Ομορφιά

Ομορφιά

Πώς να φανείτε νεότεροι; – Χρήσιμες συμβουλές θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή σας

φαίνεται νεότερη ασπρόμαυρη παλέτα τριών γυναικών

Δείξτε νεότεροι είναι κάτι που θέλουν όλες οι γυναίκες. Αποδεικνύεται κάτι φυσιολογικό και φυσιολογικό. Φυσικά δεν πρέπει να υπερβάλλετε με τα μέσα για αυτό, διαφορετικά θα επιτύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Κάθε γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας μπορεί να φαίνεται όμορφη και ελκυστική μόνο αν γνωρίζει κάποιους σημαντικούς κανόνες.

Δείξτε νεότεροι – χρήσιμες συμβουλές

συμβουλές ξανθιά όμορφη άνετα στην ανοιχτή θάλασσα

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε δείχνουν νεότεροι μπορώ. Αν τα ακολουθήσετε, θα νιώσετε πάλι άνετα και ελκυστικά. Είμαι σίγουρη ότι κάνετε στον εαυτό σας την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά κάθε μέρα – τι πρέπει να φορέσω τώρα για να πετύχω μια πιο νεανική εμφάνιση; Μην ανησυχείτε, θα σας βοηθήσουμε. Μην προσπαθείτε να κρύψετε ορισμένα σωματικά ελαττώματα βάζοντας φαρδιά ρούχα. Αυτό βλάπτει μόνο ολόκληρο το ντύσιμο. Αντ ‘αυτού, τονίστε εκείνα τα περιγράμματα των τμημάτων του σώματος που νομίζετε ότι είναι όμορφα. Αποφύγετε τα πτυχωτά παντελόνια, έχουν βγει από τη μόδα και σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες. Αντ ‘αυτού, τα τζιν skintight είναι το τέλειο ρούχο για εσάς και την αυτοπεποίθησή σας. Κάνουν το στομάχι σου πιο επίπεδο και δείχνεις πιο ψηλή και πιο αδύνατη.

Να δείχνεις νεότερος – Ποιοι είναι οι λόγοι που πρέπει να αποφεύγεις;?

φαίνονται νεότερα όμορφα περιγράμματα τονίζουν το σώμα ελκυστικά

Δείξτε στον κόσμο πόσο όμορφα είναι τα χέρια σας. Στη συνέχεια, αν νομίζετε ότι είναι καλύτερο, αποφύγετε τα μανίκια ή τις μπλούζες χωρίς μανίκια. Από την άλλη, διάλεξε μια μοντέρνα μπλούζα με φαρδιά μανίκια μέχρι τους αγκώνες. Αυτό θα αναδείξει την ομορφιά του καρπού και ως αποτέλεσμα, θα γίνετε πιο κομψός και κομψός δείχνουν νεότεροι. Δείξτε λίγο τους ώμους σας και δώστε στο βλέμμα σας μια υπέροχη και νεανική εμφάνιση. Η ηλικία του Schluter πιο αργά σε σύγκριση με τα άλλα μέρη του σώματος. Έτσι σύντομα θα προσελκύσετε την προσοχή και το βλέμμα των ανδρών. Η μυτερή διάσπαση ή η υποβρύχια λαιμόκοψη είναι τέλεια, είναι επίσης μοντέρνα και επίκαιρα. Μην διστάσετε να ακολουθήσετε τις προτάσεις μας και σύντομα θα μπορείτε να παρατηρήσετε το αποτέλεσμα μόνοι σας.

εμφάνιση γυναικών ώμου κομψό μακρύ μαύρο φόρεμα

Τα στενά τζιν δείχνουν καλύτερα πιο αδύνατη ψηλότερη φιγούρα

φαίνεται νεότερο φόρεμα κατάλληλα τάσεις της μόδας φαρδύ παντελόνι

μανίκια έως αγκώνες φαρδιά ή σφιχτά κόκκινα

φαίνεται νεότερη γυναίκα όμορφη ξανθιά μέση ηλικία

διαφορετικές ηλικίες μαύρος κρεμώδης κόκκινος τρέχων συνδυασμός

Read more
Ομορφιά

Τα πάντα για τη χειρουργική επέμβαση στη μύτη – τα βήματα μιας ρινοπλαστικής

 όμορφη-γυναίκα-προφίλ-πρόσωπο-χαμόγελο

Η ρινοπλαστική είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες και ευαίσθητες επεμβάσεις στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής. Πρέπει να ικανοποιεί τα αισθητικά κριτήρια χωρίς να περιορίζει τη λειτουργία της μύτης.

