Τατουάζ

Ένα τατουάζ είναι για εκείνους που θέλουν να αλλάξουν το σώμα τους χωρίς να αλλάξουν τον εαυτό τους

Ο Alexey Mokrov, ιδρυτής του στούντιο τατουάζ “My Way”, μίλησε για το πάθος του για τα τατουάζ, για το τι μπορεί να εμπνεύσει τη δημιουργία του, καθώς και για ολόκληρο το φεστιβάλ τατουάζ, που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα.

– Πώς εμφανίστηκε η ιδέα του στούντιο; Ιστορικό, γιατί αποφάσισαν να το κάνουν αυτό.

 

  • Όλα ξεκίνησαν με την αγάπη για τατουάζ. Όχι στα «τατουάζ», όχι στα «τατουάζ», αλλά σε ένα τατουάζ, ως μορφή τέχνης. Μαζί με τον διάσημο Ρώσο καλλιτέχνη τατουάζ, ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε δει τα καλύτερα στούντιο και φεστιβάλ τατουάζ. Δεν έχει καν νόημα να συγκρίνουμε το επίπεδο ανάπτυξης αυτής της βιομηχανίας στη Δύση και στη χώρα μας. Τα ρωσικά κομμωτήρια δεν είναι καν κοντά στα ευρωπαϊκά ούτε σε κλίμακα ούτε σε λειτουργία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα να ανοίξω άλλο κομμωτήριο, όπου ένα τατουάζ από ένα περιοδικό θα γέμιζε χωρίς μια συνείδηση. Και είναι επίσης καλό αν είναι καλά γεμισμένο. Ως μοντέλο για το στούντιο μου, πήρα το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό στούντιο τατουάζ, το οποίο βρίσκεται στην Αυστρία.

Χρησιμοποιώντας το παράδειγμά της, μπορώ να πω πώς ακριβώς πρέπει να σχεδιαστεί το στούντιο, πώς πρέπει να λειτουργεί και ποιο επίπεδο υπηρεσιών πρέπει να είναι. Και το πιο σημαντικό, τι είδους στάση απαιτεί ένα τέτοιο στούντιο για τατουάζ: κατανόηση ότι ένα τατουάζ είναι έργο τέχνης. Κανένα ιερογλυφικό, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο νόημα μπορεί να φέρει, δεν μπορεί να μεταφέρει την ομορφιά ενός πραγματικού αριστουργήματος. Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα premium studio για ανθρώπους που αλλάζουν σώμα χωρίς να αλλάξουν τον εαυτό τους. “MyWay” σημαίνει τον δικό σας τρόπο, τη συνείδησή σας, την έκφραση του εαυτού σας.

AH0P7420

– Πόσο δύσκολο ή εύκολο (γρήγορα) καταφέρατε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας; Ποιες δυσκολίες ήταν απρόσμενες, πώς ξεπεράστηκαν?

