Τατουάζ

Η έννοια του μεγέθους τατουάζ

Εδώ μπορείτε να μάθετε ενδιαφέροντα στοιχεία για έννοια μεγέθους τατουάζ, χαρακτηριστικά σχεδίων τατουάζ διαφορετικών μεγεθών, επιλογές μοτίβου, τοποθεσίες και πολλά άλλα.

Η έννοια του μεγέθους τατουάζ – όλη η διασκέδαση

μέγεθος τατουάζ - μέγεθος τατουάζ - φωτογραφία 6

Όταν ένα άτομο τελικά αποφασίσει ότι είναι καιρός να κάνει ένα τατουάζ στη ζωή του, έρχεται αντιμέτωπο με τρεις κύριες ερωτήσεις: τι ακριβώς θα χτυπήσει, σε ποιο μέρος του σώματος και τι μέγεθος.

Εάν η απάντηση στην πρώτη ερώτηση βρίσκεται σχεδόν αμέσως – αφού πιο συχνά καταλήγουμε πρώτα σε αυτό που θα κάνουμε και στη συνέχεια αποφασίζουμε να το κάνουμε – τότε μερικές φορές προκύπτουν δυσκολίες με τη δεύτερη και την τρίτη ερώτηση. Και παρόλο που, συχνά, η τοποθεσία του τατουάζ μπορεί να κατασκοπευθεί από κάποιον, με το μέγεθός του όλα αποδεικνύονται ότι δεν είναι τόσο απλά.

Ανατομία

μέγεθος τατουάζ - μέγεθος τατουάζ - φωτογραφία 1

Η διαβάθμιση μεγέθους ξεκινά από ένα συμβολικό σημείο και τελειώνει με τις δυνατότητες του σώματός σας. Πίσω στον 14ο αιώνα, υπήρχε κάτι τέτοιο όπως η “χρυσή αναλογία”. Μας λέει επίσης για τη δομή του σώματος, για την εξάρτηση της ομορφιάς από το μέγεθος και τη θέση των αντικειμένων. Από τότε που ο Λεονάρντο ντα Βίντσι ενδιαφέρθηκε σοβαρά για τη συμμετρία του ανθρώπινου σώματος, έγινε γενικά αποδεκτό ότι όλα όσα έχουν αποκλίσεις από τον κανόνα είναι άσχημα. Παρεμπιπτόντως, ήταν αυτός που σχεδίασε μια σχηματική εικόνα του “Vitruvian Man”, η οποία διαλύθηκε σε σκίτσα από όλους τους καλλιτέχνες τατουάζ του κόσμου. Η ίδια η φράση “χρυσή αναλογία” επινοήθηκε από τον φίλο του, Luca Pacioli, ο οποίος στην αρχή την ονόμασε “θεϊκό άνθρωπο”.

Αναλογίες τατουάζ

μέγεθος τατουάζ - μέγεθος τατουάζ - φωτογραφία 2

Από όλα τα παραπάνω, το συμπέρασμα από μόνο του υποδηλώνει – οι αναλογίες της φιγούρας και του σώματος είναι πολύ σημαντικές. Όπως συμβαίνει με όλα, ένα μικρό αντικείμενο έναντι ενός μεγάλου ή το αντίστροφο, δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Για παράδειγμα, μικρά μάτια σε μεγάλο πρόσωπο. Or μια μεγάλη μύτη με φόντο ένα εκλεπτυσμένο περίγραμμα των ζυγωματικών και ένα λεπτό λαιμό. Επίσης με τατουάζ – στην πλάτη, ένα μικρό τατουάζ θα φαίνεται χαμένο και ακατάλληλο.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

μέγεθος τατουάζ - μέγεθος τατουάζ - φωτογραφία 3

Το δέρμα είναι ένα όργανο όπως όλοι οι άλλοι. Έχει επίσης ιδιότητες για αναγέννηση, τα κύτταρά του ανανεώνονται και αντικαθίστανται από άλλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί καλλιτέχνες τατουάζ απορρίπτουν μικρά, ελάχιστα ορατά τατουάζ. Για τον απλό λόγο ότι ένα τέτοιο τατουάζ θα χάσει γρήγορα το χρώμα του και το αποτέλεσμα θα είναι ένας πελάτης απογοητευμένος, δυσαρεστημένος με την ικανότητα του καλλιτέχνη τατουάζ..

Επιλογή μεγέθους και τοποθεσίας

μέγεθος τατουάζ - μέγεθος τατουάζ - φωτογραφία 4 μέγεθος τατουάζ - μέγεθος τατουάζ - φωτογραφία 7 μέγεθος τατουάζ - μέγεθος τατουάζ - φωτογραφία 5

Τώρα, με όλες τις διαθέσιμες γνώσεις, μπορείτε υπεύθυνα να αρχίσετε να επιλέγετε τον τόπο και το μέγεθος του τατουάζ..

Ένα από τα πιο συχνά αιτήματα άπειρων πελατών είναι να μου κάνουν αυτό το τατουάζ, αλλά σε μικρότερο μέγεθος. Αρκεί να φανταστείτε πώς μια μεγάλη εικόνα ενός δράκου σε ολόκληρη την πλάτη θα φαίνεται σε μειωμένο μέγεθος κάπου στον ώμο και θα θέλετε αμέσως να εγκαταλείψετε μια τέτοια ιδέα. Στην πραγματικότητα, το αξίωμα κατά τη δημιουργία ενός τατουάζ είναι αρκετά απλό και μπορεί εύκολα να περιγραφεί με τον τύπο “φωτεινά και αναλογικά”. Εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα τατουάζ στον ώμο, κάντε το σε ολόκληρο τον ώμο. Εάν σχεδιάζετε την εσωτερική πλευρά του αντιβραχίου, τοποθετήστε το ανάλογα με την επιλεγμένη περιοχή. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να καλύψετε ολόκληρο τον βραχίονα, είναι αρκετά αν θα είναι αρκετά μέρη ομοιόμορφα τοποθετημένα σε όλες τις περιοχές της κάλυψης. Και η πιο σημαντική συμβουλή: επιλέξτε έναν έμπειρο πλοίαρχο και ακούστε τις συστάσεις του. Μην ξεχνάτε ότι οι επαγγελματίες ονομάζονται έτσι επειδή γνωρίζουν τις αποχρώσεις που δεν έχετε καν σκεφτεί..

Παρασκευάστηκε από: komlevaas (Komleva Anastasia Sergeevna)