Τατουάζ

Λάδι για mehendi

Τα τελευταία χρόνια, η μυστηριώδης λέξη “mehendi” έχει γίνει όλο και πιο κοινή. Τι σημαίνει? Αν μεταφράσουμε σύνθετους όρους από λεξικά στην ανθρώπινη γλώσσα, αυτά είναι σχέδια που εφαρμόζονται με εξειδικευμένη βαφή στο ανθρώπινο δέρμα. Τα Mehendi είναι μια καλή αντικατάσταση για τατουάζ. Εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα τατουάζ, αλλά δεν ξέρετε πώς θα φαίνεται το σχέδιο πάνω σας, τότε μπορείτε να κάνετε mehendi και όλα θα γίνουν σαφή. Τα ίδια τα σχέδια μπορούν να ποικίλουν: ζώα, φυτά, επιγραφές κλπ. Η φροντίδα τους είναι αρκετά εύκολη, αλλά είναι ακόμα απαραίτητη. Η πιο σημαντική διαδικασία μετά την άμεση εφαρμογή του mehendi είναι η επίστρωση του μοτίβου με λάδι. Πώς να το κάνετε καλύτερα, την κατά προσέγγιση τιμή του και άλλες πληροφορίες θα μάθετε στο άρθρο μας.

Λάδι για mehendi - μια επιλογή πριν από την αγορά - συμβουλές - φωτογραφία 4

Λάδι για mehendi (σχέδια χέννα) – σκοπός

Αυτό το λάδι έχει επαρκή αριθμό λειτουργιών, ωστόσο, θα σας πούμε για τις τρεις πιο σημαντικές.

  1. Μαλακώνοντας το δέρμα. Μετά την εφαρμογή του mehendi, το δέρμα γίνεται πολύ ξηρό. Εάν θέλετε να αποκαταστήσετε την προηγούμενη απαλότητα του δέρματος, τότε σίγουρα αξίζει να αγοράσετε το λάδι. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια κανονική μαλακτική κρέμα, αν και το λάδι θα τα πάει πολύ καλύτερα με αυτό, ειδικά αν υποθέσετε ότι έχει φυσική σύνθεση..
  2. Αντιβακτηριακή δράση. Αφού εφαρμόσετε ένα τέτοιο “τατουάζ” που πλένεται, είναι σημαντικό να απολυμάνετε το σχέδιο, αλλά εδώ η συνηθισμένη κρέμα δεν θα σας βοηθήσει.
  3. Διατηρεί τη φωτεινότητα της εικόνας. Μετά την εφαρμογή αυτού του λαδιού, το σχέδιο σας όχι μόνο θα διαρκέσει περισσότερο στο δέρμα, αλλά επίσης δεν θα ξεθωριάσει στον ήλιο και όταν έρχεται σε επαφή με νερό..

Λάδι για mehendi - μια επιλογή πριν από την αγορά - συμβουλές - φωτογραφία 1

Φυσικά, το λάδι για το mehendi εξακολουθεί να έχει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων, για παράδειγμα, μια βραχυπρόθεσμη επέκταση των πόρων, αν και είναι ανόητο να τα αναφέρουμε όλα, οι παραπάνω λειτουργίες του λαδιού το προτείνουν ήδη για αγορά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε λάδι mehendi?

Κατά τη δημιουργία mehendi, το λάδι εφαρμόζεται δύο φορές. Την πρώτη φορά που πρέπει να το εφαρμόσετε πριν ο κύριος κάνει ένα σχέδιο για εσάς και τη δεύτερη φορά στο τέλος του σχεδίου για να το διορθώσετε. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πολύ μικρή ποσότητα λαδιού και το ίδιο το στρώμα πρέπει να είναι λεπτό.

Λάδι για mehendi - μια επιλογή πριν από την αγορά - συμβουλές - φωτογραφία 2

Πληροφορίες πριν αγοράσετε λάδι για το mehendi

Φυσικά, η τιμή ενός τέτοιου λαδιού εξαρτάται από τον όγκο και την εταιρεία. Τις περισσότερες φορές, οι φυσαλίδες για αυτό παράγονται σε μικρό όγκο – περίπου 6 χιλιοστόλιτρα. Αρχικά, μπορεί να φαίνεται ότι αυτό είναι πολύ μικρό και θα είναι αρκετό μόνο για ένα σχέδιο, αλλά δεν είναι έτσι. Η τιμή για έναν τέτοιο σωλήνα θα κυμαίνεται από 100 έως 200 ρούβλια, η μέση τιμή θα είναι περίπου 150 ρούβλια.

Λάδι για mehendi - επιλογή πριν από την αγορά - συμβουλές - φωτογραφία 3

Οι συνθέσεις διαφορετικών εταιρειών θα διαφέρουν φυσικά μεταξύ τους, αλλά όχι πολύ. Για παράδειγμα, παίρνοντας το πρώτο μπουκάλι λάδι στο φαρμακείο, διαβάζουμε την ακόλουθη σύνθεση: λάδι τερπινεόλης, έλαιο ευκαλύπτου, λάδι γαρίφαλου.

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός εταιρειών παράγει λάδια για το mehendi. Μεταξύ των πλοιάρχων, αρκετοί εκτιμώνται, για τους οποίους μπορούμε να σας πούμε. Το πρώτο, αντίστοιχα, είναι το Irisk Professional. Για έναν αρχάριο αρχάριο, αυτή η φράση μπορεί να μην δίνει τίποτα, αλλά οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν τον κλάδο για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι εξοικειωμένοι με αυτήν. Δεν είναι κακή εταιρεία Ayun. Το συν των ελαίων αυτής της εταιρείας είναι ότι παράγονται σε μεγάλους όγκους – 20 ml, ωστόσο, η τιμή τους είναι μάλλον μεγάλη – περίπου 300 ρούβλια.

Παρασκευάστηκε από: malinnik (Prokhorova Margarita Vadimovna)