  • Τα σκεφτήκαμε όλα καλά και θέσαμε σαφείς στόχους για τον εαυτό μας. Ξεκινήσαμε το έργο πριν από ενάμιση χρόνο και μέχρι στιγμής όλα πάνε όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Σε αυτό το διάστημα έχουμε κάνει πολλά και μάθαμε πολλά. Και μάλιστα άλλαξαν τις απόψεις τους για κάποια πράγματα. Για παράδειγμα, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν πρέπει να αναζητούμε κατανόηση από ανθρώπους που απέχουν πολύ από τη φιλοσοφία μας. Κάνουμε αυτό που μας αρέσει και είμαστε χαρούμενοι για όσους σέβονται τον εαυτό τους και εκτιμούν τον χρόνο τους. Το πιο δύσκολο πράγμα αποδείχθηκε ότι ήταν να ξεπεραστούν τα στερεότυπα και οι απόψεις που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα μας σχετικά με τα τατουάζ. Πολλοί άνθρωποι κάνουν τατουάζ μόνο για χάρη ενός τατουάζ, επειδή είναι υπέροχο. Τέτοιοι άνθρωποι δεν θα αναζητήσουν ειδικά έναν κύριο, θα προσπαθήσουν να σχεδιάσουν ένα αποκλειστικό σκίτσο. Χρειάζονται ένα τατουάζ. Επιδιώκοντας τη φθηνότητα και την προσιτή τιμή, οι άνθρωποι παίρνουν απομιμήσεις χαμηλής ποιότητας χωρίς καν να προσέχουν την ποιότητα. Επιπλέον, σε απολύτως μη στείρες συνθήκες, που εγκυμονεί τεράστιο κίνδυνο μόλυνσης. Αλλά είναι ευχάριστο το γεγονός ότι τα όμορφα τατουάζ υψηλής ποιότητας μπορούν να εμφανιστούν όλο και πιο συχνά στους δρόμους της Ρωσίας. Και οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι η ποιότητα, το στυλ και το πιο σημαντικό, η υγεία είναι ακριβά. Για αυτούς τους ανθρώπους οι πόρτες του “MyWay” είναι ανοιχτές..

Λογότυπο FkZK0dZcxKg

– Να κάνετε επιχειρήσεις μόνοι σας ή έχετε συνεργάτες?

  • Ξεκίνησα αυτήν την επιχείρηση με τον σύντροφό μου. Γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό και περάσαμε τόσα πολλά μαζί που γίναμε σαν αδέλφια. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον σε όλα, βοηθάμε και υποστηρίζουμε. Ταυτόχρονα, συγχρονίζουμε τις καλύτερες ποιότητές μας: δραστηριότητα και δημιουργικότητα – από τη μία πλευρά, και ισορροπία και ικανότητα δομής – από την άλλη. Και με την πάροδο του χρόνου, έχουμε συγκεντρώσει μια ομάδα – ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος μας για το τατουάζ και τη φιλοσοφία μας..

– Ποιο είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό του στούντιο; διαφορά από τους ανταγωνιστές?

  • Πρώτα απ ‘όλα, διαφέρουμε στη στάση μας απέναντι στην εργασία. Δεν κυνηγάμε την ποσότητα και δεν συμφωνούμε να κάνουμε δουλειά που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ξαναγίνει ή να κρυφτεί αιώνια κάτω από τα ρούχα. Η βασική μας αρχή είναι η ατομική προσέγγιση του πελάτη. Αυτό ισχύει τόσο για τις σωματικές όσο και για τις πνευματικές πτυχές της εργασίας μας. Από τη μία πλευρά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό. Αυτός ο καλλιτέχνης γνωρίζει με βεβαιότητα ότι η ακουαρέλα απαιτεί χαρτί ακουαρέλας. Και ο καλλιτέχνης τατουάζ κάθε φορά βρίσκεται μπροστά σε έναν νέο «καμβά». Το δέρμα μπορεί να είναι ελαφρύ, σκοτεινό, τρυφερό, παχύ, με κρεατοελιές, ουλές κ.ο.κ. Εκτός από το σώμα, ο καθένας έχει το δικό του. Ο καλλιτέχνης τατουάζ θα πρέπει να λάβει υπόψη όλες αυτές τις αποχρώσεις πριν ξεκινήσει το τατουάζ. Ο μόνος καθολικός κανόνας όταν εργάζεστε με οποιονδήποτε πελάτη είναι η αυστηρή τήρηση της στειρότητας! Περιττό να πούμε ότι κάθε μοναδικό σώμα πρέπει να έχει ένα μοναδικό τατουάζ. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη μας να αναπτύξει ένα μοναδικό σκίτσο. Κάθε επισκέπτης του στούντιο μας, κάθε τατουάζ απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Οι βασικοί κανόνες του στούντιο “MyWay” είναι: ποιότητα, ασφάλεια και εξυπηρέτηση.

0004

– Πώς επιλέγετε master?

