Τατουάζ

Καλοκαιρινό τατουάζ θερμότητας: κίνδυνοι, κανόνες, συμβουλές και χαρακτηριστικά

Από το υλικό που θα μάθετε για τα χαρακτηριστικά του τατουάζ το καλοκαίρι και για τα χαρακτηριστικά της φροντίδας των σχεδίων τατουάζ που έγιναν τη θερινή περίοδο, λάβετε συμβουλές για την επιλογή ενός σαλόνι τατουάζ.

Summer Heat Tattoo - Φωτογραφία 2

Καλοκαιρινό τατουάζ θερμότητας – όλα τα πιο σημαντικά

Όπως γνωρίζετε, στην πραγματικότητα, ένα φρέσκο ​​μοτίβο τατουάζ που εφαρμόζεται στο σώμα είναι μια πληγή, μια ανοιχτή περιοχή του δέρματος που τραυματίζεται, ερεθίζεται και αιμορραγεί μετά από επανειλημμένη έγχυση χρωστικής κάτω από το δέρμα μέσω διάτρησης με βελόνα.

Η ίδια η διαδικασία επούλωσης απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά μέτρα που προωθούν την επούλωση και συνδέονται με μια σειρά περιορισμών – για αυτό θα μιλήσουμε περαιτέρω..

Επιλέγοντας ένα μέρος για τατουάζ το καλοκαίρι

Αμέσως θα ήθελα να σημειώσω ότι θα μιλήσουμε για ένα μέρος όχι στο σώμα, αλλά για το σωστό ίδρυμα στο οποίο είναι καλύτερο να κάνετε τατουάζ το καλοκαίρι..

Summer Heat Tattoo - Φωτογραφία 1

Φυσικά, το ίδιο το γεγονός ότι σχεδιάζετε μια εικόνα για μια ζωή συνεπάγεται μια ισορροπημένη και προσεκτική εξερεύνηση πριν επιλέξετε ένα σαλόνι τατουάζ και έναν καλλιτέχνη τατουάζ. Ωστόσο, οι ιδιαιτερότητες ενός καλοκαιρινού τατουάζ συνοψίζονται συχνά σε αυθόρμητες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης, της διασκέδασης, των περιπετειών και των ταξιδιών, ένα τατουάζ συχνά εφαρμόζεται ως ανάμνηση ενός συγκεκριμένου γεγονότος ή τόπου που βρίσκεται μακριά από το σπίτι και δεν παρέχει την ευκαιρία να φροντίστε για την επιλογή ενός σαλόνι τατουάζ εκ των προτέρων. και ενός ειδικευμένου πλοιάρχου.

Φυσικά, θα συνιστούσαμε να εγκαταλείψουμε μια τέτοια περιπέτεια, αλλά αν εξακολουθεί να ζεσταίνεται – “συγκεκριμένα”, δώστε προσοχή στα ακόλουθα σημεία από τη λίστα:

  • Μην προσπαθήσετε να κάνετε ένα τατουάζ (ακόμη και ένα σχέδιο χέννας) που μπορεί να σας προσφερθεί να εφαρμόσετε απευθείας στον ύπνο, στην παραλία, σε χώρους αναψυχής θέρετρου – οπουδήποτε! Σκεφτείτε το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες τατουατζίδων δαπανούν ετησίως πολλά νεύρα και κεφάλαια για να αποκτήσουν όλα τα κανονιστικά έγγραφα και να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις υγειονομικού ελέγχου στις εγκαταστάσεις του σαλόνι τατουάζ τους – ο κύριος στον υπαίθριο χώρο, πιθανότατα δεν το έκανε «ενοχλείτε» τόσο πολύ, που σας φέρνει μερικά βήματα πιο κοντά στη στενή γνωριμία με τις λοιμώξεις που μεταδίδονται μέσω του αίματος.

