Τατουάζ

Αντενδείξεις και κίνδυνοι που κρύβει ένα τατουάζ

Απαγορεύεται αυστηρά να κάνετε τατουάζ εάν είστε άρρωστοι, έχετε ελαφρύ πυρετό ή εάν έχει επιδεινωθεί οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια. Το τατουάζ αντενδείκνυται επίσης σε άτομα που πάσχουν από δερματολογικές παθήσεις. Είναι ανεπιθύμητο για τις γυναίκες να κάνουν τατουάζ κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, καθώς αυτή τη στιγμή το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό. Επιπλέον, τα επαγγελματικά στούντιο τατουάζ δεν εξυπηρετούν πελάτες υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών..

Αντενδείξεις και κίνδυνοι που κρύβονται από ένα τατουάζ 1 Αντενδείξεις και κίνδυνοι που κρύβονται από ένα τατουάζ 1 Αντενδείξεις και κίνδυνοι που κρύβονται από το τατουάζ 2 Αντενδείξεις και κίνδυνοι που κρύβονται από το τατουάζ 2

Αντενδείξεις και κίνδυνοι που κρύβει ένα τατουάζ – όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το θέμα

Οι αλλεργικοί πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Φυσικά, οι κατασκευαστές χρωμάτων κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους είναι υποαλλεργικά, αλλά μερικές χρωστικές περιέχουν μετουσιωμένη αλκοόλη, μεθανόλη, αιθυλενογλυκόλη, αλδεhyδες, επιφανειοδραστικές ουσίες και άλλες ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Εάν παραβιαστούν τα υγειονομικά πρότυπα, υπάρχει κίνδυνος προσβολής μολυσματικών ασθενειών (AIDS, ηπατίτιδα Β και C, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα). Αυτές οι λοιμώξεις είναι αιματικές, γεγονός που θέτει τους λάτρεις του τατουάζ σε κίνδυνο. Είναι αδύνατο να εξαλειφθεί εντελώς ο κίνδυνος μόλυνσης ακόμη και σε επαγγελματικά σαλόνια τατουάζ, όπου παρακολουθούν αυστηρά τη συμμόρφωση με τα πρότυπα υγιεινής. Ωστόσο, μπορείτε να μολυνθείτε στην περιφερειακή κλινική κάνοντας ένα εμβόλιο γρίπης..