Ομορφιά

Αυξάνοντας τις βλεφαρίδες – λειτουργεί πραγματικά;

Γεμάτες βλεφαρίδες για υπέροχη εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια – αυτό είναι ένα όνειρο για πολλές γυναίκες. Ειδικά σε εποχές που τα μάτια του προσώπου μας είναι κυρίως ορατά, η λάμψη τους είναι ακόμη πιο σημαντική από το συνηθισμένο.Δυστυχώς, πολλές γυναίκες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι όχι μόνο τα μαλλιά τους αραιώνουν με την ηλικία, αλλά και οι βλεφαρίδες τους. Άλλοι έχουν φυσικά κοντές και λίγες τρίχες στη γραμμή των βλεφαρίδων, έτσι καταφεύγουν συχνά σε τεχνητές βλεφαρίδες. Ωστόσο, το όνειρο είναι πάντα οι δικές σας βλεφαρίδες να είναι μακριές, χοντρές και απλά όμορφες, έτσι ώστε να έχετε να βοηθήσετε μόνο με λίγη μάσκαρα για να αποκτήσετε την πιο όμορφη εμφάνιση. Για να μπορέσουμε να το πετύχουμε, το έχουμε αυτό Ορός Long4Lashes δοκιμασμένο. Κάνει αυτό που λέει στο τενεκέ; Και πώς λειτουργεί ακόμη?

Ορός βλεφαρίδων: είναι το καλύτερο καλλυντικό ποτέ?

Ορός για βλεφαρίδες για φυσικά μακριές, όμορφες βλεφαρίδες

Υπάρχουν μερικοί πάροχοι ορών βλεφαρίδων, αλλά η χρήση τους είναι πάντα ζήτημα εμπιστοσύνης. Μετά από όλα, χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ευαίσθητα μάτια και δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε εδώ. Αξίζει λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στα συστατικά αυτού Οροί βλεφαρίδων Power Formula από την Oceanic να ρίξω. Ποια είναι αυτή η εταιρεία τέλος πάντων?

Φροντίστε και αναπτύξτε τις βλεφαρίδες με τον ορό Long4Lashes

Η Oceanic εδρεύει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Πολωνία και κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και 38 χρόνια. Στους σημερινούς γρήγορους καιρούς, αυτό πρέπει να εκτιμηθεί πολύ θετικά. Αυτή η μάρκα ξεκίνησε με μια λοσιόν για οικεία υγιεινή, η οποία δείχνει ότι οι κατασκευαστές είναι εξοικειωμένοι με τις ευαίσθητες και απαιτητικές περιοχές του σώματος. Το “Made in Europe” είναι ένα σήμα ποιότητας και η Oceanic προσφέρει τώρα τα καλλυντικά προϊόντα της σε όλο τον κόσμο.

Ο ορός βλεφαρίδων είναι μπεστ σέλερ γιατί είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ορούς που μπορεί να βρεθεί στην αγορά. Τι υπάρχει μέσα?

Τα συστατικά του Long4Lashes

Κάντε τις βλεφαρίδες να πυκνώσουν με τον ορό

Η αποτελεσματικότητα των εφαρμοζόμενων καλλυντικών εξαρτάται αναμφίβολα από τη σύνθεση. Το Long4Lashes περιέχει:

  • Υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και λειαίνει τις βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες γίνονται πιο ζωτικές και πιο δυνατές.
  • Ενεργό σύμπλεγμα πεπτιδίων που βελτιώνει την πυκνότητα των βλεφαρίδων. Δίνει δύναμη στη φόρμουλα για μακρύτερο και υγιές αποτέλεσμα μαλλιών.
  • Προβιταμίνη Β5, η οποία δεσμεύει το νερό στη δομή των μαλλιών. Οι βλεφαρίδες είναι πολύ πιο λείες και λαμπερές.
  • Λάδια ρυζιού και αμυγδάλου που φροντίζουν τις βλεφαρίδες από τις ρίζες. Εξαιτίας αυτού, τα μαλλιά είναι βαθιά ενυδατωμένα και πολύ εύκαμπτα.

Αυτά τα συστατικά είναι σημαντικά για υγιείς και παχιές βλεφαρίδες. Για να καταλάβετε πώς λειτουργούν αυτά, πρέπει να εξετάσετε τον κύκλο ζωής των βλεφαρίδων.

Ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων

Ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων έχει τέσσερις φάσεις

Με τις βλεφαρίδες παρατηρούμε τις ίδιες φάσεις ζωής με τις τρίχες του τριχωτού της κεφαλής, μόνο που ο κύκλος είναι λίγο πιο γρήγορος. Οι βλεφαρίδες δεν γίνονται τόσο «παλιές» όσο τα μαλλιά, αλλά η αρχή είναι η ίδια.

Φάση Αναγέννησης: Ο χρόνος ανάπτυξης. Οι βλεφαρίδες αναπτύσσονται και απορροφούν θρεπτικά συστατικά μέσω του δέρματος. Αυτό μπορεί να πάρει έναν έως τρεις μήνες. Συνιστάται η επιμήκυνση της αναγενικής φάσης και η βοήθεια των βλεφαρίδων να απορροφήσουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Έτσι μεγαλώνουν γρηγορότερα και περισσότερο.

