Τατουάζ

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ;

Προηγουμένως, έγινε ένα τατουάζ για ένα μπουκάλι μπύρα. Τώρα όλα έχουν αλλάξει. Ένα ποιοτικό τατουάζ μπορεί να κοστίσει πολύ. Γιατί τέτοιες τιμές για τατουάζ; Οι καλλιτέχνες τατουάζ είναι ατίθασοι?

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - ενδιαφέροντα γεγονότα - πληροφορίες - φωτογραφίες

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ – γεγονότα και πληροφορίες

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι περιλαμβάνεται στο κόστος ενός τατουάζ. Για να αποκτήσετε ένα όμορφο μοτίβο στο σώμα, ο πλοίαρχος πρέπει να προσπαθήσει. Επιπλέον, αυτή η διαδικασία πρέπει να είναι ασφαλής. Για να έχετε υπέροχα αποτελέσματα, πρέπει να βρείτε ένα καλά εδραιωμένο σαλόνι τατουάζ..

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 1

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 11 Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 10 Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 9

Ένας πραγματικός πλοίαρχος λειτουργεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο από έναν τεχνίτη από μια γειτονική αυλή. Δεν δουλεύει για ποτό, δεν κάνει τατουάζ με σπιτική μηχανή. Στο σαλόνι, ο πλοίαρχος δημιουργεί ένα αριστούργημα. Ο τεχνίτης εργάζεται στο διαμέρισμά του και μπορεί να μην έχει καν αντισηπτικά.

Για να νοικιάσετε ένα δωμάτιο για ένα σαλόνι τατουάζ, ένας πλοίαρχος ξοδεύει πολλά χρήματα. Το κομμωτήριο πρέπει να βρίσκεται σε βολική τοποθεσία. Αυτά είναι τα κομμωτήρια που είναι δημοφιλή. Ακόμα κι αν ο κύριος δεν είναι κακός, οι άνθρωποι δεν θα βγουν έξω από την πόλη για τατουάζ..

Εάν ένας πλοίαρχος αναπτύξει ένα σκίτσο, το τατουάζ θα κοστίσει περισσότερο. Αλλά θα έχετε ένα μεμονωμένο τατουάζ..

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 2

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 8 Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 7 Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 6

Οι εικόνες για ένα τατουάζ εκτυπώνονται σε έναν εκτυπωτή. Το μελάνι του εκτυπωτή τελειώνει πολύ γρήγορα. Και χωρίς αυτό, δεν θα λειτουργήσει.

Ένας ειδικός καναπές και διάφορα τραπέζια οργάνων αξίζουν επίσης πολλά. Ένα καλό σαλόνι πρέπει να έχει καλό φωτισμό. Αυτό περιλαμβάνεται επίσης στην τιμή του τατουάζ..

Στην επιφάνεια εργασίας του πλοιάρχου υπάρχουν αναλώσιμα μιας χρήσης. Δουλεύει μόνο με γάντια. Χρειάζεται υγρά μαντηλάκια για να αφαιρέσει τα υπολείμματα βαφής. Απαιτείται μία συσκευασία υγρών μαντηλιών ανά πελάτη. Υπολογίστε λοιπόν πόσα χρειάζεστε για να τα αγοράσετε.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 3

Τα χημικά για την αποστείρωση μεταλλικών οργάνων είναι επίσης ακριβά..

Το μελάνι τατουάζ είναι ακριβό και καταναλώνεται πολύ γρήγορα. Δεν μπορούν όλοι οι τεχνίτες να κάνουν οικονομία σε αυτό..

Μετά τη δουλειά, ο πλοίαρχος πετά όλα τα αναλώσιμα μιας χρήσης, καθώς και γάντια. Απλώς δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι ο τεχνίτης του σπιτιού κάνει το ίδιο πράγμα. Ωστόσο, υπάρχουν έντιμοι τεχνίτες στο σπίτι. Ρίχνουν πρώτα ένα χρώμα στα καπάκια και μετά τα πλένουν. Στη συνέχεια χρωματίζεται ένα διαφορετικό χρώμα χύνεται.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενός τατουάζ - εικόνα 4

Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε αν πρέπει να εμπιστευτείτε την υγεία του δέρματός σας σε επαγγελματίες από κομμωτήριο ή σε έναν οικείο τεχνίτη, για τους οποίους «κανείς δεν φαίνεται να έχει παραπονεθεί». Και μην πιστεύετε κανέναν, τα τατουάζ είναι κομψά και όμορφα.!

Το κείμενο του άρθρου ετοιμάστηκε από τους: ZEETOONT ​​(Eliseev Anton Viktorovich)

Ημερομηνία: 31.10.2020