Τατουάζ

Οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις τατουάζ – θα σας εκπλήξουν, αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζετε

Όταν σχεδιάζετε να βάψετε κάτι στο σώμα σας (και δεδομένου ότι αυτό το “μελάνι” δεν είναι τόσο εύκολο να ξεπλυθεί), θα πρέπει να γνωρίζετε ποια σχέδια τατουάζ είναι καλύτερο να αποφύγετε. Oneσως μια από τις τελευταίες στατιστικές έρευνες να σας βοηθήσει σε αυτό. Οι ερωτηθέντες ήταν άνθρωποι που έχουν ήδη καταφέρει όχι μόνο να κάνουν τατουάζ, αλλά και να το … μετανιώσουν.

Οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις τατουάζ - αναλυτικές πληροφορίες και συλλογή φωτογραφιών

Οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις τατουάζ – αναλυτικές πληροφορίες και συλλογή φωτογραφιών

Οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις τατουάζ – όλη η διασκέδαση

Μερικές από τις ακόλουθες “αποκαλύψεις” φαίνονται αρκετά προφανείς, άλλες – αντίθετα, είναι αρκετά απροσδόκητες. Σε κάθε περίπτωση, εάν σχεδιάζετε να κάνετε τατουάζ στο εγγύς μέλλον, λάβετε υπόψη αυτές τις πληροφορίες – θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα πιο συνηθισμένα λάθη..

Χιλιάδες άνθρωποι πήραν συνέντευξη για αυτό το έργο. Ως αποτέλεσμα, αποδείχθηκε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι με το να μην επιλέξουν ένα σχέδιο τατουάζ που περιέχει ένα όνομα. Το 31% των ανδρών και το 24% των γυναικών το μετάνιωσαν. Σας εκπλήσσει αυτό; Πιθανώς όχι. Ναι, οι άνθρωποι εξακολουθούν να λατρεύουν να διακοσμούν το δέρμα τους με τα ονόματα των αγαπημένων τους ή των καλύτερων φίλων τους. Αργότερα, μπορεί να το μετανιώσουν και για αυτό – τα τατουάζ με ονόματα πρωτοστατούν στη λίστα με τα τατουάζ που αφαιρούνται συχνότερα..

Μπορεί να έχει νόημα να θυμόμαστε ότι η αγάπη (και η φιλία) πεθαίνει. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να δώσετε στους αγαπημένους σας και τους αγαπημένους σας τη χαρά της επικοινωνίας τώρα, και όχι … μερικές ίντσες του δέρματός σας … για πάντα (ή σχεδόν για πάντα).

Αλλά το επόμενο σημείο, ίσως, αξίζει έκπληξη. Εδώ, οι απόψεις ανδρών και γυναικών είναι ελαφρώς διαιρεμένες – δείχνει η έρευνα,

τι:

  • Το 13% των ισχυρότερων φύλων μετανιώνουν για τατουάζ που έγιναν στο άλλοτε δημοφιλές στυλ “φυλών”.
  • Το 12% των γυναικών είναι δυσαρεστημένες με τα τατουάζ που απεικονίζουν αστερισμούς.

Ποιος θα πίστευε ότι αυτά τα σχέδια είναι τόσο δημοφιλή που κατάφεραν να προκαλέσουν λύπη σε τόσους πολλούς από τους ερωτηθέντες;?

Πλούτος. Ποιος δεν έχει ακούσει για ανθρώπους που επέλεξαν αυτό το ασιατικό σύμβολο ως σκίτσο για τατουάζ. Είναι αλήθεια ότι έμαθαν για την πραγματική του σημασία αφού το σύμβολο αποτυπώθηκε στο δέρμα με μελάνι. Όπως αποδείχθηκε, τόσοι πολλοί το έκαναν αυτό βιαστικά. Υπάρχουν επίσης πολλοί από εκείνους που έχουν ήδη μετανιώσει για αυτό – το 12% των ανδρών και των γυναικών που ερωτήθηκαν απογοητεύτηκαν από τα σχέδια τατουάζ με τη συμμετοχή διαφόρων εξωτικών συμβόλων.

Ωστόσο, ακόμη και οι καλλιτέχνες τατουάζ έχουν βαρεθεί τέτοιες “εικόνες”. Και ένας από τους πλοιάρχους μίλησε για μια περίεργη περίπτωση: ο τύπος ισχυρίστηκε ότι είχε ένα τατουάζ με κινέζικο χαρακτήρα “θάρρος” στο χέρι του, αλλά στην πραγματικότητα αυτό το σύμβολο σήμαινε “χελώνα”.

Συνοψίζοντας όσα ειπώθηκαν, μπορούμε να διατυπώσουμε δύο συμβουλές:

  • χρησιμοποιήστε για το σχεδιασμό τατουάζ μόνο εκείνες τις εικόνες / σημάδια / ιερογλυφικά, με την έννοια των οποίων είστε 100% σίγουροι.
  • εφαρμόστε στο δέρμα μόνο ό, τι θα σας ενδιαφέρει, τόσο τώρα όσο και σε 50 χρόνια από τώρα.

Η τελευταία συμβουλή είναι ιδιαίτερα σχετική λόγω του γεγονότος ότι:

  • Το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων γυναικών μετάνιωσαν για τα τατουάζ μόνο επειδή είχαν κουραστεί από την εικόνα.
  • το ένα τέταρτο όλων των ερωτηθέντων ισχυρίζονται ότι είναι δυσαρεστημένοι με τα τατουάζ τους επειδή έχουν χάσει το νόημά τους για αυτά.

Ο τόπος όπου σχεδιάζεται να τοποθετηθεί ένα νέο τατουάζ είναι επίσης σημαντικός. Η εμπειρία πολλών ανθρώπων δείχνει ότι τα τατουάζ στα δάχτυλα ή στο στήθος (σε σημεία που έρχονται σε επαφή με εσώρουχα) σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση, μόνο και μόνο επειδή τέτοιες εικόνες χάνουν γρήγορα την εμφάνισή τους.

Παρεμπιπτόντως, το 15% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δεν είναι ευχαριστημένες με τα τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης τους και το ένα πέμπτο των ανδρών μετανιώνει που κάποτε έκανε τατουάζ στον πήχη.

Τούτου λεχθέντος, και τα δύο φύλα συμφώνησαν ότι το τατουάζ στους ώμους, το στήθος και το πάνω μέρος της πλάτης δεν ήταν καλή ιδέα..

Φυσικά, ένα τατουάζ είναι, πρώτα απ ‘όλα, ένας τρόπος έκφρασης. Επομένως, η επιλογή του σχεδιασμού είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα, στο οποίο πρέπει να βασιστείτε αποκλειστικά στις προτιμήσεις σας. Και (αν είναι δυνατόν, φυσικά) – αποφύγετε ονόματα και αστερισμούς.

Επιλογή φωτογραφιών “όχι τα πιο επιτυχημένα τατουάζ” από 29/04/2019 (193 φωτογραφίες):

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από: annett-anna (Anna)