Τατουάζ

Μηχανήματα επαγωγής τατουάζ

Δεν χρειάζεται να εξοικονομήσετε χρήματα σε ένα μηχάνημα τατουάζ. Η ποιότητα του έργου του πλοιάρχου εξαρτάται από αυτό. Για να κρατήσετε τους πελάτες ευχαριστημένους, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποιοτικό εξοπλισμό. Ένα μηχάνημα τατουάζ είναι το κύριο εργαλείο εργασίας, θα πρέπει να το επιλέξετε προσεκτικά.

Μηχανές τατουάζ επαγωγής - συμβουλές για την επιλογή

Μηχανές τατουάζ επαγωγής – συμβουλές για την επιλογή

Πώς λειτουργεί η επαγωγική μηχανή τατουάζ.

Η αρχή λειτουργίας της επαγωγικής μηχανής τατουάζ βασίζεται στην ισχύ του ηλεκτρομαγνητικού πηνίου. Θέτει σε κίνηση (πρώτα προσελκύει και στη συνέχεια απωθεί) ένα χαλύβδινο σφυρί, στο οποίο συνδέεται μια βελόνα. Το σφυρί (πείρος πυροδότησης) συνδέεται με ένα πίσω ελατήριο στο πλαίσιο της μηχανής · αυτό το ελατήριο διασφαλίζει ότι ο πείρος πυροδότησης επιστρέφει στην αρχική του θέση. Και λόγω του μπροστινού ελατηρίου, στο οποίο είναι επίσης προσαρτημένο το σφυρί, το ηλεκτρομαγνητικό κύκλωμα συνδέεται και σπάει. Χάρη στη δράση των ελατηρίων, το σφυρί μετακινεί τη βελόνα, η οποία είναι προσαρτημένη σε ένα ειδικό κάθισμα (σέλα) και κινείται πάνω και κάτω. Για να είναι αδιάλειπτη η λειτουργία της επαγωγικής μηχανής, θα χρειαστείτε: τροφοδοτικό με τάση 5-12 V και ρεύμα 2-3,5 A, καλώδιο κλιπ υψηλής ποιότητας και σιδερένιο πεντάλ.

Τα πλεονεκτήματα των επαγωγικών μηχανών.

Αν αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα μιας μηχανής επαγωγής τατουάζ, τότε μπορούν να σημειωθούν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • με τη βοήθειά του, μπορείτε να εφαρμόσετε σαφή περιγράμματα.
  • μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει όμορφη σκίαση περιγραμμάτων ή χρωμάτων, καθώς και για να κάνει απαλές μεταβάσεις.
  • με τη χρήση του, μπορείτε να βάψετε γρήγορα σε μεγάλες περιοχές του δέρματος ή να κάνετε ένα πυκνό χρώμα πάνω.
  • Μπορείτε να προσαρμόσετε το μηχάνημα για τον εαυτό σας προσαρμόζοντας τη δύναμη των χτυπημάτων και τη συχνότητα κίνησης των βελόνων.
  • για να τρυπήσει το δέρμα, ο πλοίαρχος θα χρειαστεί να κάνει λιγότερη προσπάθεια, καθώς το μηχάνημα είναι αρκετά βαρύ.
  • η τιμή για αυτούς είναι χαμηλή.

Τα επαγωγικά μηχανήματα είναι η επιλογή ενός επαγγελματία στον τομέα τους. Δεδομένου ότι επιτρέπουν τατουάζ υψηλής ποιότητας. Τα μοντέλα διακρίνονται από ένα ισχυρό τροφοδοτικό, καθώς και ομαλή εναλλαγή, η οποία σας επιτρέπει να εργάζεστε σε δύσκολες περιοχές του δέρματος – αυτά είναι επίσης τα πλεονεκτήματα μιας επαγωγικής μηχανής τατουάζ..

Υπάρχουν μόνο τρία μειονεκτήματα αυτών των μοντέλων, αυτά είναι:

  • βαρύς;
  • έχουν ισχυρούς κραδασμούς.
  • κάνει πολύ θόρυβο.

