Τατουάζ

Εφαρμογή και φροντίδα τατουάζ

Ένα τατουάζ δεν είναι μόνο αυτοέκφραση και φόρος τιμής στη μόδα, είναι επίσης βοηθός στα μυστικά της ομορφιάς και της απόκρυψης συναρπαστικών ελαττωμάτων του δέρματος. Παραδείγματα περιλαμβάνουν τατουάζ φρυδιών ή σχεδίαση ουλής για να γίνει αόρατο..

Εφαρμογή και φροντίδα για τατουάζ φωτογραφιών - παράδειγμα - 29052017 - παράδειγμα - 003 Εφαρμογή και φροντίδα

Συστάσεις

Πριν κάνετε τατουάζ, πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια εκ των προτέρων:

 • Επιλέξτε έναν επαγγελματία κύριο.
 • Καθορίστε την αναλογικότητα του σχεδίου σε σχέση με ολόκληρο το σώμα και μια συγκεκριμένη περιοχή του δέρματος.
 • Αποφασίστε το χρωματικό σχέδιο του τατουάζ: αν θα είναι έγχρωμο ή ασπρόμαυρο.
 • Επιλέξτε το μέγεθος και τον τόπο εφαρμογής, λαμβάνοντας υπόψη το σχήμα και το μέγεθος της εικόνας.
 • Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή στην οποία θα εκτελεστεί η εικόνα δεν έχει ανοιχτές πληγές.
 • Λαμβάνοντας υπόψη την ανατομική δομή του σώματος – κατά την κίνηση, το τατουάζ δεν πρέπει να “επιπλέει”.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που περιγράφονται, μπορείτε να προχωρήσετε στην ίδια τη διαδικασία εφαρμογής, η οποία μπορεί να χωριστεί σε διάφορα στάδια..

Στάδια τατουάζ

Εφαρμογή και φροντίδα για τατουάζ φωτογραφιών - παράδειγμα - 29052017 - παράδειγμα - 001 Εφαρμογή και φροντίδα

Πρόχειρο σχέδιο

Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή, πρέπει να σχεδιάσετε ένα τραχύ σχέδιο. Υπάρχουν δύο επιλογές για την εικόνα και εξαρτώνται άμεσα από την εμπειρία του πλοιάρχου:

 • Εφαρμογή με μολύβι ή μελάνι μεταφοράς. Δημιουργείται το περίγραμμα του σκίτσου, δεν εφαρμόζονται μικρές λεπτομέρειες και σχεδιασμός σκιάς. Το σχέδιο φαίνεται καθρεφτισμένο. Το σκίτσο είναι φτιαγμένο σε χαρτί τριών στρωμάτων και τοποθετείται σε χαρτί ανίχνευσης, στρώνοντάς το με χαρτί άνθρακα. Στη συνέχεια, η εικόνα εφαρμόζεται στο χαρτί παρακολούθησης και προσαρτάται στο σώμα..
 • Το σκίτσο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας ένα στυλό τζελ, επεξεργάζοντας το σκίτσο ενώ σχεδιάζετε.

Εφαρμογή και φροντίδα για τατουάζ φωτογραφιών - παράδειγμα - 29052017 - παράδειγμα - 002 Εφαρμογή και φροντίδα

Αναισθησία

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να πονέσουν και ενώ κάνουν τατουάζ είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται σε μια ήρεμη και ακίνητη θέση. Επιπλέον, με μεγάλα μεγέθη και ορισμένα μέρη του σώματος, ο πόνος είναι ιδιαίτερα αισθητός. Ως εκ τούτου, συχνά χρησιμοποιείται ανακούφιση από τον πόνο. Αλλά για τον πλοίαρχο είναι πιο βολικό – άρνηση αναισθησίας, καθώς το δέρμα γίνεται διαφορετικό και η ποιότητα εφαρμογής μειώνεται.

Προπαρασκευαστικές δραστηριότητες

Πριν κάνετε ένα τατουάζ, πρέπει να ξυρίσετε τον τόπο εφαρμογής, στη συνέχεια να το σκουπίσετε με οινόπνευμα και να εφαρμόσετε ένα αντισηπτικό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό στρώμα τζελ, καθώς μια μεγάλη ποσότητα μπορεί να “λερώσει” την εικόνα.

Εφαρμογή και φροντίδα για τατουάζ φωτογραφιών - παράδειγμα - 29052017 - παράδειγμα - 004 Εφαρμογή και φροντίδα

Τατουάζ

Το χαρτί με μια εικόνα είναι κολλημένο στην επιλεγμένη περιοχή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια μηχανή τατουάζ, οι χρωστικές του επιλεγμένου χρώματος εγχέονται υποδόρια. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, ο χώρος του σχεδίου λιπαίνεται με αντισηπτικό, στη συνέχεια μια αλοιφή αναγέννησης, εφαρμόζεται επίδεσμος πολλαπλών στρωμάτων και γίνεται συμπίεση, καλύπτοντάς το με πολυαιθυλένιο. Μπορείτε να αφαιρέσετε τον επίδεσμο μετά από 4 ώρες..

Φροντίδα τατουάζ

Αφού ολοκληρώσετε το σχέδιο, πρέπει να θυμάστε ότι κανονικά μπορεί να υπάρχει ένα ελαφρύ κοκκίνισμα του δέρματος δίπλα στην εικόνα, το οποίο θα πρέπει να εξαφανιστεί εντελώς μετά από μερικές ημέρες. Ο καλλιτέχνης πρέπει να δώσει συμβουλές για τη φροντίδα του τατουάζ. Τα κυριότερα μοιάζουν με αυτό:

 • Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως.
 • Μην τρίβετε με ρούχα.
 • Μην βρέχετε την περιοχή του σχεδίου.
 • Μην επισκέπτεστε συγκροτήματα λουτρών, πισίνες και σάουνες.
 • Χρησιμοποιήστε μόνο την αλοιφή που έχει συνταγογραφήσει ο πλοίαρχος.
 • Η περιοχή του τατουάζ διαρκεί έως και 2 εβδομάδες για να επουλωθεί.
 • Μετά την πλήρη ανάρρωση του δέρματος, επισκεφθείτε τον πλοίαρχο για να αξιολογήσετε τις ανακτημένες πληγές και πιθανή διόρθωση του τατουάζ.

Εφαρμογή και φροντίδα για τατουάζ φωτογραφιών - παράδειγμα - 29052017 - παράδειγμα - 005 Εφαρμογή και φροντίδα

Η εφαρμογή και η φροντίδα για ένα τατουάζ είναι μια απλή διαδικασία, αλλά απαιτεί αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων. Και τότε ένα ταξίδι στο εργαστήριο τατουάζ θα γίνει μια ευχάριστη ανάμνηση για εσάς..