Τατουάζ

Η έννοια των τατουάζ ζώων

Εδώ μπορείτε να μάθετε ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με την έννοια των τατουάζ ζώων, τη σημασία και την ιστορία των δημοφιλών σχεδίων τατουάζ, μπορείτε να δείτε παραδείγματα φωτογραφιών. Περισσότερες εικόνες εδώ:

  • Φωτογραφίες τατουάζ ζώων
  • ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΤΟΥΖΩΝ ΖΩΩΝ

Η έννοια των τατουάζ με ζώα - πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των σχεδίων και φωτογραφιών παραδείγματα τελειωμένων τατουάζ

Η έννοια των τατουάζ με ζώα – πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των σχεδίων και φωτογραφιών παραδείγματα τελειωμένων τατουάζ

Όλα για τα χαρακτηριστικά και τη σημασία των τατουάζ ζώων

Η τέχνη του τατουάζ προέρχεται από την αρχαιότητα, όπου τα ζώα αποτελούσαν αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης ζωής, ήταν μέρος διαφόρων τελετουργιών. Σε κάθε ζώο εκχωρήθηκαν ιδιότητες. Μερικές φορές μαγικό. Επίσης, τα ζώα έπαιξαν τεράστιο ρόλο στη μυθολογία των λαών..

Η σημασία των εικόνων των ζώων στο σώμα δίνεται με βάση τις ιδιότητες του απεικονιζόμενου ζώου. Μπορεί να είναι τόσο φυσικές ιδιότητες (δύναμη, αντοχή) όσο και άυλες (ευφυΐα, σοφία). Ωστόσο, σε διαφορετικούς πολιτισμούς τα ίδια ζώα χαρακτηρίζονται με διαφορετικούς τρόπους. Αξίζει να εξεταστεί.

Φωτογραφία τατουάζ γεωμετρικού ζώου 03/12/2020 №005 -τατουάζ ζώων-

Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №093 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №092 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №090 -ζωολογικά τατουάζ-

Τα πιο συνηθισμένα είναι τα τατουάζ που απεικονίζουν λύκο, τίγρη, δράκο, αρκούδα. Θα αναλύσουμε το ιστορικό, το νόημα, τα χαρακτηριστικά τους και θα εξετάσουμε διάφορες επιλογές για την εκτέλεσή τους.

Λύκος.

Ο λύκος συνόδευε τον άνθρωπο από την αρχαιότητα. Συμβολίζοντας την αφοσίωση, τη δύναμη, τη θέληση από χάλυβα, παίζει σημαντικό ρόλο στη μυθολογική κουλτούρα του ανθρώπου. Στην εικόνα ενός λύκου, βλέπουν έναν ηγέτη, έναν στρατιωτικό ηγέτη και στην ινδοευρωπαϊκή κουλτούρα, ένα αρπακτικό είναι σύμβολο πολέμου. Οι Ινδοί είδαν στο ζώο τον θεό του κάτω κόσμου – τον κόσμο των νεκρών. Στην κελτική μυθολογία, η αλλαγή ημέρας και νύχτας εξηγείται από την ιστορία ενός λύκου που καταβροχθίζει τον ήλιο..

Ο λύκος ήταν πάντα σεβαστός λόγω της αρχοντιάς του, του φιλόδοξου, του ισχυρού χαρακτήρα, της βαθιάς πίστης στο σμήνος του, στην οικογένειά του, μετά την απώλεια του οποίου γίνεται πιο συχνά μοναχικός.

Φωτογραφία τατουάζ γεωμετρικού ζώου 03/12/2020 №002 -τατουάζ ζώων-

Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №088 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №085 -ζωολογικά τατουάζ- Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №078 -τατουάζ ζώων-

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές ενός τατουάζ που απεικονίζει αυτό το θηρίο, καθεμία από τις οποίες έχει τη δική της ερμηνεία. Έτσι, ένας λύκος που ουρλιάζει στο φεγγάρι μιλά για τη μοναξιά, την εσωτερική δύναμη, την ανεξαρτησία και την ικανότητα να αντιβαίνει στις κοινωνικές νόρμες. Ένας λύκος με κόκκινα μάτια και απότομο χαμόγελο είναι οδηγός στον άλλο κόσμο, προστάτης από ακάθαρτες δυνάμεις. Ένας κινούμενος λύκος είναι ένα σύμβολο αποφασιστικότητας, ετοιμότητας να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια της ζωής στο δρόμο του.

Τίγρη.

Τίγρης στον ανατολικό πολιτισμό – ταχύτητα, ομορφιά, θυμός, δύναμη. Σε όλη σχεδόν την Ασία, η τίγρη είναι το κύριο σύμβολο του μεγαλείου και της δύναμης. Η τίγρη είναι ο αρχηγός των ζώων, ένας γεννημένος ηγέτης. Ο χαρακτήρας τους θεωρείται ακλόνητος..

Οι εικόνες μιας τίγρης εφαρμόστηκαν στα ρούχα των Ασιατών και Ανατολικών αυτοκρατόρων, στα όπλα των πολεμιστών και, φυσικά, στο σώμα ως τατουάζ..

Φωτογραφία τατουάζ γεωμετρικού ζώου 03/12/2020 №035 -τατουάζ ζώων-

Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №075 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №074 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №073 -τατουάζ ζώων-

Η τίγρη στην Κίνα είναι σύμβολο πλούτου, καθώς και προστασία από ασθένειες και μεγάλα προβλήματα. Εικόνες μιας τίγρης εφαρμόστηκαν σε ασπίδες από Ιάπωνες στρατιώτες. Πίστευαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα επικρατούσαν στη μάχη και θα επέστρεφαν με ασφάλεια στο σπίτι τους..