Τα αποτελέσματα της α Ρινική επέμβαση εξαρτάται όχι μόνο από την ικανότητα του χειρουργού, αλλά και από τη χειρουργική τεχνική που χρησιμοποιείται, το βαθμό αλλαγής και την ικανότητα του δέρματος να προσαρμόζεται στο νέο σχήμα.

Σε ποια ηλικία γίνεται η επέμβαση στη μύτη;?

μετά τη ρινοπλαστική-φωτογραφίες τεσσάρων προσώπων

Για ενα Ρινική επέμβαση θα πρέπει να είστε 16 ετών και άνω. Αυτός είναι ο χρόνος που κουράστηκε. Ωστόσο, είναι σκόπιμο να περιμένετε μέχρι ο ασθενής να είναι 18 έως 20 ετών, καθώς η εφηβεία εξελίσσεται διαφορετικά και διαρκεί διαφορετικός χρόνος.

Από την άλλη πλευρά, η ρινοπλαστική είναι επίσης κατάλληλη, εάν είναι απαραίτητο, ως μέρος μιας αναζωογονητικής άρσης έως 65 έως 70 ετών.

Οι διάφορες περιοχές της μύτης όπου μπορεί να γίνει ρινική χειρουργική επέμβαση:

ρινοπλαστική-γυναίκα-μύτη-χειρουργείο

 • Η γέφυρα της μύτης

  Το πρόβλημα εδώ μπορεί να είναι μια ακμή που μειώνεται σε μέγεθος, ένα πολύ μεγάλο οστό που υποτίθεται ότι είναι λεπτότερο ή, εάν είναι πολύ επίπεδο, μπορεί να εισαχθεί ένα εμφύτευμα που σχηματίζει ένα λεπτό, λεπτό προφίλ.

 • Στην άκρη της μύτης σας μπορείτε να βάλετε ένα Ρινική επέμβαση εάν έχει διαμορφωθεί προς τα κάτω.

  Το άκρο της μύτης μπορεί να ανυψωθεί. Αν είναι πολύ μεγάλο, θα συντομευτεί. Μια ελαφρώς πιο σοβαρή χειρουργική διαδικασία είναι η αφαίρεση (αποκοπή) μέρους του άκρου, στη συνέχεια η διαμόρφωση και η επανασύνδεση του άκρου. Η αναδιαμόρφωση ενός άκρου που είναι πολύ φαρδύ ή τετράγωνο μπορεί να γίνει χωρίς να επηρεαστεί η υπόλοιπη μύτη.

 • Τα ρουθούνια

  Τα ρουθούνια αλλάζουν σχήμα εάν είναι πολύ φαρδιά, πολύ κοντά μεταξύ τους ή πολύ χοντρά. Μπορούν να αλλάξουν με μια μικρή επέμβαση όπου τελειώνουν τα ρουθούνια και αρχίζουν τα μάγουλα.

 • Το ρινικό διάφραγμα

  Ένα στραβό ρινικό διάφραγμα μπορεί να δυσκολέψει την αναπνοή. Εάν έχετε ένα Ρινική επέμβαση αλλάζει ολόκληρη η εμφάνιση της μύτης, γι ‘αυτό ο χειρουργός πρέπει να βεβαιωθεί ότι ταιριάζει στο πρόσωπο στο τέλος. Η διαβούλευση με τον ειδικό του αυτιού, της μύτης και του λαιμού είναι απαραίτητη εκ των προτέρων λόγω πιθανών προβλημάτων όπως ρινική συμφόρηση, αλλεργική ρινίτιδα και ιγμορίτιδα.

Διάφορες χειρουργικές τεχνικές για ρινική χειρουργική

Ρινοπλαστική ρινοπλαστική χειρουργική

Εσωτερικό: Στην εσωτερική χειρουργική τεχνική, ο χειρουργός κάνει την τομή στο εσωτερικό της μύτης. Χρησιμοποιείται για την αναμόρφωση μιας καμπούρας, του ιστού στο ρινικό διάφραγμα ή για μια μικρή επέμβαση στην άκρη της μύτης.

Εξωτερικά: Αυτή η τεχνική για το Ρινική επέμβαση χρησιμοποιείται συχνότερα, ειδικά στις ΗΠΑ. Επιλέγεται κυρίως για αναδιαμόρφωση της άκρης της μύτης. Εδώ ο χειρουργός πρέπει να κάνει μια πολύ ακριβή δουλειά, έτσι ώστε να μην φαίνονται αισθητά σημάδια στη συνέχεια.

Στην προκαταρκτική συζήτηση με το γιατρό, πρέπει να σας εξηγήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο τεχνικών και, με τη συγκατάθεσή σας, να επιλέξετε μία από τις δύο.