  • Όταν κάνετε ένα τατουάζ σε ένα άγνωστο σαλόνι τατουάζ, πρώτα απ ‘όλα, κοιτάξτε γύρω, αξιολογήστε το επίπεδο καθαριότητας στους χώρους, δείτε τον εξοπλισμό και τη διαθεσιμότητα αναλώσιμων, συσκευασμένων, αποστειρωμένων αναλώσιμων μιας χρήσης που θα αποσυσκευαστούν μπροστά σας. Κοιτάξτε τους τοίχους, από το παραπάνω σημείο έχετε ήδη μάθει για την «αξία» της απόκτησης αδειών, αν είναι, σίγουρα θα κρεμαστούν στον τοίχο, για να τους δείτε! Δείτε τις ημερομηνίες αυτών των εγγράφων και σφραγίδων. Αν δεν το βρήκατε – ρωτήστε! Λάβατε μια αρνητική ή διφορούμενη απάντηση, δεν είδα τα έγγραφα – γυρίστε και φύγετε. Μια ανικανοποίητη επιθυμία σήμερα θα εγγυηθεί την απουσία ηπατίτιδας ή HIV στο μέλλον..

Summer Heat Tattoo - Φωτογραφία 3

Περιορισμοί μετά το τατουάζ το καλοκαίρι

  • Ακόμα κι αν το σχέδιο τατουάζ σας είναι μικρό, αμέσως μετά την εφαρμογή του θα πρέπει να το καλύψετε με επίδεσμο, ακόμη και μετά από μερικές ημέρες θα πρέπει να καλυφθεί, αν και όχι με επίδεσμο γάζας, αλλά με μεμβράνη, αλλά αυτό μπορεί σας δεσμεύει εξαιρετικά σε ενεργές δραστηριότητες αναψυχής, και σε ανενεργές επίσης.

  • Ούτε θα μπορείτε να κολυμπήσετε, δεν μπορείτε να βρέξετε το πρόσφατα εφαρμοζόμενο τατουάζ, ειδικά σε θαλασσινό νερό, το οποίο γενικά μπορεί να βλάψει και να καταστρέψει τη φρέσκια χρωστική που εισάγεται κάτω από το δέρμα.

  • Ηλιακά εγκαύματα και διακοπές στην παραλία – πιθανότατα όχι. Το άμεσο ηλιακό φως δεν συνιστάται για ένα ήδη θεραπευμένο τατουάζ, και ακόμη περισσότερο για ένα φρέσκο. Η εξαπάτηση και το τύλιγμα της περιοχής με μεμβράνη δεν είναι επιλογή, η επιφάνεια κάτω από το φιλμ θα ιδρώσει, η πληγή θα ερεθιστεί.

Τι να κάνετε για τη θεραπεία τατουάζ το καλοκαίρι

 

Φυσικά, εάν είστε λογικός άνθρωπος και το τατουάζ σας στο σώμα σας εμφανίστηκε το καλοκαίρι όχι λόγω μιας χαοτικής ορμής συναισθημάτων, αλλά ήταν μια σκόπιμη και ισορροπημένη πράξη, τότε δεν χρειάζεται να διαβάσετε αυτό το υλικό, καθώς και να αναζητήσετε απαντήσεις στο Διαδίκτυο για το πώς να φροντίσετε ένα τατουάζ μετά την εφαρμογή.

Μόνο ο δάσκαλος τατουάζ που εφάρμοσε το σχέδιο μπορεί να δώσει τέτοιες συστάσεις, επιπλέον, είναι υποχρεωμένος να το κάνει αυτό, οπότε γνωρίζετε ήδη.

Και αν υπάρχουν προβλήματα, κνησμός, ερυθρότητα και ούτω καθεξής, τότε πρέπει να πάτε μόνο σε έναν γιατρό, έναν πραγματικό και εξειδικευμένο. Έτσι και μόνο έτσι!

Καλή υγεία και νόημα, όμορφα τατουάζ το καλοκαίρι.