Τατουάζ

Κόστος τατουάζ

Κάθε άτομο που αποφάσισε πρώτα να κάνει ένα τατουάζ για τον εαυτό του αρχίζει να έρχεται με μια ιδέα, αποφασίζει σε ποιο μέρος του σώματος θα εφαρμοστεί η εργασία και σχεδόν αμέσως ενδιαφέρεται για το κόστος της επερχόμενης εργασίας. Και τότε αποδεικνύεται ότι διαφορετικοί τεχνίτες έχουν εντελώς διαφορετικές τιμές! Τι να κάνετε και πώς να επιλέξετε έναν πλοίαρχο για να μην κάνετε λάθος και αποκτήσετε μια ποιοτική εργασία; Συχνά, ο άτυχος πελάτης επιλέγει τον καλλιτέχνη με το χαμηλότερο κόστος, ως αποτέλεσμα, κατά κανόνα, τον περιμένει η απογοήτευση ως το λιγότερο από τις δυσάρεστες συνέπειες ενός τατουάζ κακής ποιότητας. Και το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι η μόλυνση με ιογενείς λοιμώξεις όπως η ηπατίτιδα C σε συνθήκες που σχεδόν δεν πληρούν τις απαιτήσεις της στειρότητας. Φυσικά, μπορείτε να ανεχτείτε ένα άσχημο, κακώς εκτελεσμένο έργο. Or ξοδέψτε πολλά χρήματα για να το αφαιρέσετε ή να το καλύψετε από έναν επαγγελματία. Επομένως, θα πρέπει να καταλάβετε τι συνιστά το κόστος ενός τατουάζ..

Κόστος τατουάζ - όλα σχετικά με τις τιμές τατουάζ και τον σχηματισμό τους

Κόστος τατουάζ – όλα σχετικά με τις τιμές τατουάζ και τον σχηματισμό τους

Αξιολόγηση της πολυπλοκότητας της εργασίας

Πρώτα απ ‘όλα, ο πλοίαρχος αξιολογεί την πολυπλοκότητα και τον όγκο της εργασίας. Η δημιουργία ενός μαύρου τετραγώνου 10x10cm είναι πολύ πιο εύκολη και γρηγορότερη από ένα ρεαλιστικό πορτρέτο του ίδιου μεγέθους. Or, για παράδειγμα, ένα φυλετικό τατουάζ θα είναι πολύ πιο εύκολο να ολοκληρωθεί από ένα παρόμοιο μέγεθος βιομηχανικού τατουάζ. Κατά συνέπεια, κάθε εργασία αξιολογείται από τον πλοίαρχο ξεχωριστά. Το κόστος εξαρτάται επίσης από την ποσότητα της εργασίας: ένα μικρό τατουάζ που γίνεται σε μία συνεδρία θα είναι φθηνότερο από το να δουλεύετε σε μια μεγάλη περιοχή δέρματος, στην οποία δαπανώνται αρκετές συνεδρίες.

Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 001 Κόστος τατουάζ_ Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 002 Κόστος τατουάζ_ Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 003 Κόστος τατουάζ_

Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 004 Κόστος τατουάζ_ Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 005 Κόστος τατουάζ_ Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 006 Κόστος τατουάζ_

Η ικανότητα του ερμηνευτή

Ένας σημαντικός παράγοντας στο κόστος της εργασίας είναι ο επαγγελματισμός του καλλιτέχνη τατουάζ. Ένας καλλιτέχνης τατουάζ πρέπει να είναι καλλιτέχνης, ιδανικά αν έχει καλλιτεχνική εκπαίδευση. Όπως συμβαίνει με κάθε μορφή τέχνης, το ταλέντο και τα επιδέξια χέρια είναι απαραίτητα. Ένας αρχάριος καλλιτέχνης εργάζεται συχνότερα σε ένα στούντιο για έναν πιο διάσημο και δημοφιλή καλλιτέχνη τατουάζ, όπου αποκτά όνομα και εξουσία στο περιβάλλον τατουάζ. Κατά συνέπεια, το έργο του θα κοστίσει ελαφρώς λιγότερο από το έργο ενός έμπειρου επαγγελματία. Υπάρχει μια κατηγορία διαρρηκτών, δεν μιλάμε για εκείνους τους επαγγελματίες που οργανώνουν μεμονωμένα στούντιο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Μιλάμε για τους επίδοξους δασκάλους που γεμίζουν τατουάζ σε ανθυγιεινές συνθήκες, συχνότερα με σπιτικά μηχανήματα, και αντί να αποστειρώνουν τον εξοπλισμό και να χρησιμοποιούν αναλώσιμα μιας χρήσης, στην καλύτερη περίπτωση, βράζουν βελόνες ή μια χορδή. Ένας τέτοιος πλοίαρχος δεν θα πάρει πολλά για τη δουλειά, είναι έτοιμος να το κάνει για τους γνωστούς του για κάποιο συμβολικό δώρο, για παράδειγμα, ένα αλκοολικό δώρο. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για την ποιότητα της εργασίας εδώ, πιθανότατα ο πελάτης θα είναι απογοητευμένος και αναστατωμένος, για να το θέσω ήπια. Το χειρότερο είναι ότι σε τέτοιες συνθήκες μπορείτε εύκολα να ανταμείψετε ένα άτομο με ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις..

Αναλώσιμα και εξοπλισμός

Το κόστος ενός τατουάζ αποτελείται επίσης από το κόστος αναλώσιμων: βελόνες, γάντια, χαρτοπετσέτες, απορροφητικές πάνες, καπάκια βαφής, χρωστικές ουσίες, μύτες, σοβάδες, χαρτί μεταφοράς, απολυμαντικά διαλύματα, βαζελίνη κ.λπ. Το κόστος ενοικίασης στούντιο, το κόστος του εξοπλισμού αποστείρωσης, οι μισθοί του προσωπικού του στούντιο, το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και άλλα επηρεάζουν επίσης την τιμή της εργασίας..

Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 007 Κόστος τατουάζ_ Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 008 Κόστος τατουάζ_ Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 009 Κόστος τατουάζ_

Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 010 Κόστος τατουάζ_ Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 011 Κόστος τατουάζ_ Φωτογραφία Κόστος τατουάζ - 22062017 - παράδειγμα - 012 Κόστος τατουάζ_

Παραγωγή

Συνοψίζοντας, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το “φθηνό” σχεδόν πάντα ισοδυναμεί με “κακό” και ένα καλό τατουάζ είναι ένα ακριβό τατουάζ..

Οι πληροφορίες για δημοσίευση παρέχονται από έναν πόρο που στο δίκτυο αντιπροσωπεύει ένα στούντιο για την προσαρμογή κομψών ρούχων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές και τις τιμές εδώ.

Παρασκευάστηκε από: karolina88 (Rusakova Karolina Sergeevna)