Η αναισθησία

προφίλ γυναίκα ρινοπλαστική πρόσωπο ομορφιάς

Τις περισσότερες φορές, η ρινοπλαστική πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία. Υπάρχουν όμως και γιατροί που προτιμούν συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και χρήση νευροληπτικών. Τα νευροληπτικά είναι φάρμακα που προκαλούν μια βαθιά, ψυχική ηρεμία.

Απο Ρινική επέμβαση διαρκεί μία έως δύο ώρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα της αλλαγής. Η τοπική αναισθησία είναι συνήθως επαρκής για μικρές αλλαγές στο άκρο της μύτης.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση στη μύτη

προφίλ-γυναίκα-μύτη-χειρουργείο-πλαστικό

Η παραμονή μετά την επέμβαση διαρκεί συνήθως μία έως δύο ημέρες. Όταν ο ασθενής ξυπνήσει από την αναισθησία, έχει ταμπόν στα ρουθούνια, τα οποία αφαιρούνται μετά από 48 ώρες. Έγινε α Ρινική επέμβαση πραγματοποιούνται στο ρινικό διάφραγμα, αντικαθίστανται από μικρές πλάκες σιλικόνης. Αυτά αφαιρούνται μαζί με τον γύψο νάρθηκα την όγδοη ημέρα.

Όταν η γέφυρα της μύτης διορθώνεται, ο ασθενής συνήθως έχει μώλωπες γύρω από τα μάτια, οι οποίες αρχίζουν να υποχωρούν μετά από περίπου δέκα ημέρες.

Οι ουλές παραμένουν μετά από χειρουργική επέμβαση στη μύτη?

ρινοπλαστική-χειρουργική-προφίλ-γυναίκα-op

Με την εσωτερική ρινοπλαστική, δεν μπορούν να παρατηρηθούν ουλές και τα νήματα επαναρροφούνται. Οι διορθώσεις στα ρουθούνια μπορούν να αφήσουν μικρές, σχεδόν απαρατήρητες ουλές στην περιοχή μεταξύ των ρουθουνιών και των μάγουλων.

Η εξωτερική ρινοπλαστική περιλαμβάνει μια μικρή τομή περίπου 3 mm κάτω από τη μύτη, δηλαδή ανάμεσα στα ρουθούνια. Η ουλή που δημιουργεί αυτό εξαφανίζεται ένα χρόνο μετά τη διαδικασία.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 12 έως 24 μήνες μετά από αυτό Ρινική επέμβαση σαφώς, καθώς οι διαφορετικές δομές της μύτης προσαρμόζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Παρ ‘όλα αυτά, ο ασθενής λαμβάνει μια πραγματική παρουσίαση μετά τον έκτο μήνα.

Η άκρη της μύτης είναι η περιοχή στη μύτη που είναι η πιο αργή για να αναρρώσει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την εξωτερική ρινοπλαστική. Η γέφυρα της μύτης, με τη σειρά της, ανακάμπτει σε μόλις 2 με 3 μήνες.

Μετά την αφαίρεση του επίδεσμου, ο ασθενής πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός και να αποφεύγει όλους τους πιθανούς κινδύνους πρόσκρουσης ή τραχιάς επαφής με τη μύτη.

Read more
Ομορφιά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαφημίζει μια περίεργη εφεύρεση

Fitness-for-the-Face-Ronaldo

Κριστιάνο Ρονάλντο διαφημίζει μια περίεργη και περίτεχνη συσκευή γυμναστικής για το πρόσωπο. Όταν μια επιχειρηματική εταιρεία θέλει να παρουσιάσει ένα νέο προϊόν στην αγορά, η εταιρεία προσπαθεί να κερδίσει διάσημους διάσημους ή σταρ ως διαφημιστικά εικονίδια στο πλάι σας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η συσκευή ΠΑΟ

Pao-fitness-machine-for-face-black-design

MTG, η ιαπωνική μάρκα για προϊόντα υγείας και ευεξίας Κριστιάνο Ρονάλντο, για να εισαγάγει τη μοναδική εφεύρεση για το πρόσωπο και την εκτέλεση φυσικής κατάστασης. Απο ΠΑΟ Η συσκευή γυμναστικής προσώπου σάς επιτρέπει να δαγκώνετε τα δόντια σας στη συσκευή. Οι φωτογραφίες έχουν όλα τα δικαιώματα της MTG και παρέχονται γενναιόδωρα στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η γνώμη του

