Τατουάζ

Κρέμα και αλοιφές για ανακούφιση από τατουάζ

Από το υλικό θα μάθετε για τις αλοιφές και τα μέσα για την ανακούφιση του πόνου και τη φροντίδα των τατουάζ, θα εξοικειωθείτε με τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά τους, θα λάβετε συμβουλές σχετικά με την επιλογή, θα διαβάσετε για τις πιο δημοφιλείς μάρκες.

Κρέμα και αλοιφές για ανακούφιση από τον πόνο του τατουάζ - πληροφορίες και συμβουλές για τη φροντίδα του τατουάζ

Κρέμα και αλοιφές για ανακούφιση από τον πόνο του τατουάζ: οι πιο σημαντικές πληροφορίες

Το τατουάζ είναι μια επώδυνη διαδικασία. Άτομα με διαφορετικούς βαθμούς ορίου πόνου βιώνουν αισθήσεις διαφορετικής έντασης. Είναι δύσκολο να βρεθεί ένα άτομο που δεν θα χρειαζόταν αναισθητικό πριν από ένα τατουάζ..

Μπορείτε να αναισθητοποιήσετε τη διαδικασία σχεδίασης ενός μοτίβου στο δέρμα με διάφορα μέσα..

Φροντίδα τατουάζ - κρέμες και αλοιφές - φωτογραφία 5

Όλοι χωρίζονται σε δύο μεγάλες ομάδες:

  • εξωτερική χρήση – εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος, απορροφάται ελαφρά και έχει προσωρινή επιφανειακή επίδραση.

  • συστηματική χρήση – λαμβάνεται από το στόμα ή εγχέεται, απορροφάται στη συστηματική κυκλοφορία, έχει επίδραση σε ολόκληρο το σώμα.

Τα παυσίπονα για τατουάζ του τελευταίου τύπου δεν συνιστώνται για τον λόγο ότι μπορούν να επηρεάσουν τους δείκτες ποιότητας του αίματος. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει κίνδυνος αιμορραγίας, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος όταν εφαρμόζεται χρωστική ουσία. Από αυτή την άποψη, οι επαγγελματίες στον τομέα τους προτιμούν να χρησιμοποιούν φάρμακα για εξωτερική χρήση: κρέμες, αλοιφές και τζελ.

Φροντίδα τατουάζ - κρέμες και αλοιφές - φωτογραφία 3

Δημοφιλείς θεραπείες

Κατά την επιλογή μιας αναισθητικής κρέμας τατουάζ, θα πρέπει να αξιολογηθούν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά προϊόντος:

  • η αλοιφή έχει υψηλό βαθμό αναισθησίας, καθώς όταν εφαρμόζεται η χρωστική, η βελόνα διεισδύει στο δέρμα σε βάθος μεγαλύτερο από 0,5 cm.

  • εάν το αναλγητικό αποτέλεσμα εμφανίζεται γρήγορα, καθώς ο χρόνος του πλοιάρχου είναι συνήθως περιορισμένος και δεν υπάρχει τρόπος να περάσετε ώρες περιμένοντας το αποτέλεσμα.

  • πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή της κρέμας, ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του σχεδίου, το τατουάζ μπορεί να εφαρμοστεί για αρκετές ώρες και να απαιτήσει επιπλέον συνεδρίες.

  • Έχει το προϊόν αντενδείξεις και παρενέργειες;.

Φροντίδα τατουάζ - κρέμες και αλοιφές - φωτογραφία 2

Η σύγχρονη κοσμετολογία προσφέρει διάφορες αλοιφές για την ανακούφιση του πόνου. Τα περισσότερα κομμωτήρια έχουν τα δικά τους αγαπημένα προϊόντα, αλλά ορισμένοι πλοίαρχοι προσφέρουν να αγοράσετε μόνοι σας την κρέμα για το τατουάζ..

Ας εξετάσουμε τα πιο δημοφιλή:

Σούπερ μουδιασμένος Είναι ένα αμερικανικό αναισθητικό που σας επιτρέπει να μουδιάζετε γρήγορα το τατουάζ. Η σύνθεση περιέχει διάλυμα λιδοκαΐνης 5%. Το φάρμακο εφαρμόζεται κάτω από το φιλμ 30 λεπτά πριν από τη διαδικασία. Το αποτέλεσμα διαρκεί 4 ώρες. Το κόστος κυμαίνεται από 500 έως 700 ρούβλια.

