Ομορφιά

Η σωστή διατρητική φροντίδα μέχρι την πλήρη επούλωση

τρύπημα-ξανθά-μάτια-φρύδι-άνω-χείλος

Αφού έχετε τρυπήσει, είναι στο χέρι σας να φροντίσετε το Διάτρηση Φροντίδα, τόσο σωστή υγιεινή και καθαρισμός του τραύματος, για φροντίδα. Αποκτήστε αντιβακτηριακό σαπούνι, το οποίο πρέπει να διατηρείται σε ουδέτερο pH, και πλύνετε καλά τα χέρια σας με αυτό. Μόνο τότε πρέπει να καθαρίσετε το τρύπημα με υπεροξείδιο του υδρογόνου, αλατούχο διάλυμα ή ζεστό, αλατισμένο νερό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αλκοόλ για να καθαρίσετε την πληγή. Καθαρίστε το τρύπημα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα λόγω της διαρροής της λέμφου κατά τη φάση της επούλωσης. Μην ξεχνάτε όμως ότι εξαρτάται από την περιοχή που τρυπήθηκε. Επομένως, δώστε μεγάλη προσοχή στις πληροφορίες σχετικά με τη σωστή Διάτρηση Φροντίδα, που σας δόθηκε από τον τρυπητή σας και τηρήστε τους αυστηρά. Μην ενεργείτε σύμφωνα με τη δική σας βούληση για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα και δυσάρεστες φλεγμονές και λοιμώξεις.

Σωστή φροντίδα διάτρησης μετά το τρύπημα

Όπως γνωρίζετε, το τρύπημα πρέπει να γίνεται από έναν επαγγελματία τρυπητή σε ένα προσεκτικά επιλεγμένο στούντιο. Μην ξεχάσετε να φάτε πριν τρυπήσετε. Πρέπει να πάτε στο piercing ξεκούραστοι και χαλαροί όσο το δυνατόν περισσότερο. Η θεραπεία θα είναι ταχύτερη αν αποφύγετε το αλκοόλ, τα τσιγάρα και τα υπνωτικά χάπια. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε το σωστό Διάτρηση Φροντίδα τηρείτε αυστηρή υγιεινή και φροντίστε να τηρείτε και να ακολουθείτε τις οδηγίες του τρυπητή. Είναι επίσης καλύτερο αν προσπαθήσετε να μην ερεθίσετε άσκοπα το τρύπημα. Εάν είναι στη στοματική κοιλότητα, πρέπει να είναι Διάτρηση Φροντίδα ξεπλύνετε με αλατούχο διάλυμα μετά από κάθε γεύμα. Με αυτόν τον τύπο τρυπήματος, θα πρέπει να αποφεύγετε το στοματικό σεξ και το γαλλικό φιλί μέχρι να θεραπευτείτε πλήρως. Εάν το τρύπημα βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος, είναι καλή ιδέα να το μετακινήσετε δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Με τη διάτρηση των γεννητικών οργάνων, η σεξουαλική επαφή και άλλες σεξουαλικές επαφές απαγορεύονται μέχρι να επουλωθούν πλήρως.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σωστή φροντίδα διάτρησης:

  • Μην αγγίζετε ποτέ το τρύπημα με βρώμικα χέρια. Είναι φορείς διαφόρων βακτηρίων που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές λοιμώξεις.
  • Κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντους, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κολλήσετε σαπούνι ή αφρόλουτρο στο τραύμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή.
  • Μην βιαστείτε να αλλάξετε το τρύπημα, αλλά περιμένετε μέχρι να επουλωθεί εντελώς.
  • Ακόμα και με το παραμικρό σημάδι μόλυνσης, θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως έναν ειδικό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.

Σταρ του Χόλιγουντ με διακριτικό τρύπημα στα αυτιά

katy-perry-piercing-ear-rings-blue-hair

Στη Miley Cyrus αρέσουν τα heavy metal στοιχεία 

miley-cyrus-black-white-photo-ear-ring

Πολλά μοντέλα έχουν κομψό τρύπημα 

όμορφο-μοντέλο-με-διάτρηση-μαύρο-άσπρο

 

ξανθιά-γυναίκα-με-πρόσωπο-διάτρηση-μουσική

τρύπημα-μύτη-χείλη-γυναίκα-γέλιο-μακριά μαλλιά

τρύπημα-κομμάτι-στο-χέρι-με-πέτρες-κοσμήματα

όμορφο-αυτί-διάτρηση-με-πέτρες-δαχτυλίδι

μύτη-διάτρηση-κοσμήματα-δαχτυλίδι-γυναίκα-με-καπέλο

όμορφη-γυναίκα-με-μύτη-διάτρηση-μαύρα μαλλιά

μύτη-διάτρηση-μεγάλο δαχτυλίδι-με-πολύτιμους λίθους