Ιαπωνία-μηχάνημα γυμναστικής-για-το-πρόσωπο-γυναίκα

Αυτό που μεταφέρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα ενημέρωσης είναι ότι κατά τη διάρκεια των προπονήσεών του, το μόνο μέρος του σώματος που δεν εκπαιδεύει είναι το πρόσωπο, ή μάλλον οι μύες του προσώπου. Το PAO κάνει μασάζ και εκπαιδεύει τους μεμονωμένους μυς του προσώπου για 30 δευτερόλεπτα κάνοντας τις γωνίες του στόματος να φαίνονται ως ένα ευρύτερο χαμόγελο και από τις δύο πλευρές και ως εκ τούτου θεωρείται ως θεραπεία ομορφιάς. Η τεχνολογία προσφέρει μια δόνηση αίσθηση προς τα πάνω και προς τα κάτω, αποτυπώνοντας μια γραμμή κούνιας σε 43 μοίρες.

Διαφορετικά σχέδια

Εφεύρεση συσκευής γυμναστικής προσώπου

Πρακτική ανάπτυξης

Συσκευή γυμναστικής-πρόσωπο-ιαπωνική-εφεύρεση

Ιδού και το βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Read more
Ομορφιά

Τα καλύτερα τόνερ σώματος από άκρη σε άκρη για τακτοποιημένο σώμα

Body Toners -παραλία-θάλασσα-καλοκαίρι-άμμος-φοίνικα-ομπρέλα-ήλιος

Το νέο κύμα καλοκαιρινών καλλυντικών είναι ήδη στην αγορά και όπως ο ήλιος, ο αέρας και η θάλασσα θα κάνει κάθε εκατοστό του σώματός σας να ταιριάζει. Απολαύστε τα νέα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για κάθε τύπο δέρματος και ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες καλλυντικών.

Ταιριάζει από την κορυφή ως τα νύχια το καλοκαίρι – τα νέα τονωτικά σώματος ως λοσιόν, έλαια και οροί

Body Toners-body-toners-body-care-beach-sea-διακοπές

Οι τάσεις των καλλυντικών απευθύνονται όλο και περισσότερο σε οικολογικά προϊόντα και λύσεις φιλικές προς το δέρμα Τονωτικά σώματος, που όχι μόνο διατηρούν την ισορροπία και τον τόνο του δέρματος, αλλά και το σταθεροποιούν.

Τονωτικά σώματος από την κορυφή ως τα νύχια – Cougar Skin Zero Gravity Body Serum

Τονωτικά σώματος -elle-cosmetics-COUGAR-SKIN-pack-skin

Ιδανικό για – υπερχρωματισμένο δέρμα

Πώς λειτουργεί – η ρετινόλη και το εκχύλισμα ρίζας γιαμ απελευθερώνονται αργά στο δέρμα, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

Dermadoktor Brazilian Bobshell Skin

body-toners-purple-DermaDoctor-Brazilian-cream

Καλύτερο για – ανώμαλο δέρμα

Πώς λειτουργεί – το εκχύλισμα τζίνσενγκ της Βραζιλίας θεραπεύει τις ατέλειες και το σύμπλεγμα ζαφείρι τις αμαυρώνει

Lierac Body Slim Oil

body-cosmetics-elle-recommend-idea-pack

Καλύτερο για – πόδια

Πώς λειτουργεί – το εκχύλισμα σπόρων πιπεριού διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και τα τέσσερα φυτικά εκχυλίσματα εμποδίζουν την κατακράτηση νερού

Tata Harper Fortifying Lotion Body

τονωτικό-σώματος-λοσιόν-πράσινο-τατά-χάρπερ

Καλύτερο για – λεπτό δέρμα

Πώς λειτουργεί – αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος και σταθεροποιεί το δέρμα

Mio Get Waisted Sclupting Body Shaper

body-lotion-Get-Waisted-bottle-pack

Καλύτερο για – κοιλιά

Πώς λειτουργεί – το εκχύλισμα φυκιών και φυκιών διεγείρει την κυκλοφορία, μαλακώνει το φούσκωμα, εμποδίζει τη μελλοντική αποθήκευση λίπους.

