Ομορφιά

Μάσκα DIY για το πρόσωπο – βότανα για περιποιημένο δέρμα

Φαρμακευτικά βότανα-DIY-μάσκα-συνταγή-φροντίδα δέρματος προσώπου-νεκρά-κύτταρα-δέρμα-καθαρισμός

Τα φαρμακευτικά βότανα έχουν θετική επίδραση από πολλές απόψεις. Δεν είναι χωρίς λόγο ότι χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες όχι μόνο για θεραπεία, αλλά και για ομορφιά, και κυρίως από γυναίκες. Γιατί για κάθε πρόβλημα ομορφιάς, είτε προκαλείται από ακαθαρσίες, είτε από ηλικία είτε από άλλο, υπάρχει ένα κατάλληλο βότανο που μπορεί να βοηθήσει. Σήμερα θα θέλαμε να σας δώσουμε μια συνταγή για ένα DIY μάσκα για το πρόσωπο, που υποτίθεται ότι καθαρίζει το δέρμα από τα παλιά και νεκρά κύτταρα του δέρματος. Επίσης τα διεγείρει να σχηματίσουν νέα κύτταρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά συγκεκριμένα βότανα και φρούτα και περίπου 4 κουταλιές της σούπας το καθένα. Είναι καλύτερο να συλλέγετε τα βότανα σε ένα φυσικό περιβάλλον έξω από την πόλη. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν μολύνονται από τον αέρα και επομένως είναι πιο αποτελεσματικά. Αλλά αν δεν μπορείτε, θα πρέπει τουλάχιστον να τα ξεπλύνετε καλά πριν τα χρησιμοποιήσετε DIY μάσκα για το πρόσωπο επεξεργάζομαι.

Μάσκα DIY για το πρόσωπο φτιαγμένο από φαρμακευτικά βότανα

DIY-μάσκα-πρόσωπο-φρέσκο-πλατανοειδές-φύλλα-φράουλας-σταφίδες-yarrow-linden άνθη

Σας βολεύει για αυτό DIY μάσκα για το πρόσωπο Να χρειάζεσαι:

– φρέσκο ​​πλατάνι

– φύλλα φράουλας

– σταφίδες

– yarrow

– άνθη φλαμουριάς

Πρέπει να βράσετε όλα τα συστατικά σε νερό. Στη συνέχεια, περιμένετε να κρυώσει λίγο το μείγμα. Αλλά πρέπει να είναι ακόμα ζεστό. Φορέστε το DIY μάσκα για το πρόσωπο και αφήστε το να δράσει για 20 έως 25 λεπτά. Είναι καλύτερο να ξαπλώνετε ώστε τα βότανα να μπορούν να διεισδύσουν καλά στο δέρμα. Συνιστάται να εφαρμόζετε τη μάσκα και στο ντεκολτέ. Τέλος, ξεπλύνετε τη μάσκα με δροσερό νερό.

Καθαρίστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με τη μάσκα DIY για το πρόσωπο

Beauty-face-skin-care-mask-mask-make-it-yourself-let-work-rinse

Συνταγή-για-DIY-μάσκα-για-το-πρόσωπο-με-βότανα-μέλι-ομορφιά-φύλλα-πλατάνου

Μια άλλη DIY μάσκα προσώπου με πλάτανο:

Για να το κάνετε αυτό, πολτοποιήστε τα φύλλα ενός πλατάνου. Προσθέστε λίγο νερό και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Αφού αναμίξετε καλά τα υλικά, εφαρμόστε τα στο πρόσωπο και το λαιμό σας με ένα βαμβάκι. Αστους DIY μάσκα για το πρόσωπο δράστε για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε τη μάσκα με χλιαρό νερό.