Ομορφιά

Πλαστική χειρουργική: πότε περιμένατε αρκετά;

Πάντα ψάχνουμε τον εαυτό μας.Ποιος είμαι και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή; Πώς ξέρω ποια απόφαση είναι η σωστή για τη ζωή μου και ποια θα μετανιώσω; Τι να τολμήσω και πότε πρέπει απλώς να υπομένω τα πράγματα, να περιμένω και να ελπίζω; Υπάρχουν πολλές χρήσιμες τεχνικές για την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις, από ωροσκόπια και παρόμοια συστήματα μέχρι διαλογισμό και χαλάρωση, δημιουργία λιστών ή απλώς ακρόαση ενστίκτου στο έντερο. Αλλά μερικές φορές οι φωνές από έξω είναι τόσο δυνατές που είναι δύσκολο να ακούσεις και να ξεχωρίσεις την εσωτερική φωνή.

η όμορφη γυναίκα σκέφτεται μια επέμβαση στη μύτη λόγω μιας καμπούρας στη μύτη

Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς αυτή η φωνή που έχει τις καλύτερες συμβουλές και συμβουλές, εκδίδει προειδοποιήσεις και σας προστατεύει από λανθασμένες αποφάσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να συγχέεται με τον φόβο, ο οποίος μερικές φορές μπορεί να είναι απλά παράλογος. Το ένστικτο ζει, ας το πω έτσι στην κοιλια, όπου οι επιστήμονες εντοπίζουν κάτι σαν δεύτερο «εγκέφαλο». Μπορείτε όμως να βασιστείτε στις εσωτερικές σας επιθυμίες όταν πρόκειται να κάνετε μια αλλαγή στο σώμα σας μέσω της πλαστικής χειρουργικής; Θα είστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ικανοποιημένοι όταν διορθώσετε ένα “ελάττωμα” ή είναι όλα επιφανειακά, όπως λένε ορισμένοι κριτικοί?

Τι θέλετε εσείς και τι λένε οι άλλοι

Συχνά υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ του τι θέλετε και του τι λένε οι άλλοι γι 'αυτό.

Συχνά υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ του τι θέλετε και του τι λένε οι άλλοι γι ‘αυτό. Τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι που ανησυχούν είναι γρήγορα στο σημείο όταν πρόκειται για δυνητικά επικίνδυνες αποφάσεις όπως η χειρουργική επέμβαση. Δεν αισθάνονται ότι η διαδικασία είναι απολύτως απαραίτητη επειδή αγαπούν το άτομο όπως είναι. Και δεν θέλουν να βάλει τον εαυτό της σε περιττό κίνδυνο. «Μα η μύτη σου σε κάνει αυτό που είσαι στην αρχή!» «Το μεγάλο στήθος είναι κάτι όμορφο»! «Δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημα».

Τέτοιες δηλώσεις μπορούν να ενοχλήσουν ένα ενδιαφερόμενο άτομο, ειδικά αν δεν εκφράζονται ως γνώμη αλλά ως οδηγία για δράση. Αλλά είναι θεμελιωδώς σημαντικό να παίρνετε τέτοιες αποφάσεις μόνοι σας και το πώς πρέπει να αποδειχθούν είναι αυτό που σας λέει η καθημερινή εμφάνιση στον καθρέφτη και τι αισθάνεστε.

Η αισθητική και η πλαστική χειρουργική αξιολογούνται διαφορετικά

Οι γυναίκες μπορεί να υποφέρουν από μεγάλο και βαρύ στήθος

Εάν κάποιος είχε ατύχημα ή κάηκε και υποβάλλεται σε επανορθωτική επέμβαση, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ λιγότερο σκεπτικοί. Είναι αυτονόητο ότι σε μια τέτοια περίπτωση κάποιος προσπαθεί να επαναφέρει την προηγούμενη κατάσταση.

Αλλά οι άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν εξίσου άσχημα από το στήθος ενός άντρα, μια στραβή μύτη, ένα μεγάλο και βαρύ στήθος ή συσσώρευση λίπους στο σώμα. Εάν συμβαίνει αυτό, ο ασθενής θα πρέπει, σε συνεννόηση με τον γιατρό του, να αποφασίσει τι είναι καλύτερο να κάνει. Εάν θέλει τη θεραπεία ο ίδιος (και δεν επηρεάζεται από κάποιον άλλο) και δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να το αντιτίθενται, τότε η θεραπεία θα πρέπει να διεξάγεται ακόμη και αν άλλοι άνθρωποι δεν είναι ενθουσιασμένοι με αυτήν. Αλλά δεν χρειάζεται να ζουν με το ελάττωμα, απλώς κοιτούν το όλο θέμα από έξω. Αυτή η άποψη δεν μας επιτρέπει να την κατανοήσουμε πλήρως και να την κρίνουμε.