Orico Full Cup Bust and Neck ενισχυτικό ελιξίριο

μπουκάλι σώματος-γραφίτη-στόμιο-λαιμόκοψη-στήθος

Αυτή η μάρκα του Τονωτικά σώματος είναι καλό για το λαιμό και το στήθος

Πώς λειτουργεί – το εκχύλισμα guggul στρογγυλοποιεί τις οδοντωτές γραμμές αυξάνοντας την αποθήκευση λιπιδίων

Perricone Cold Plasma Body

μπουκάλι-σώμα-καλλυντικά-oldυχρό-πλάσμα-σώμα

Καλύτερο για – όπλα και διάσπαση

Πώς λειτουργεί – Μια μεγάλη δόση καφεΐνης σφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία διατηρώντας το ενυδατικό υαλουρονικό νάτριο ενυδατώνοντας το δέρμα

Skin Ceuticals Θεραπεία ανάπλασης σώματος

body-SkinCeuticals-Body-cosmetics-medical

Καλύτερο για – τραχύ, θαμπό δέρμα

Πώς λειτουργεί – η ουρία αφαιρεί τα τραχιά σημεία, ενώ η νιασιναμίδη αποτρέπει τον ερεθισμό και το υαλουρονικό οξύ διεγείρει την εσωτερική υγρασία.

Read more
Ομορφιά

Τα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση

άρωμα-καλοκαίρι-άρωμα-2014-best-list

Το καλοκαίρι, οι δραστηριότητές μας φτάνουν στο αποκορύφωμά τους – πάμε διακοπές, σπεύδουμε στην παραλία, συναντάμε φίλους, συμμετέχουμε σε γάμους ή άλλες εκδηλώσεις ή απλώς οργανώνουμε μπάρμπεκιου στην αυλή. Και όπως και με το ντύσιμο, ένα συγκεκριμένο άρωμα δεν ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Θα πρέπει να επιλέγουμε προσεκτικά τα ρούχα, καθώς και το άρωμα ή το τουαλέτα, έτσι ώστε να νιώθουμε άνετα και να μην νιώθουμε άβολα παντού.

Τα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα για κάθε περίσταση

καλοκαίρι-άρωμα-best-selection-idea-BBQ-lgn

Ποια είναι τα καλύτερα Καλοκαιρινές μυρωδιές για το 2014? Δεν είναι θέμα γούστου η επιλογή ενός αρώματος, το οποίο εξαρτάται από τις προσωπικές ανάγκες, τη διάθεση και τις ιδιαιτερότητες του δέρματος. Οι γκουρού στη βιομηχανία αρωμάτων γνωρίζουν σίγουρα ποια κριτήρια πρέπει να πληροί το καλό και παγκοσμίως δημοφιλές άρωμα για να κερδίσει δημοτικότητα στην αγορά και να εδραιωθεί ως ισχυρή μάρκα. Έτσι, κάτω από την αξιολόγηση των επαγγελματιών, πέφτουν συγκεκριμένα αρώματα που μπορεί να μην ευχαριστούν όλους αλλά την πλειοψηφία των καταναλωτών αρωμάτων.

Επιλογή από τα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα

tata-harper-office-green-μπουκάλι-άρωμα

Η Tata Harper είναι μια εταιρεία οικολογικών καλλυντικών που δεν έχει θέση για συνθετικά και χημικά. Χρησιμοποιεί μόνο μη τοξικά συστατικά που δεν ενοχλούν και καταπρανουν το δέρμα. Τα πράσινα προϊόντα σχεδιάζονται και προετοιμάζονται από μια βιομηχανική ομάδα μαζί με ειδικούς της Tata.

Η συλλογή του Tom Ford έχει σχεδιαστεί για γυναίκες και άνδρες ταυτόχρονα 

top-ford-neroli-portofino-summer-άρωμα

Ο Τομ Φορντ είναι Αμερικανός σχεδιαστής μόδας και σκηνοθέτης ταινιών. Συνεργάστηκε με τη Gucci πριν δημιουργήσει τη δική του σειρά Tom Ford και έκανε την ταινία A Single Man.

 Η καλή μητέρα γη

ο-καλός-άρωμα-γης-καλύτερος-γάμος

Αυτό το άρωμα είναι εμπνευσμένο από ένα ρητό του Τσάρλι Τσάπλιν: «Η καλή γη είναι πλούσια και μπορεί να πάρει τα πάντα για εμάς» – από την ταινία The Great Dictator, 1942.

 Ένα σετ αρωμάτων από τη Nova 

αρωμα-σετ-ταξιδι-μαρκα-πικνικ-καλοκαιρι

 Τα αρώματα της Nova

nova-brand-midnight-walk-the-best-fragrances

 Η πρόταση της L’Occitane

loccitane-French-sailing-blue-άρωμα

 Ένα αρωματικό λάδι από το Le Labo

γιασεμί-17-al-fresco-the-best-fragrances-summer

 Eau Moheli για γυναίκες και άνδρες 

eau-moheli-best-parfumes-summer-festival

 Κάντε το άρωμα όχι πόλεμο 

τα-καλύτερα-αρώματα-αγορά-αγρότες-αγορά

Το Λευκό σουέτ από τον Τομ Φορντ

tom-ford-white-suede-άρωμα-άρωμα-καλοκαίρι

Read more
Ομορφιά

Φτιάξτε μόνοι σας σχέδιο νυχιών – ενδιαφέρον βερνίκι νυχιών με μαρμάρινο αποτέλεσμα