Ποικιλία επαγωγικών μηχανών.

Οι επαγγελματίες έχουν πάντα στο οπλοστάσιό τους αρκετές συσκευές σχεδιασμένες για διαφορετικούς τύπους εργασίας. Ανάλογα με τον σκοπό τους, οι επαγωγικές μηχανές χωρίζονται σε τρεις τύπους: περίγραμμα (Πλοίο της γραμμής), σκιά (Μαλακός Shader) και βαφή (Χρώμα Συσκευαστής).

Περίγραμμα (Πλοίο της γραμμής) Χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του περιγράμματος του τατουάζ. Το χρώμα τοποθετείται ομοιόμορφα και σφιχτά. Η ταχύτητα αυτού του μοντέλου είναι η υψηλότερη – από 110 έως 145 παλμούς ανά δευτερόλεπτο. Είναι αδύνατο να βάψετε πάνω στο δέρμα με ένα περίγραμμα, καθώς μπορεί εύκολα να τραυματίσει τον πελάτη. Ο ειδικός σχεδιασμός της συσκευής επιτρέπει γρήγορα χτυπήματα και πυκνή εφαρμογή χρώματος. Έχει ελαφρύτερο σφυρί, μικρότερο μπροστινό ελατήριο και μικρή απόσταση από το πίσω μέρος του σφυριού μέχρι τη σέλα. Η βίδα επαφής είναι υπό γωνία μεγαλύτερη από 90º.

Shadowman (Μαλακός Shader) – τους δίνονται σκιές στα τατουάζ χρησιμοποιώντας ειδικές χρωστικές σκιάς. Η ταχύτητά του είναι μέση – από 90 έως 110 παλμούς ανά δευτερόλεπτο. Το χτύπημα του σφυριού είναι μαλακό, σε αντίθεση με το περίγραμμα, αλλά χωρίς να «κολλάει», σαν μια βαφή.

Σκιασμένο (Χρώμα Συσκευαστής) – σας επιτρέπει να βάψετε πυκνά σε μεγάλες περιοχές του δέρματος με μπογιά. Ο ειδικός σχεδιασμός του μηχανήματος σας επιτρέπει να βάψετε γρήγορα και με ελάχιστο τραυματισμό το δέρμα με χρωστική ουσία. Η ταχύτητα λειτουργίας είναι η χαμηλότερη – από 70 έως 90 παλμούς ανά δευτερόλεπτο. Το χτύπημα αυτού του μοντέλου γίνεται με “κολλήματα”. Η ιδιαιτερότητα της συσκευής παρέχεται από ένα ειδικό σχέδιο: ένα βαρύ σφυρί, ένα μακρύ μπροστινό ελατήριο και μεγαλύτερη απόσταση από το πίσω μέρος του σφυριού στη σέλα στην οποία είναι προσαρτημένη η βελόνα. Η βίδα επαφής είναι, αντίθετα, υπό γωνία μικρότερη από 90º.

Μπορείτε να το κάνετε με δύο επαγωγικές μηχανές τατουάζ: Liner και Color Packer. Χρησιμοποιήστε το πρώτο για να σχεδιάσετε γραμμές και μεμονωμένες πινελιές και το δεύτερο για να βάψετε σφιχτά πάνω στο δέρμα ή να κάνετε ομαλές μεταβάσεις από πυκνή σκίαση σε ημιδιαφανή.

Πριν αγοράσετε ένα μηχάνημα τατουάζ, είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε στα δικά σας συναισθήματα. Μπορείτε να σταματήσετε με ασφάλεια την επιλογή στο εργαλείο που είναι βολικό για κράτηση, καθώς και άνετο και ευχάριστο στην εργασία..

Μηχανές τατουάζ επαγωγής – παραδείγματα φωτογραφιών από 05.11.2018

Δες το βίντεο:

Παρασκευάστηκε από: jenna-1 (## FIO ##)