Παραδείγματα φωτογραφιών σχεδίων τατουάζ με ζώα από 13/03/2020 (834 φωτογραφίες)

Ένα τατουάζ τίγρης μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εικόνες: μια τίγρη και έναν δράκο, πεταλούδες, ένα στέμμα σε μια τίγρη.

Η πρώτη είναι μια ερμηνεία ενός βασικού στοιχείου στην κινεζική μυθολογία, του συμβόλου Γιν και Γιανγκ. Ο αγώνας μεταξύ μαύρου και λευκού, ο αγώνας μεταξύ δύο αντιθέτων σε ένα άτομο.

Οι πεταλούδες, μαζί με ένα τατουάζ τίγρης, είναι η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η αποφασιστικότητα, ακόμη και η ατρόμητη..

Φωτογραφία από ένα ενδιαφέρον τατουάζ ζώων 03/12/2020 №024 -τατουάζ ζώων-

Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №072 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №071 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №070 -τατουάζ ζώων-

Το στέμμα στο κεφάλι της τίγρης – αυτοπεποίθηση, ισχυρές ηγετικές ιδιότητες ενός ατόμου.

Συχνά υπάρχει μια παραλλαγή ενός τατουάζ μιας τίγρης με ένα χαμόγελο, μια λευκή τίγρη.

Χαμόγελο τίγρης – ετοιμότητα να πάει ενάντια στους γενικά καθιερωμένους κανόνες, ενάντια σε ένα καθιερωμένο σύστημα, διαφωνία με τις απόψεις των ανθρώπων γύρω, θυμός, θυμός.

Η λευκή τίγρη είναι ένα απίστευτα σπάνιο ζώο. Είναι σχεδόν αδύνατο να το βρείτε στη φύση. Ένα τέτοιο τατουάζ συμβολίζει τη σοφία, την πληρότητα της γνώσης του κόσμου. Υποδεικνύει επίσης την πρωτοτυπία του ιδιοκτήτη του..

Φωτογραφία από ένα ενδιαφέρον τατουάζ ζώων 03/12/2020 №037 -τατουάζ ζώων-

Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №067 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №062 -ζωολογικά τατουάζ- Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №057 -τατουάζ ζώων-

Αρκούδα.

Το τατουάζ αρκούδας μπορεί να είναι διαφορετικό. Σε μια περίπτωση, θα προσωποποιήσει τη δύναμη και το θυμό, και στην άλλη, το θάρρος και το θάρρος. Στη ρωσική κουλτούρα, μια αρκούδα είναι σύμβολο πατριωτισμού και αγάπης για την πατρίδα. Σε άλλους πολιτισμούς, η αρκούδα είναι ένα ευγενές και σίγουρο πλάσμα. Μια αρκούδα δεν θα επιτεθεί ποτέ αν δεν προκληθεί. Αλλά ταυτόχρονα, η αρκούδα είναι ένα επικίνδυνο, άγριο πλάσμα, σύμβολο πολέμου σε ορισμένους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς..

Η τιμή θα εξαρτηθεί από το επιλεγμένο σκίτσο.

Φωτογραφία αρσενικού τατουάζ με ζώο 03/12/2020 №046 -τατουάζ ζώων-

Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №056 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №053 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №051 -τατουάζ ζώων-

Όπως και με την τίγρη, το χαμόγελο μιας αρκούδας είναι σύμβολο θυμού, αυτοπεποίθησης, δύναμης και θυμού. Η αρκούδα δεν φοβάται τους εχθρούς του, είναι πάντα έτοιμος να τους συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο, ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Η πολική αρκούδα είναι σε θέση να επιβιώσει ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ένα τέτοιο τατουάζ μιλά για την ικανότητα ενός ατόμου να φροντίζει τον εαυτό του. Ένα από τα σπάνια τατουάζ αρκούδας.

Το σπίτι της αρκούδας είναι ένα δάσος. Ένα τατουάζ μιας αρκούδας στο δάσος μιλά για μεγάλη αγάπη για το σπίτι σας, την πατρίδα.

Ένα τατουάζ αρκούδας με τα μικρά της είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των κοριτσιών. Η αρκούδα, όπως κανένας άλλος, είναι σε θέση να σταθεί όρθια για τον εαυτό της και τα μικρά της. Αυτό είναι ένα σύμβολο της ισχυρής θέλησης και των μητρικών ιδιοτήτων του κοριτσιού..

Φωτογραφία αρσενικού τατουάζ με ζώο 03/12/2020 №056 -τατουάζ ζώων-

Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №047 -ζωολογικά τατουάζ- Φωτογραφία τατουάζ ασπρόμαυρου ζώου 03/12/2020 №046 -τατουάζ ζώων- Φωτογραφία ασπρόμαυρου τατουάζ ζώων 03/12/2020 №036 -τατουάζ ζώων-

Το σημάδι των ποδιών μιας αρκούδας μπορεί επίσης να είναι σύμβολο της μητρότητας, αλλά εκτός αυτού έχει μια σειρά άλλων σημασιών: η προθυμία να προχωρήσει στη ζωή, να ξεπεράσει τα εμπόδια και τα νύχια της αρκούδας σημαίνουν δύναμη, δύναμη και δύναμη.

Δες το βίντεο:

 Το κείμενο του άρθρου για τον ιστότοπο ετοιμάστηκε: DIATTTOR (Maximus Max)