Φτιάξτε μόνοι σας το σχέδιο νυχιών μαρμάρινο βερνίκι νυχιών με επίδραση νερού

Γνωρίζετε τις τάσεις μόνο στο σπίτι Φτιάξτε μόνη σας σχέδιο νυχιών θα μπορούσε? Θα σας δείξουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή ιδέα για τα νύχια σας που θα εκπλήξει εντελώς τους φίλους και τους γνωστούς σας. Γιατί αυτό είναι το μαρμάρινο μανικιούρ.

Κάντε το σχέδιο νυχιών μόνοι σας χωρίς νερό

μαρμάρινη επίδραση στα νύχια ιδέες οδηγίες για ρέοντα χρώματα

Αλλά τώρα θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε αυτό Φτιάξτε μόνη σας σχέδιο νυχιών μπορώ.

Βάψτε τον εαυτό σας λευκό. Θα πρέπει να προετοιμάσετε τουλάχιστον 2 διαφορετικά βερνίκια νυχιών εκ των προτέρων. Γεμίστε ένα ποτήρι με νερό. Ρίξτε μικρές ποσότητες χρωμάτων στο νερό. Μπορείτε να αναμίξετε τα χρώματα με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας. Βουτήξτε τις άκρες των δαχτύλων σας στο νερό. Στη συνέχεια, ταμπονάρετε το περιττό βερνίκι νυχιών με μια μπατονέτα.

Μείγμα βερνικιού νυχιών διαφορετικών χρωμάτων

Νερό και διάφορα χρώματα μαρμάρινου βερνικιού νυχιών επηρεάζουν τον τρόπο κατασκευής οδηγιών

Βερνίκι νυχιών με μαρμάρινο αποτέλεσμα 

Απομίμηση σχεδίου νυχιών-χρώματα-ιδέες-μοντέρνα μοτίβα

Έτσι λειτουργεί βήμα βήμα

Μίμηση σχεδιασμού βερνικιού νυχιών στο μάρμαρο με επίδραση σταγόνας νερού

ακροδάχτυλα στο νερό με οδηγίες βύθισης βερνίκι μαρμάρινα εφέ

σχέδιο νυχιών για να μιμηθεί ιδέες οδηγίες-περίσσεια βαφής-ταμπόν

στυλ νυχιών-μαρμάρινο αποτέλεσμα-σμαραγδένια πράσινα νύχια

Υπάρχουν επίσης ευκολότεροι τρόποι για να κάνετε αυτό το στυλ χωρίς το νερό και την ταινία.

Με τη βοήθεια των πινέλων, κάντε σημεία στα βαμμένα νύχια αφού πάρετε μια πλαστική σακούλα και πιέστε την στα νύχια όταν το χρώμα δεν έχει στεγνώσει ακόμα.

ιδέες σχεδίασης βερνικιού νυχιών μοντέρνα εφέ με-νερό

μαρμάρινο βερνίκι καρφιά-βελόνες βερνίκι σχεδιαστικές ιδέες για μίμηση

Read more
Ομορφιά

Βαφή νυχιών – επαγγελματικές συμβουλές για γαλλικό μανικιούρ

Shellac_French_Manicure-with-λουλούδι

Το μανικιούρ είναι η τηλεφωνική κάρτα κάθε γυναίκας. Τα ευαίσθητα και σπασμένα νύχια χρειάζονται καθημερινά την προσοχή και τη φροντίδα μας. Αλλά μερικές φορές ξεχνάμε να τους δώσουμε το τέλος της αμοιβής και τότε το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο ικανοποιητικό. Οι παρακάτω συμβουλές θα διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας για την ομορφιά των νυχιών.

Αφήστε τον εαυτό σας να περιποιηθεί: βάψτε και φροντίστε τα νύχια σας

νύχια-βαφή-χέρια-προετοιμασία

 1. Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε το μανικιούρ σας; Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να διατηρηθεί σε τέλεια φόρμα. Εάν λιώσετε πολύ τα νύχια ή χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα ακετόνης, θα γίνουν εύθραυστα.
 2. Πώς μπορείτε να αποφύγετε το κιτρίνισμα των νυχιών σας; Υπάρχουν δύο δοκιμασμένες συνταγές: 1. Διαλύστε μια κουταλιά της σούπας υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και μουλιάστε τα δάχτυλά σας για λίγα λεπτά.

