Τατουάζ

Πώς να σχεδιάσετε ένα τατουάζ

Ένα άτομο που αποφασίζει να κάνει τατουάζ σκέφτεται πρώτα από όλα ποια εικόνα θα ήθελε να ενσωματώσει στο δέρμα του. Και η απεραντοσύνη του Διαδικτύου του παρέχει εκατομμύρια επιλογές για σκίτσα: καλές και όχι τόσο. Συμβαίνει ένας πελάτης, επιδιώκοντας τη μόδα, να θέλει να κάνει ένα τατουάζ “template”, δηλαδή ένα που έχει ήδη γεμίσει από πολλά άλλα άτομα. Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα με την εύρεση σκίτσου. Απομένει μόνο να βρούμε έναν πλοίαρχο που είναι έτοιμος να αναλάβει αυτό το έργο. Το ίδιο ισχύει και για τις λεγόμενες επιγραφές τατουάζ, όταν ένα άτομο έχει αρκετά για να αποφασίσει για το κείμενο και να επιλέξει μια γραμματοσειρά από τις εκατοντάδες που προτείνονται στους επεξεργαστές κειμένου. Συνήθως η επιλογή εμπίπτει σε διάσημα αποσπάσματα ή κοινές φράσεις σε διαφορετικές γλώσσες του κόσμου. Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι κάθε καλλιτέχνης τατουάζ γλωσσολόγος, επομένως, ο ίδιος ο πελάτης και κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο και τα πιθανά ορθογραφικά λάθη σε τέτοιες επιγραφές..

Πώς να σχεδιάσετε ένα τατουάζ - φωτογραφία για άρθρο

Πώς να σχεδιάσετε ένα τατουάζ – φωτογραφία για άρθρο

Τι γίνεται όμως αν θέλετε ένα μεμονωμένο σχέδιο, που δεν έχει κανένας άλλος; Υπάρχουν δύο επιλογές: σχεδιάστε το μόνοι σας ή επικοινωνήστε με έναν καλλιτέχνη ή καλλιτέχνη τατουάζ. Πρωτα απο ολα πρέπει να αποφασίσετε για τα ακόλουθα σημεία:

– Τι ακριβώς πρέπει να απεικονιστεί

– Σε τι στυλ θα είναι το μελλοντικό τατουάζ

– Πού θα βρίσκεται το τατουάζ και το μέγεθός του

Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 001 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_ Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 002 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_ Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 003 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_

Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 004 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_ Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 005 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_ Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 006 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_

Τι να λάβετε υπόψη

– Ακόμη και έχοντας λάβει υπόψη όλες αυτές τις αποχρώσεις, αξίζει την τιμή των ιδιαιτεροτήτων εφαρμογής και θεραπείας τατουάζ. Το πιο σημαντικό, το τατουάζ δεν ανέχεται μικρές λεπτομέρειες. Η φυσιολογία του δέρματός μας είναι τέτοια που με την πάροδο του χρόνου, τα μικρά τατουάζ θα συγχωνευτούν και θαμπώσουν, τα περιγράμματα θα γίνουν λιγότερο σαφή και το ίδιο το τατουάζ θα εξασθενίσει σταδιακά. Αυτό οφείλεται στην έκθεση στο ηλιακό φως, το οποίο σταδιακά διασπά τα σωματίδια της χρωστικής. Τα μικρότερα σωματίδια χρώματος παρασύρονται από την κυκλοφορία του αίματος. Επομένως, ένας από τους σημαντικούς κανόνες για τη φροντίδα ενός φρέσκου τατουάζ είναι να το προστατεύσετε από τις ακτίνες του ήλιου και να αποφύγετε την επίσκεψη σε ένα σαλόνι μαυρίσματος. Τα θεραπευμένα τατουάζ συνιστώνται να αλείφονται με αντηλιακά το καλοκαίρι..

– Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη πόσο κατάλληλο θα είναι αυτό ή εκείνο το τατουάζ στο επιλεγμένο μέρος του σώματος. Και παρόλο που στην εποχή μας δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου συμβάσεις, αξίζει ακόμα να προσεγγίσουμε αυτό το ζήτημα αφού εξετάσουμε σοβαρά όλα τα υπέρ και τα κατά. Μην ξεκινήσετε τατουάζ από τα πιο εμφανή σημεία του σώματος, όπως το πρόσωπο, τις φάλαγγες των δακτύλων του χεριού..

– Υπάρχει ένα στυλ τατουάζ που δεν απαιτεί καθόλου σκίτσο. Αυτή είναι η πιο δύσκολη κατεύθυνση – ρεαλισμός. Ο καλλιτέχνης τατουάζ εφαρμόζει την εικόνα στο δέρμα από τη φωτογραφία. Αυτό μπορεί να είναι ένα πορτρέτο ενός ατόμου, για παράδειγμα. Οι πιο έμπειροι και επαγγελματίες τεχνίτες εργάζονται με το στυλ του ρεαλισμού. Δεν είναι για τίποτα ότι αυτή η κατεύθυνση στο τατουάζ αναγνωρίζεται ως η πιο δύσκολη..

Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 007 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_ Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 008 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_ Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 009 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_

Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 010 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_ Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 011 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_ Φωτογραφία πώς να σχεδιάσετε σκίτσα τατουάζ - 27062017 - παράδειγμα - 012 Πώς να σχεδιάσετε Tattoo_

συμπεράσματα

Εάν ένα άτομο σχεδιάζει καλά και έχει ταλέντο, μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει ένα μοναδικό σκίτσο για τον εαυτό του. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, η πιο σοφή απόφαση θα ήταν να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία: έναν καλλιτέχνη τατουάζ ή καλλιτέχνη. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε σε ένα όμορφο, υψηλής ποιότητας και μοναδικό τατουάζ..

Δημοσιεύτηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει ο πόρος – http://manngroup-trade.ru/, που πωλεί έπιπλα υψηλής ποιότητας online σε προσιτές τιμές.

Παρασκευάστηκε από: karolina88 (Rusakova Karolina Sergeevna)