Τατουάζ

Επίδραση των τατουάζ στο δέρμα

Από το υλικό θα μάθετε για την επίδραση των τατουάζ στο ανθρώπινο δέρμα, για δερματικά προβλήματα λόγω τατουάζ, για αντενδείξεις στο τατουάζ για λόγους κινδύνου λόγω των ιδιαιτεροτήτων του δέρματος.

Η επίδραση των τατουάζ στο δέρμα - πληροφορίες σχετικά με χαρακτηριστικά και παραδείγματα φωτογραφιών

Η επίδραση των τατουάζ στο δέρμα – πληροφορίες σχετικά με χαρακτηριστικά και παραδείγματα φωτογραφιών

Επίδραση των τατουάζ στο δέρμα – γεγονότα

Οι άνθρωποι σκέφτονται τη σωστή διατροφή, την καθημερινή αθλητική προπόνηση, τους κινδύνους του αλουμινίου στα αποσμητικά, τους διάφορους τύπους τοξικών παραγόντων στα καλλυντικά, αλλά ταυτόχρονα ξεχνούν τους κινδύνους των τατουάζ.

Ένα άτομο που αποφασίζει να κάνει τατουάζ θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα χρώματα μπορεί να περιέχουν τοξικές ουσίες. Τέτοια χρώματα συχνά περιλαμβάνουν βαρέα μέταλλα (νικέλιο, αρσενικό, χρώμιο, υδράργυρο και άλλα) και ουσίες βιομηχανικής παραγωγής. Σε αντίθεση με τα καλλυντικά, τα οποία μπορούν να ξεπλυθούν εύκολα, το τατουάζ εγχέεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Τα επιβλαβή σωματίδια θα παραμείνουν για πάντα στο σώμα και δεν μπορούν να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας λέιζερ.

Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1001 -καλό τατουάζ-

Φωτογραφία από δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1020 -καλό τατουάζ- Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1015 -cool tattoo-

Πάσχον δέρμα

Υπάρχει ένα ενδιάμεσο στρώμα μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού στρώματος του δέρματος – το χόριο. Άρα υποφέρει περισσότερο σε αυτή την περίπτωση. Ένιωσε ήρεμη και μετά, απροσδόκητα για εκείνη, ήρθε η κόλαση. Μια μεγάλη βελόνα τρύπησε το πάνω στρώμα και ξένες ουσίες άρχισαν να ρέουν σε αυτό. Ισχυρά δηλητήρια, χρωστικές ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε αλλεργίες και ακόμη και καρκίνο, συντηρητικά, επιβλαβή σωματίδια απλώνονται παντού. Τα ανοσολογικά κύτταρα και οι λεμφαδένες αναμειγνύονται με μερικές από τις χρωστικές με την ελπίδα να τα σκοτώσουν, αλλά αυτό είναι μάταιο. Τελικά, αναμειγνύονται μαζί τους και διορθώνονται για πάντα στο χόριο, και μερικά από αυτά εισέρχονται στο σώμα περαιτέρω..

Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1003 -cool tattoo-

Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1013 -καλό τατουάζ- Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1012 -καλό τατουάζ- Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1011 -cool tattoo-

Λόγοι για να μην κάνετε τατουάζ

  • Το σώμα είναι ήδη επιρρεπές σε συνεχείς επιθέσεις επιβλαβών ουσιών στη ζωή, αξίζει τον κόπο να το φράξουμε με δηλητήριο ακόμη περισσότερο;?

 

  • Τα τατουάζ μπορούν να μεταφέρουν πυώδη φλεγμονή, διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις, αιματογενείς ασθένειες, καρκίνο του δέρματος.

 

  • Τα άτομα με ψωρίαση δεν πρέπει να κάνουν τατουάζ. Το δέρμα είναι ήδη εξαιρετικά ερεθισμένο και θα αρχίσει να κοκκινίζει, να ξεφλουδίζει και να πυκνώνει.

 

  • Δεν είναι σκόπιμο να μαχαιρώσετε τατουάζ σε κρεατοελιές. Όταν ελέγχονται για καρκινικά κύτταρα, τα αποτελέσματα μπορεί να παραμορφωθούν (ακατανόητα ή χρωστική ή καρκινικά κύτταρα)

 

  • Υπάρχουν μελάνια για τατουάζ και μόνιμο μακιγιάζ που περιέχουν μικροσωματίδια σιδήρου και αυτό μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα ιστών όταν ελέγχονται σε τομογραφίες. Το ισχυρό μαγνητικό τους πεδίο μπορεί να προκαλέσει πόνο, πρήξιμο και ουλές.

  • Με κακή επίδραση των χρωμάτων στο σώμα, είναι πιθανά προβλήματα με τον τοκετό..

Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1004 -cool tattoo-

Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1010 -καλό τατουάζ- Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1009 -καλό τατουάζ- Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1002 -cool tattoo-

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στην ιερότητα της εφαρμογής και στο νόημα των τατουάζ. Πριν πάνε στον κύριο, επιλέγουν ένα σχέδιο και εξετάζουν το νόημά του. Πιστεύεται ότι μπορούν να αλλάξουν τη ζωή, τόσο προς το καλύτερο όσο και προς το χειρότερο. Επίσης, ζωντανεύστε ορισμένα γεγονότα εφαρμόζοντας ειδικά σύμβολα. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο μια άποψη και ο καθένας αποφασίζει σε τι θα πιστέψει..

Φυσικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το σχέδιο μπορεί να φαίνεται πολύ όμορφο από έξω, αλλά είναι καταστροφικό από μέσα. Το λέιζερ δεν αφαιρεί όλο το μελάνι. Μερικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπαραχθούν, ειδικά τα χρωματιστά. Τα μαύρα τατουάζ συχνά αφαιρούνται καλύτερα. Πρέπει να ακολουθήσετε μια πολύ υπεύθυνη προσέγγιση για την αφαίρεση του μόνιμου μακιγιάζ..

Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1016 -καλό τατουάζ-

Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1008 -cool tattoo- Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1006 -cool tattoo- Φωτογραφία από ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ 23/05/2020 №1005 -δροσερό τατουάζ-

Τα τατουάζ είναι για καλό, όταν πρέπει να κλείσετε άσχημα σημάδια, αλλά πρέπει να σκεφτείτε εκατό φορές πριν το κάνετε. Η κοσμετολογία υλικού είναι πλέον σε υψηλό επίπεδο και μπορεί να κάνει τα σημάδια λιγότερο ορατά χωρίς βλάβη στην υγεία..

Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το τατουάζ θα παραμείνει και το δέρμα θα γεράσει με την πάροδο του χρόνου. Ένα όμορφο τριαντάφυλλο θα μαραθεί με την πάροδο του χρόνου.

Το κείμενο του άρθρου για τον ιστότοπο ετοιμάστηκε από: GOODTEXT-1 (Ανατόλι)