Οι θεραπείες θεραπείας θα βοηθήσουν τα νύχια σας

ομορφιά-μπανιέρα-καρφί-προετοιμασία-λουλούδια

2. Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και κάντε μασάζ στα νύχια με αυτό.

Βαφή των νυχιών: πώς να το κάνετε επαγγελματικά?

καρφί-ζωγραφική-γαλλικού στιλ-με-ρίγες

Αρχικά, βυθίστε ένα μικρό κομμάτι βαμβακερό μαλλί στο ντεμακιγιάζ και αφαιρέστε τυχόν παλιά υπολείμματα βερνικιού, ακόμη και αν είναι διαυγή. Επεξεργαστείτε επίσης τις γωνίες.

Εάν χρησιμοποιείτε ακρυλικό βερνίκι νυχιών και θέλετε να βάλετε το γαλλικό μανικιούρ, χρησιμοποιήστε μόνο ειδικό ντεμακιγιάζ και μην βουτάτε τα νύχια σας για πολύ καιρό.

Το Shellack χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εξαλειφθεί

πολύχρωμα γαλλικά χέρια συλλογής μανικιούρ

Λάβετε υπόψη ότι ένα προϊόν αφαίρεσης ακετόνης μπορεί να στεγνώσει και να βλάψει τα νύχια σας, οπότε είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια σύσταση χωρίς ακετόνη.

Αναγνωρίστε το βερνίκι νυχιών υψηλής ποιότητας

βερνίκι νυχιών-πινέλο-χρώμα-μήκος-μαλλιά

Το καλό βερνίκι νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί τακτικά πάνω από την πλάκα των νυχιών, στεγνώνει γρήγορα και διαρκεί τουλάχιστον 5 ημέρες. Η βούρτσα δεν πρέπει να είναι πολύ μαλακή και τα μαλλιά πρέπει να έχουν διαφορετικά μήκη.

 

Βαφή νυχιών στο σπίτι

μουσική-νότες-λευκό-μαύρο-γαλλικό-μανικιούρ

Βάψτε νύχια Εσείς με την ακόλουθη συνέπεια: εφαρμόστε πρώτα το διαφανές βερνίκι έτσι ώστε να αποφύγετε τις επιδράσεις των επικίνδυνων βαφών άλλων βερνικιών νυχιών. Η ζωγραφική ξεκινά από τη μέση του νυχιού. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το πρώτο στρώμα χρωματιστού βερνικιού. Ένα δεύτερο στρώμα είναι απαραίτητο, ειδικά αν το βερνίκι νυχιών είναι ελαφρύ. Η επιθυμητή γυαλάδα επιτυγχάνεται με το κορυφαίο βερνίκι.

Κλασικό γαλλικό μανικιούρ

κλασικό γαλλικό μανικιούρ στυλ χεριών

Οι Γάλλοι μακιγιέρ συνιστούν να μην χρησιμοποιείτε κανένα μετά το μπάνιο ή το ντους Βάψτε νύχια, γιατί τα νύχια είναι ακόμα απαλά και το βερνίκι νυχιών δεν μπορεί να κρατηθεί καλά. Δεν συνιστάται να πλένετε ρούχα ή πιάτα 5 ώρες μετά το βάψιμο.