  • Τώρα υπάρχουν δεκαπέντε καλλιτέχνες τατουάζ που εργάζονται στο στούντιο μας. Ο καθένας είναι ένας άριστα καταρτισμένος στην τέχνη του, με το δικό του μοναδικό στυλ. Ο καλλιτέχνης τατουάζ πρέπει να γνωρίζει τέλεια και να ακολουθεί τους κανόνες της στειρότητας. Πρέπει να γνωρίζει και να παρέχει πλήρως όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες φροντίδας του τατουάζ και τη διαδικασία επούλωσης – αφού αυτό είναι το πιο σημαντικό στάδιο. Μεταξύ των εργαζομένων μας υπάρχουν παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες τατουάζ, τα έργα των οποίων εμφανίζονται συνεχώς στις σελίδες ξένων περιοδικών και στα κοινωνικά δίκτυα. Οι καλλιτέχνες τατουάζ μας παίρνουν μέρος και κερδίζουν διεθνείς διαγωνισμούς. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.

– Οργανώνετε ένα ολόκληρο φεστιβάλ τατουάζ, είναι αλήθεια?

  • Ναί! Η ιδέα του Moscow Tattoo Show 2015 εμφανίστηκε ακριβώς όπως η ιδέα του στούντιο: wantedθελα να κάνω ένα φεστιβάλ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για να δείξω την τέχνη του τατουάζ. Θέλουμε να μεταδώσουμε στους ανθρώπους ότι τα τατουάζ είναι μια πολυτέλεια στην κορυφή της πυραμίδας των αναγκών. Ένα άτομο μπορεί να ζήσει χωρίς τατουάζ, μπορεί να επιτύχει μια συγκεκριμένη θέση στην κοινωνία και να αποδείξει τον εαυτό του. Επομένως, εάν δεν έχετε οξεία ανάγκη για τατουάζ, το πνεύμα της κοινότητας τατουάζ είναι ξένο για εσάς, τότε δεν το χρειάζεστε! Ένα τατουάζ συμπληρώνει την εικόνα σας, εκφράζει τη στάση ζωής σας, τονίζει τις φιλοδοξίες και τις ενέργειές σας. Ως εκ τούτου, προσκαλούμε τους καλύτερους καλλιτέχνες τατουάζ από όλο τον κόσμο να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ μας. Και ως καλεσμένοι του Moscow Tattoo Show 2015, περιμένουμε γνώστες της τέχνης του τατουάζ. Θέλουμε το φεστιβάλ μας να γίνει γιορτή για ανθρώπους που είναι στενοί στο πνεύμα, αλλά μοναδικοί – ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Δημιουργικοί, θαρραλέοι, με επίγνωση του εαυτού τους και της θέσης τους σε αυτόν τον κόσμο, που δεν φοβούνται τις δυσκολίες και τα εμπόδια, έτοιμοι να αναπτυχθούν, βελτιώνοντας τον εαυτό τους και το σώμα τους.

– Μίλησέ μας για τα άμεσα σχέδιά σου?

Σχεδιάζουμε να αναπτυχθούμε και να επεκταθούμε. Τα πλησιέστερα σχέδια είναι να ανοίξει ένα σχολείο για καλλιτέχνες τατουάζ. Εκτός από το βασικό μάθημα, θα διεξάγουμε μαθήματα σε συγκεκριμένους τομείς και κύρια μαθήματα. Επιπλέον, προσκαλούμε συνεργάτες franchise να συνεργαστούν. Το “MyWay” είναι ένα επιτυχημένο και κερδοφόρο έργο ενός επαγγελματικού στούντιο τατουάζ. Η σφαίρα του τατουάζ είναι μια νέα σφαίρα για τη χώρα μας, η οποία κερδίζει και κερδίζει δημοτικότητα. Η ομάδα μας παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της επιχείρησης, η οποία σας επιτρέπει να επιτύχετε την ταχύτερη δυνατή αποπληρωμή.