Τατουάζ

Πώς να θεραπεύσετε σωστά ένα τατουάζ. Τέχνη τατουάζ.

Το ικανό τατουάζ είναι η μισή μάχη, είναι επίσης σημαντικό να θεραπεύσετε σωστά το τατουάζ σας. Κατά μέσο όρο, αυτό θα διαρκέσει 8 έως 10 ημέρες..

Οποιοσδήποτε ειδικός είναι υποχρεωμένος να δώσει οδηγίες στον πελάτη του σχετικά με τη σωστή φροντίδα για ένα φρέσκο ​​τατουάζ. Κατ ‘αρχήν, κάθε πλοίαρχος έχει τη δική του συνταγή για γρήγορη επούλωση ενός τατουάζ, αλλά υπάρχουν ορισμένες γενικές συστάσεις.

Πώς να θεραπεύσετε σωστά μια φωτογραφία τατουάζ - παραδείγματα στη φωτογραφία

Πώς να θεραπεύσετε σωστά μια φωτογραφία τατουάζ – παραδείγματα στη φωτογραφία

Πώς να θεραπεύσετε σωστά ένα τατουάζ – συμβουλές

Έτσι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να αφαιρέσετε τον επίδεσμο που εφαρμόζεται στο σαλόνι όχι νωρίτερα από 3-4 ώρες.

Μετά από αυτό, το τατουάζ πρέπει να πλυθεί προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι, αφαιρώντας τα υπολείμματα της κρέμας και του ichor. Δεν αξίζει να σκουπίσετε το τατουάζ, καθώς μπορείτε να τραυματίσετε περαιτέρω το κατεστραμμένο δέρμα. Μπορείτε να ταμπονάρετε μόνο την περιοχή του τατουάζ με μια καθαρή, στεγνή πετσέτα. Δεν θα είναι περιττό να το ξεπλύνετε με διάλυμα μιραμιστίνης ή χλωρεξιδίνης.

Φροντίστε να λιπάνετε το τατουάζ με θεραπευτική κρέμα. Μερικές φορές οι άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι ειδικοί στον τομέα του τατουάζ συνιστάται να εφαρμόσουν ένα παχύ στρώμα βαζελίνης ή κρέμα ξυρίσματος στο τατουάζ. Η βαζελίνη, φυσικά, θα μαλακώσει το δέρμα, αλλά δεν θα δώσει άλλο αποτέλεσμα, αλλά ένα παχύ στρώμα κρέμας εμποδίζει το οξυγόνο να φτάσει στην πληγή, γεγονός που επιβραδύνει αισθητά τη διαδικασία επούλωσης.

Μέχρι να επουλωθεί τελείως το τατουάζ, είναι καλύτερα να αρνηθείτε να επισκεφθείτε λουτρά, σάουνες, την παραλία, μην κάνετε ατμό ή μουλιάσετε το τατουάζ, περιοριστείτε σε ένα ζεστό ντους για λίγο.