλυνση, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ουλές και, σε περίπτωση σοβαρής λοίμωξης, βλάβη σε άλλα όργανα ή ακόμη και απειλητική για τη ζωή..

9 μέρη για τατουάζ που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα - πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών

9 μέρη για τατουάζ που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα – πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών

9 τοποθεσίες τατουάζ που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα – γεγονότα

Φωτογραφία της προβληματικής περιοχής για τατουάζ

Η καλή φροντίδα του δέρματός σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε υγιείς και να αποφύγετε ανεπιθύμητες ενέργειες. Εάν δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, ίσως αξίζει να ξανασκεφτείτε τα πάντα και να εφαρμόσετε ένα τατουάζ σε μια λιγότερο επικίνδυνη περιοχή του σώματος.?

  • Χέρια (περισσότερα εδώ)

Δεδομένου ότι είναι αδύνατο να αποφευχθεί η επαφή με διάφορες επιφάνειες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης για τατουάζ χεριών και δακτύλων. Θα πρέπει είτε να αποφύγετε αυτήν την περιοχή για τατουάζ είτε να είστε έτοιμοι να λάβετε προφυλάξεις και να ακολουθήσετε τις οδηγίες φροντίδας που θα σας δώσει ο καλλιτέχνης τατουάζ..

Φωτογραφία της προβληματικής περιοχής για τατουάζ - χέρια

  • Πόδια (περισσότερα εδώ)

Εκτός από τον κίνδυνο επαφής με πολλή βρωμιά και μικρόβια, ειδικά αν φοράτε ανοιχτά παπούτσια, αυτή η περιοχή σχετίζεται επίσης με έναν άλλο κίνδυνο, αφού τα πόδια έχουν επίσης τα δικά τους βακτήρια. Ζητήστε συμβουλές από τον καλλιτέχνη τατουάζ σας για το πώς να αποφύγετε τα μικρόβια και να διατηρήσετε την περιοχή καθαρή καθώς θεραπεύεται..

Φωτογραφία της προβληματικής περιοχής για τατουάζ - πόδια

  • Τακτικοί χώροι ξυρίσματος (περισσότερα εδώ)

Αυτές οι περιοχές (πόδια, πρόσωπο και μασχάλες) μπορεί να είναι επικίνδυνες επειδή το ξύρισμα τραυματίζει το δέρμα και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη βακτηρίων. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να απέχετε από τη χρήση ξυραφιού μέχρι την πλήρη επούλωση, η οποία θα δώσει στο δέρμα σας χρόνο να επουλωθεί..

Φωτογραφία της προβληματικής περιοχής για τατουάζ - η περιοχή του κανονικού ξυρίσματος

  • Μοσχάρια και αστράγαλοι (περισσότερα εδώ)

Η παροχή αίματος στα αγγεία αυτών των περιοχών δεν είναι τόσο αποτελεσματική και θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο μόλυνσης, οπότε πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή όταν το τατουάζ επουλώνεται. Η διατήρηση αυτής της περιοχής καθαρού θα μειώσει σημαντικά τους κινδύνους..

Φωτογραφία της προβληματικής περιοχής για τατουάζ - γάμπες και αστράγαλοι

  • Ζώνες τριβής (περισσότερα εδώ)

Αυτά μπορεί να είναι περιοχές όπου η τριβή εμφανίζεται όταν έρχεστε σε επαφή με ρούχα (για παράδειγμα, στη μέση) ή περιοχές έντονης κίνησης (για παράδειγμα, αγκώνες ή γόνατα). Μειώστε τη δραστηριότητα και επιλέξτε ρούχα που δεν τρίβονται στο δέρμα για να προωθήσετε την επούλωση και να μειώσετε τη μόλυνση..

Φωτογραφία της προβληματικής περιοχής για τατουάζ - ζώνες τριβής

  • Η εσωτερική επιφάνεια των χειλιών

Η διατήρηση αυτής της περιοχής καθαρού είναι πολύ δύσκολη καθώς φιλοξενεί κάθε είδους βακτήρια, επομένως ο κίνδυνος μόλυνσης είναι μεγάλος. Ο καλλιτέχνης τατουάζ σας θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει παρέχοντας τις απαραίτητες συμβουλές φροντίδας.

  • Μασχάλες

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα τατουάζ στη μασχάλη κινδυνεύουν να μολυνθούν από το ξύρισμα και οι μικροοργανισμοί που κατοικούν σε αυτήν την περιοχή αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης..

Φωτογραφία της προβληματικής περιοχής για τατουάζ - μασχάλες

  • Ομφαλός (περισσότερα εδώ)

Ένα υγρό περιβάλλον και βακτήρια στην περιοχή δημιουργούν τη δυνατότητα μόλυνσης, αλλά το να το διατηρείτε καθαρό και στεγνό κατά τη διάρκεια της επούλωσης θα μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο..

Φωτογραφία της προβληματικής περιοχής για τατουάζ - αφαλό

  • Η περιοχή σχηματισμού πτυχώσεων

Οι επιρρεπείς σε λοιμώξεις περιοχές του σώματος περιλαμβάνουν περιοχές όπου το δέρμα διπλώνει, όπως κάτω από το στήθος, κοντά στους γλουτούς ή στην βουβωνική χώρα. Εάν δεν είστε προσεκτικοί για να διατηρήσετε αυτές τις περιοχές καθαρές, τα μικρόβια μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο και να οδηγήσουν σε μόλυνση..

Φωτογραφία της προβληματικής περιοχής για τατουάζ - η περιοχή σχηματισμού πτυχών

Για την πρόληψη λοιμώξεων σε αυτές τις περιοχές του σώματος, είναι επιτακτική ανάγκη να ακολουθήσετε τις οδηγίες για τον καθαρισμό του δέρματός σας και να χρησιμοποιήσετε ένα αντιβακτηριακό σαπούνι για να ελαχιστοποιήσετε τα βακτήρια. Η διατήρηση του σώματος καθαρού μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου μόλυνσης καθώς το τατουάζ επουλώνεται. Πριν κάνετε ένα τατουάζ, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν καλλιτέχνη τατουάζ και να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους και συστάσεις για τη φροντίδα μετά το τατουάζ. Εάν ακολουθήσετε όλες τις συμβουλές και λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις, θα παραμείνετε υγιείς και το τατουάζ σας θα φαίνεται υπέροχο και θα σας ευχαριστήσει για πολλά χρόνια..

Παραδείγματα φωτογραφιών με φωτεινά σχέδια τατουάζ από 03/04/2019

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από: sv_stroyeva (Stolyarenko Svetlana Nikolaevna)