Φάση Catagen: Αυτή είναι η στιγμή που πεθαίνουν οι βλεφαρίδες. Λειτουργεί έτσι: τα μαλλιά γίνονται πιο αδύναμα και στη συνέχεια διαχωρίζονται σταδιακά από το δέρμα. Αυτό διαρκεί δύο έως τρεις εβδομάδες, αλλά μπορεί να είναι γρηγορότερο εάν τρίψετε το βλέφαρο, τραβήξετε τις βλεφαρίδες ή αλλιώς τις βλάψετε. Τότε τα πιο αδύναμα μαλλιά θα πέσουν πιο γρήγορα.

Πολλές γυναίκες το παρατηρούν όταν χρησιμοποιούν τεχνητές βλεφαρίδες, για παράδειγμα, οι οποίες έχουν πάντα μηχανική επίδραση στις υπάρχουσες βλεφαρίδες. Με τακτική χρήση, οι δικές σας βλεφαρίδες μπορούν να γίνουν πιο αδύναμες, λεπτές και λιγότερες.

Τελογενική φάση: Σε αυτή τη φάση, ο θύλακας της τρίχας ετοιμάζεται να μεγαλώσει μια νέα βλεφαρίδα. Η τελογενική φάση είναι πολύ μεγάλη, 90 ή και 100 ημέρες.

Έτσι λειτουργεί ο ορός των βλεφαρίδων

Αναπτύξτε τις βλεφαρίδες μακριά

Είναι ένα τριπλό αποτέλεσμα που κάνει το Long4Lahses τόσο επιτυχημένο: αφενός, ένα συγκεκριμένο δραστικό συστατικό διεγείρει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, αφετέρου τρέφονται, ενυδατώνονται και καταπρανονται. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα μεγαλώσουν περισσότερο και θα γίνουν πιο πυκνά, αλλά θα μπορούν επίσης να ζήσουν περισσότερο.

Με 3 ml ορού μπορείτε να έχετε τέσσερις μήνες. Όταν το χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να τηρείτε αυστηρά τον τρόπο και τον χρόνο που το χρησιμοποιείτε και να μην αλλάζετε τον κύκλο με δική σας πρωτοβουλία. Μετά από μόλις τρεις εβδομάδες καθημερινής χρήσης του ορού, οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι εμφανώς μακρύτερες και πιο σκούρες. Η θεαματική πάχυνση και επιμήκυνση είναι μια ανταμοιβή για τη συστηματική χρήση του ορού Long4Lashes για 4 μήνες. Η ίδια η εφαρμογή δεν είναι απαιτητική, πραγματοποιείται από τη μια μέρα στην άλλη. Το σκεύασμα εφαρμόζεται με μία κίνηση τραβώντας μια λεπτή βούρτσα κατά μήκος της άνω γραμμής των βλεφαρίδων με το μάτι κλειστό. Εφαρμόζεται σωστά, το καλλυντικό δεν μπαίνει στο μάτι.

Μετά την πρώτη πορεία θεραπείας, θα πρέπει να συνεχίσει να χρησιμοποιείται τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα για να διατηρήσει την επιτυχία.

Σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή

Δυστυχώς, πολλές γυναίκες διαπιστώνουν ότι οι βλεφαρίδες τους γίνονται λίγο πιο λεπτές με την ηλικία

Υπάρχουν μερικές σημαντικές ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση του ορού. Οι γυναίκες με φακούς επαφής ή ευαίσθητα μάτια χρειάζονται ιδιαίτερα αυτές τις πληροφορίες:

  1. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με φακούς επαφής; – Ναι, αλλά πρέπει πρώτα να αφαιρεθούν. Δεδομένου ότι το χρησιμοποιείτε όλη τη νύχτα, αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα.
  2. Μπορεί το σκεύασμα να ερεθίσει τα μάτια; – Αυτό δεν πρέπει κανονικά να συμβαίνει, καθώς εφαρμόζεται μόνο στη γραμμή των βλεφαρίδων. Δεν ανήκει στο μάτι!
  3. Πόσο γρήγορα λειτουργεί; – Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες και να το χρησιμοποιείτε τακτικά, τότε τα αποτελέσματα φαίνονται πολύ καθαρά.

Ρύζι και αμυγδαλέλαιο για να μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες

Πολλές γυναίκες επιβεβαιώνουν: Αυτός ο ορός μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη ζωή και να δημιουργήσει μια μοναδική εμφάνιση. Η αυτοπεποίθηση βελτιώνεται, αισθάνεστε πιο άνετα στο δέρμα σας και προτιμάτε να κοιτάτε τα άλλα πρόσωπα στο πρόσωπο. Πιστεύουμε ότι είναι μια ολοκληρωμένη επιτυχία. Αξίζει μια δοκιμή για κάθε γυναίκα που θέλει παχύτερες και πιο μακριές βλεφαρίδες.