Χειρουργική μύτης με πλαστική χειρουργική Ντίσελντορφ

Αντικειμενικά, ωστόσο, είναι χωρίς αμφιβολία ότι προσλαμβάνετε τον καλύτερο γιατρό που μπορείτε να βρείτε. Πανω σε αυτο το θεμα Πλαστική χειρουργική Ντίσελντορφ Ο Arteo Praxis είναι αναμφίβολα ένας από αυτούς τους καλύτερους παρόχους. Η πολυετής εμπειρία και οι εξαιρετικές αξιολογήσεις εξασφαλίζουν το απαραίτητο άλμα πίστης, το οποίο παγιώνεται σε μια προσωπική διαβούλευση.

Οι επιπτώσεις της αισθητικής χειρουργικής

Με μια επέμβαση μύτης μπορείτε να διορθώσετε το μέγεθος της μύτης, τη γέφυρα της μύτης, την άκρη της μύτης και τα ρουθούνια

Είναι ένας ξεπερασμένος τρόπος να βλέπουμε το μυαλό και το σώμα ως ξεχωριστά το ένα από το άλλο, γιατί η αλήθεια είναι ότι και τα δύο είναι μια ενότητα. Λέγεται ότι η «αληθινή ομορφιά» προέρχεται από μέσα, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές: Όσοι δεν βρίσκουν τον εαυτό τους όμορφο και δεν αγαπούν τον προβληματισμό τους, δεν μπορούν να στείλουν τα κατάλληλα σήματα.

Το θέμα της ομορφιάς γίνεται όλο και πιο σημαντικό, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η ευημερία στην κοινωνία. Φυσικά, όταν καλύπτονται οι βασικές ανάγκες της ζωής, τέτοια θέματα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, γιατί ο καθένας θέλει να νιώθει καλά στο σώμα του, να έχει αυτοπεποίθηση και ευτυχία.

Βελτιωμένη αυτοεκτίμηση

Μελέτες δείχνουν σταθερά ότι οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είναι πιο ευτυχισμένοι μετά από αισθητική επέμβαση

Μελέτες δείχνουν σταθερά ότι οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είναι πιο ευτυχισμένοι μετά από αισθητική επέμβαση. Συχνά ένα μεγάλο βάρος απομακρύνεται από τους ώμους τους. Ένα μικρό χτύπημα στη μύτη ή βαρύ στήθος μπορεί να επηρεάσει τη ζωή με τέτοιο τρόπο ώστε μια διόρθωση να είναι μια πλήρης ανατροπή.

Πλαστική χειρουργική και εξωτερική αντίληψη

Ο αντίκτυπος της αισθητικής χειρουργικής στη δουλειά

Είναι ενδιαφέρον ότι και άλλοι άνθρωποι μοιράζονται αυτές τις θετικές εντυπώσεις. Για παράδειγμα, μια μελέτη στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Georgetown στην Ουάσινγκτον έδειξε ότι οι γυναίκες μετά την αισθητική επέμβαση βαθμολογήθηκαν ως πιο ευγενικές, πιο ελκυστικές και πιο θηλυκές, αλλά και πιο κοινωνικά ικανές. Δεν αλλάζει λοιπόν μόνο η αυτοαντίληψη, αλλά και η αντίληψη των άλλων.

Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, αυτό μπορεί να συνοδεύεται από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή. Ακόμα κι αν το θεωρούμε άδικο, είναι απλώς ο καθένας κατηγοριοποιεί το αντίστοιχο με την πρώτη ματιά και τους βάζει σε ένα συρτάρι. Φυσικά, αυτό ισχύει και για τους συναδέλφους και το αφεντικό. Εάν τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα μετά από μια μικρή επέμβαση στη δουλειά και ταυτόχρονα αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι, αυτά είναι αρκετά επιχειρήματα για να μην περιμένετε άλλο, αλλά για να επιτύχετε την επιθυμητή αλλαγή μέσω της πλαστικής χειρουργικής.

όμορφη γυναίκα με τέλεια μύτη και γεμάτα χείλη