Dr. Μουδιασμένος – Αμερικανική αναισθητική κρέμα. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε άθικτες περιοχές της επιδερμίδας. Η σύνθεση περιέχει μείγμα λιδοκαΐνης, βενζοκαΐνης και πριλοκαΐνης. Μετά από έκθεση για 30-60 λεπτά, το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 4 ώρες. Το κόστος του προϊόντος κυμαίνεται από 500 έως 100 ρούβλια.

ΤΚΘ – αναισθητική κρέμα που περιέχει λιδοκαΐνη, πριλοκαΐνη και επινεφρίνη. Πρέπει να διατηρηθεί στο δέρμα για μια ώρα, μετά την οποία παραμένει αποτελεσματική για 4-5 ώρες. Το κόστος του προϊόντος είναι περίπου 600 ρούβλια.

Βαθύ μουδιασμένο – κινέζικο αναισθητικό βραχείας δράσης. Πρακτικά δεν απορροφάται στο χόριο, έχει ελαφριά αναλγητική δράση. Κατάλληλο για τατουάζ μικρού μεγέθους. Κατά τη χρήση, πρέπει να διατηρείται στο δέρμα για 60 λεπτά, μετά από το οποίο το φάρμακο λειτουργεί για 3 ώρες. Το κόστος της κρέμας δεν υπερβαίνει τα 500 ρούβλια.

SXYAN – φάρμακο βασισμένο σε διάλυμα λιδοκαΐνης 5%, που παράγεται στην Κορέα. Μετά την εφαρμογή στο δέρμα, πρέπει να αφεθεί να σταθεί για 30 λεπτά. Η αναισθησία διαρκεί τουλάχιστον 3 ώρες. Το κόστος της κρέμας είναι περίπου 400 ρούβλια.

Ανώδυνη κρέμα τατουάζ – μια μοναδική κρέμα ταχείας δράσης. Απαιτεί εφαρμογή στο δέρμα για όχι περισσότερο από 10 λεπτά. Μετά από αυτό, παραμένει αποτελεσματικό για αρκετές ώρες. Το κόστος της κρέμας είναι 500 ρούβλια.

ΛΟΥΣΚΟΛΟΡ – επαγγελματικό προϊόν για εξωτερική χρήση. Για σκοπούς αναισθησίας, εφαρμόζεται για 20 λεπτά και διαρκεί αρκετές ώρες. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιείται συχνά σε κομμωτήρια όχι μόνο για τατουάζ, αλλά και για τρύπημα, μόνιμο μακιγιάζ και άλλες επώδυνες διαδικασίες. Το κόστος της φιάλης είναι 1000 ρούβλια.

Σούπερ τριάδα – μια ισχυρή πάστα για την ανακούφιση του πόνου διαφόρων καλλυντικών διαδικασιών. Η σύνθεση περιέχει τριπλή αναισθησία: λιδοκαΐνη, τετρακαΐνη και βενζοκαΐνη. Το φάρμακο εφαρμόζεται για 10 λεπτά, μετά από το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την εφαρμογή του τατουάζ. Το κόστος είναι περίπου 2500 ρούβλια.

Φροντίδα τατουάζ - κρέμες και αλοιφές - φωτογραφία 9

Τα τοπικά αναλγητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εάν δεν υπάρχουν δερματολογικές παθήσεις. Μπορεί ένα τατουάζ να αναισθητοποιηθεί στο σπίτι για να εξοικονομήσει χρόνο στο κομμωτήριο; Γιατί όχι. Απλώς πρέπει να μάθετε από τον πλοίαρχο τις προϋποθέσεις για τη χρήση αυτής ή αυτής της κρέμας, καθώς και τον χρόνο συγκράτησης του προϊόντος για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα..

Το κείμενο του άρθρου ετοιμάστηκε από τους: ILIYAAKULOV (Akulov Ilya Yurievich)