Τατουάζ

Πώς να προετοιμαστείτε για να κάνετε τατουάζ

* Το υλικό είναι γνώμη του συγγραφέα και δεν αποτελεί οδηγό δράσης. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ή έναν γιατρό πριν από οποιαδήποτε υπεύθυνη εκδήλωση..

Από αυτό το υλικό μπορείτε να μάθετε πώς να προετοιμάζεστε για ένα τατουάζ, μπορείτε να μάθετε ενδιαφέρουσες και σημαντικές πληροφορίες για όσους πρόκειται να κάνουν το πρώτο τους τατουάζ, μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία.

Πώς να προετοιμαστείτε για ένα τατουάζ - πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες

Πώς να προετοιμαστείτε για ένα τατουάζ – πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες

Πώς να προετοιμαστείτε για να κάνετε ένα τατουάζ – γεγονότα και πληροφορίες

Η διαδικασία του τατουάζ είναι επώδυνη, οπότε πρέπει να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τη διαδικασία και την ορθότητα του επιλεγμένου τατουάζ..

Παράδειγμα φωτογραφίας τατουάζ 31/05/2020 №2001 - τατουάζ-

Παράδειγμα φωτογραφίας τατουάζ 31/05/2020 №2016 - τατουάζ- Παράδειγμα φωτογραφίας τατουάζ 31/05/2020 №2015 - τατουάζ- Παράδειγμα φωτογραφίας τατουάζ 31/05/2020 №2014 - tattoo-

Φυσικές πτυχές

 • Πίνετε πολλά υγρά. Πριν πάτε στη διαδικασία, πρέπει να πίνετε αρκετή ποσότητα υγρού. Για κάθε άτομο, αυτό το ποσό είναι ατομικό, οι ειδικοί συστήνουν σε έναν ενήλικα να πίνει τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα, αλλά για ορισμένα άτομα χρειάζεστε περισσότερο υγρό.
 • Τατουάζ σε δέρμα κορεσμένο με υγρασία. Τότε το μελάνι θα απορροφηθεί καλά.
 • Μην αραιώνετε το αίμα. Μια μέρα πριν από τη διαδικασία, είναι απαραίτητο να περιορίσετε τα φάρμακα και τα προϊόντα που επηρεάζουν τις ιδιότητες του αίματος και τα αλκοολούχα ποτά επίσης δεν συνιστώνται. Δεν πρέπει να πίνετε ασπιρίνη, αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία από διατρήσεις.
 • Ντύσου άνετα. Εάν το μέγεθος της εικόνας είναι μεγάλο, θα χρειαστεί να μείνετε στην καμπίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μακροχρόνια δυσφορία. Τα φαρδιά ρούχα δεν θα επηρεάσουν τη διαδικασία σχεδίασης στο δέρμα. Εάν το τατουάζ πρέπει να εφαρμοστεί σε μια κλειστή περιοχή ρούχων, τόσο περισσότερο τα ρούχα πρέπει να είναι άνετα..
 • Βαριά πρόσληψη τροφής. Για να αποφύγετε τη ζάλη, φροντίστε να τρώτε, η μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα αυξάνει την πιθανότητα λιποθυμίας από τον πόνο. Εάν η συνεδρία θα είναι μεγάλη, μπορείτε να πάρετε ένα μπαρ ή κάτι άλλο για σνακ.

Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2002 - tattoo-

Παράδειγμα φωτογραφίας τατουάζ 31/05/2020 №2013 - τατουάζ- Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2012 - tattoo- Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2011 - tattoo-

Προετοιμασία του δέρματος για τη συνεδρία

Δεν αργεί να ετοιμαστείς.

 • Εάν έχετε ξηρό δέρμα, μπορείτε να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα και δεν πρέπει να υπάρχει ηλιακό έγκαυμα ή άλλη ζημιά στην περιοχή του τατουάζ..
 • Κάθε φορά πριν βγείτε έξω, πρέπει να εφαρμόσετε ένα προϊόν προστασίας του δέρματος.
 • Η περιοχή του τατουάζ πρέπει να είναι άτριχη, συνιστάται να ξυρίζετε τα μαλλιά μόνο πριν από τη διαδικασία για να αποφύγετε τον ερεθισμό..

Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2003 - tattoo-

Παράδειγμα φωτογραφίας τατουάζ 31/05/2020 №2010 - τατουάζ- Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2009 - tattoo- Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2008 - tattoo-

Τέλειο τατουάζ

 • Πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά το σχέδιο, επειδή θα είναι αισθητό στους άλλους και θα φαίνεται καθημερινά, οπότε το σκίτσο πρέπει να επιλεγεί εκ των προτέρων.
 • Φροντίστε να λάβετε υπόψη τις διαστάσεις. Το πρώτο τατουάζ πρέπει να είναι μικρό.
 • Η επιλογή του σκίτσου πρέπει να είναι προσεκτική, έτσι ώστε το σχέδιο να μην σταματήσει να σας αρέσει, σε λίγα χρόνια, επειδή θα είναι πολύ δύσκολο να εμφανιστεί η εικόνα, οδυνηρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εξετάστε ένα σκίτσο με έναν κύριο

Μπορείτε να βρείτε έναν καλό κύριο, σύμφωνα με τις κριτικές φίλων και τις κριτικές στο Διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να δείτε το χαρτοφυλάκιο. Οι περισσότεροι πλοίαρχοι σχεδιάζουν ένα σκίτσο πρώτα, είναι επιτακτικό να επισημάνουμε τα ελαττώματα και να τους ζητήσουμε να τα διορθώσουν..

Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2004 - tattoo-

Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2007 - tattoo- Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2006 - tattoo- Φωτογραφικό παράδειγμα τατουάζ 31/05/2020 №2005 - tattoo-

Επιλογή καθίσματος

Το τατουάζ μπορεί να εντοπιστεί οπουδήποτε στο σώμα, αλλά σε ορισμένες περιοχές η διαδικασία είναι πολύ επώδυνη. Ένα μαλακό σημείο μακριά από τα οστά και το λεπτό δέρμα θεωρείται το πιο ουδέτερο. Υπάρχει έντονος πόνος στο πόδι, οπότε είναι καλύτερο να το κάνετε στις γάμπες.

Σκεφτείτε τον πόνο. Πριν από τη συνεδρία, πρέπει να έχετε μια ιδέα για τον πόνο. Βασικά, ο πόνος είναι θαμπός στη φύση, αλλά αν χτυπήσει το ίδιο μέρος, μπορεί να εμφανιστεί οξύς πόνος. Σε περίπτωση έντονου πόνου, εφαρμόζονται αναισθητικά στο δέρμα για να εξαφανιστεί η αίσθηση, αλλά αυτό επηρεάζει τη φωτεινότητα του σχεδίου και τον χρόνο επούλωσης.

Φροντίδα του εφαρμοζόμενου σχεδίου

Η έκθεση στον ήλιο και το νερό πρέπει να αποφεύγονται για αρκετές εβδομάδες μετά τη διαδικασία. Θα πρέπει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο κομμωτήριο εκ των προτέρων, προκειμένου να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας εγκαίρως. Ο καλλιτέχνης τατουάζ δίνει γενικές οδηγίες για τη φροντίδα του σχεδίου. Λέει επίσης πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε το ντύσιμο, πώς να καθαρίζετε το δέρμα και πότε το δέρμα είναι ζωντανό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να καλέσετε τον κύριο και να διευκρινίσετε τις πληροφορίες.

Το κείμενο του άρθρου για τον ιστότοπο ετοιμάστηκε από: IRISKAAL (Kristina Alekseevna)