Τατουάζ

Πώς να κάνετε ένα τατουάζ: μερικές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες για να ξεκινήσετε

Αποφασίσατε να κάνετε τατουάζ στον εαυτό σας και θέλετε να καταλάβετε τι και πώς; Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να κάνετε ένα τατουάζ. Το πρώτο πράγμα που αξίζει να κάνετε είναι να γνωρίσετε την ίδια τη διαδικασία – πώς θα γίνει το τατουάζ, πόσο καιρό θεραπεύεται και πώς να το φροντίσετε, τι είναι σημαντικό.

Πώς να κάνετε ένα τατουάζ - ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες - φωτογραφία τατουάζ

Πώς να κάνετε ένα τατουάζ – λίγο χρήσιμο

Το πρώτο βήμα είναι το μαγείρεμα εκείνο το μέρος του σώματος για το σχέδιο. Το δέρμα πρέπει να είναι στεγνό, χωρίς λιπαρά, καθαρό, χωρίς τρίχες.

Πώς να κάνετε τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 2

Πώς να κάνετε ένα τατουάζ στο χρώμα? Το σχέδιο εφαρμόζεται στο δέρμα χρησιμοποιώντας ειδικά μολύβια, μέσω ειδικού χαρτιού άνθρακα ή αμέσως. Μερικές φορές σίγουροι τεχνίτες, που έχουν ήδη γεμάτο χέρι, εφαρμόζουν αμέσως το σχέδιο. Εφαρμόζεται με μηχανές τατουάζ. Ορισμένοι τεχνίτες χρησιμοποιούν μυτερές σπάτουλες βουτηγμένες σε χρώμα. Το χρώμα που χρησιμοποιείται περνάει αλλεργικές δοκιμές. Τα πιο φωτεινά και μακράς διαρκείας χρώματα κόκκινου, κίτρινου, καφέ, μαύρου. Ένα σημαντικό σημείο σε αυτή την περίπτωση είναι η σκίαση. Γίνεται με κυκλικό τρόπο ή με σύντομες πινελιές, οι οποίες εφαρμόζονται σε πολλά στρώματα. Σκουπίστε κάθε στρώμα με μια πετσέτα ή επίδεσμο.

Πώς να κάνετε τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 3

Και εδώ είναι ένα από τα μεγάλα λάθη – χρησιμοποιώντας βαμβάκι για να σκουπίσετε τα στρώματα, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Επίσης, πίνετε αλκοόλ την ημέρα πριν και μετά το τατουάζ, καθώς και παυσίπονα και φάρμακα. Η στειρότητα παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το έργο. Χρησιμοποιούνται μόνο βελόνες μίας χρήσης, τα όργανα πρέπει να αποστειρώνονται. Αρχικά, με τη βοήθεια ενός απολυμαντικού διαλύματος, στη συνέχεια πλένονται, στεγνώνουν και στη συνέχεια υποβάλλονται σε ξηρή θερμική επεξεργασία. Ο πλοίαρχος πρέπει να φορά γάντια μιας χρήσης..

Πώς να κάνετε τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 4

Στο τέλος της εργασίας, η πληγωμένη περιοχή του δέρματος καλύπτεται με ειδική μεμβράνη. Αυτό δεν είναι για πολύ, μόνο 3-5 ώρες. Μετά από αυτό, αφαιρείται με καθαρά χέρια και πλένεται με σαπούνι, αφαιρώντας τα υπολείμματα βαζελίνης και ichor. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα αλοιφής επούλωσης πληγών ή αντιβακτηριακών.

Πώς να κάνετε τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 5

Κατηγορηματικά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ουσίες που περιέχουν αλκοόλ σε αυτό το θέμα, όπως άρωμα, κολώνια! Τις πρώτες μέρες, συνιστάται να μην φοράτε στενά ρούχα, είναι καλύτερα να περιοριστείτε σε χαλαρά πράγματα από φυσικά υφάσματα! Ένας άλλος κανόνας είναι η προστασία του σχεδίου από το άμεσο ηλιακό φως. Δεν μπορείτε να κολυμπήσετε με σαμπουάν και να κάνετε μπάνιο με ζεστό νερό – μόνο ένα γρήγορο ντους, το κολύμπι σε ανοιχτό νερό επίσης δεν συνιστάται. Απαγορεύεται αυστηρά το ξύσιμο του τατουάζ ή οποιαδήποτε επίδραση σε αυτό. Για καθημερινή φροντίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ειδική κρέμα.

Πώς να κάνετε ένα τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 7

Και τώρα, φροντίστε να διαβάσετε το υλικό που θα σας βοηθήσει “να μην θυμώσετε τον πλοίαρχο και να μην μπείτε στο μάτι από αυτόν”..

Το κείμενο είναι η γνώμη του συγγραφέα, δεν ισχυρίζεται ότι είναι η απόλυτη αλήθεια.

Πώς να κάνετε τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 13 Πώς να κάνετε τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 10 Πώς να κάνετε τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 9

Πώς να κάνετε τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 8 Πώς να κάνετε τατουάζ - φωτογραφία - 24012021 14 Φωτογραφία πορτρέτου τατουάζ του Mac Miller 01/20/2021 №0084 - Τατουάζ Mac Miller -

Υλικό προετοιμασμένο: ANASTASIA277 (Bondareva Anastasia Alekseevna)