Αποτελεσματική ντεκουπάζ νυχιών

αυτοκόλλητα-λουλούδια-για-γαλλικό-μανικιούρ

Τα περιποιημένα νύχια είναι μια καλή προϋπόθεση για ένα γαλλικό μανικιούρ

μανικιούρ-πώς-να-κάνεις-γαλλικό στυλ

δροσερό-γαλλικό-βερνίκι νυχιών-μανικιούρ-με-κοσμήματα

γαλλικό-μανικιούρ-με-λάμψη-λευκό

γαλλικό-μανικιούρ-λουλούδια-κόκκινο-λευκό

glitter-bright-French-manicure

πολύχρωμο-γαλλικό-μανικιούρ-πολύχρωμο

κόκκινο-μαύρο-με-κοσμήματα-γαλλικά-ακόμα

μαύρο-χήνα-κόκκινο-μανικιούρ-γαλλικό

μαύρο-άσπρο-γαλλικό-μανικιούρ-ζεστό

Shellac-French-Manicure-with-black-στοιχεία

Star-French-Manicure-white-πολύχρωμο

καρφί-τέχνη-γαλλικό-μανικιούρ-με-λουλούδια

Read more
Ομορφιά

Η σωστή διατρητική φροντίδα μέχρι την πλήρη επούλωση

τρύπημα-ξανθά-μάτια-φρύδι-άνω-χείλος

Αφού έχετε τρυπήσει, είναι στο χέρι σας να φροντίσετε το Διάτρηση Φροντίδα, τόσο σωστή υγιεινή και καθαρισμός του τραύματος, για φροντίδα. Αποκτήστε αντιβακτηριακό σαπούνι, το οποίο πρέπει να διατηρείται σε ουδέτερο pH, και πλύνετε καλά τα χέρια σας με αυτό. Μόνο τότε πρέπει να καθαρίσετε το τρύπημα με υπεροξείδιο του υδρογόνου, αλατούχο διάλυμα ή ζεστό, αλατισμένο νερό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αλκοόλ για να καθαρίσετε την πληγή. Καθαρίστε το τρύπημα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα λόγω της διαρροής της λέμφου κατά τη φάση της επούλωσης. Μην ξεχνάτε όμως ότι εξαρτάται από την περιοχή που τρυπήθηκε. Επομένως, δώστε μεγάλη προσοχή στις πληροφορίες σχετικά με τη σωστή Διάτρηση Φροντίδα, που σας δόθηκε από τον τρυπητή σας και τηρήστε τους αυστηρά. Μην ενεργείτε σύμφωνα με τη δική σας βούληση για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα και δυσάρεστες φλεγμονές και λοιμώξεις.

Σωστή φροντίδα διάτρησης μετά το τρύπημα

Όπως γνωρίζετε, το τρύπημα πρέπει να γίνεται από έναν επαγγελματία τρυπητή σε ένα προσεκτικά επιλεγμένο στούντιο. Μην ξεχάσετε να φάτε πριν τρυπήσετε. Πρέπει να πάτε στο piercing ξεκούραστοι και χαλαροί όσο το δυνατόν περισσότερο. Η θεραπεία θα είναι ταχύτερη αν αποφύγετε το αλκοόλ, τα τσιγάρα και τα υπνωτικά χάπια. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε το σωστό Διάτρηση Φροντίδα τηρείτε αυστηρή υγιεινή και φροντίστε να τηρείτε και να ακολουθείτε τις οδηγίες του τρυπητή. Είναι επίσης καλύτερο αν προσπαθήσετε να μην ερεθίσετε άσκοπα το τρύπημα. Εάν είναι στη στοματική κοιλότητα, πρέπει να είναι Διάτρηση Φροντίδα ξεπλύνετε με αλατούχο διάλυμα μετά από κάθε γεύμα. Με αυτόν τον τύπο τρυπήματος, θα πρέπει να αποφεύγετε το στοματικό σεξ και το γαλλικό φιλί μέχρι να θεραπευτείτε πλήρως. Εάν το τρύπημα βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος, είναι καλή ιδέα να το μετακινήσετε δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Με τη διάτρηση των γεννητικών οργάνων, η σεξουαλική επαφή και άλλες σεξουαλικές επαφές απαγορεύονται μέχρι να επουλωθούν πλήρως.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σωστή φροντίδα διάτρησης:

 • Μην αγγίζετε ποτέ το τρύπημα με βρώμικα χέρια. Είναι φορείς διαφόρων βακτηρίων που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές λοιμώξεις.
 • Κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντους, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κολλήσετε σαπούνι ή αφρόλουτρο στο τραύμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή.
 • Μην βιαστείτε να αλλάξετε το τρύπημα, αλλά περιμένετε μέχρι να επουλωθεί εντελώς.
 • Ακόμα και με το παραμικρό σημάδι μόλυνσης, θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως έναν ειδικό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.

Σταρ του Χόλιγουντ με διακριτικό τρύπημα στα αυτιά

katy-perry-piercing-ear-rings-blue-hair

Στη Miley Cyrus αρέσουν τα heavy metal στοιχεία 

miley-cyrus-black-white-photo-ear-ring

Πολλά μοντέλα έχουν κομψό τρύπημα 

όμορφο-μοντέλο-με-διάτρηση-μαύρο-άσπρο

 

ξανθιά-γυναίκα-με-πρόσωπο-διάτρηση-μουσική

τρύπημα-μύτη-χείλη-γυναίκα-γέλιο-μακριά μαλλιά

τρύπημα-κομμάτι-στο-χέρι-με-πέτρες-κοσμήματα

όμορφο-αυτί-διάτρηση-με-πέτρες-δαχτυλίδι

μύτη-διάτρηση-κοσμήματα-δαχτυλίδι-γυναίκα-με-καπέλο

όμορφη-γυναίκα-με-μύτη-διάτρηση-μαύρα μαλλιά

μύτη-διάτρηση-μεγάλο δαχτυλίδι-με-πολύτιμους λίθους

Read more