Ομορφιά

Χειμερινός τύπος Χρώματα με επιδέξιο στιλ: συμβουλές χρωμάτων και συμβουλές στιλ

χρώματα χειμερινού τύπου χρώμα τύπος δέρματος χρώμα ματιών χρώμα μαλλιών

Όπως ακριβώς διακρίνουμε τέσσερις εποχές στη φύση, οι άνθρωποι μπορούν επίσης να ταξινομηθούν ανάλογα με την εμφάνισή τους ανάλογα με την εποχή. Το χρώμα του δέρματος, των ματιών και των μαλλιών είναι ζωτικής σημασίας. Μετά από διαβούλευση χρώματος, καθορίζεται ο αντίστοιχος τύπος χρώματος. Δίνει προσανατολισμό στα ρούχα, το μακιγιάζ, τα αξεσουάρ και το συνολικό στυλ, στα χρώματα που συμφέρουν για τον τύπο και αυτά που είναι λιγότερο κατάλληλα για αυτόν. Πώς μπορείτε να δείτε καθαρά αν ανήκετε στον χειμερινό τύπο και ποια είναι τα χρώματα του χειμερινού τύπου, αποκαλύπτουμε στο άρθρο.

χρώματα χειμερινού χρώματος χρώμα μαλλιών ξανθές συμβουλές

Ο χειμερινός τύπος είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Άπω Ανατολή. Τα άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα που μοιάζει με πορσελάνη και σκούρα ή ξανθά μαλλιά πλατίνας, καθώς και εκείνα που μαυρίζουν πολύ γρήγορα και έχουν σκούρα μάτια, μπορούν να χαρακτηριστούν ως χειμωνιάτικοι τύποι. Αν και τα αντίθετα συχνά προσελκύουν, δεν ισχύει για τον χειμερινό τύπο χρωμάτων. Όσον αφορά τα ρούχα και το στυλ, ο χειμερινός τύπος πρέπει γενικά να αποφεύγει τις ζεστές, κιτρινωπές αποχρώσεις και να βασίζεται σε δροσερά και καθαρά χρώματα. Διαφορετικά η χλωμή χροιά θα φαίνεται ανθυγιεινή και ήπια. Αντίθετα, η χειμερινή παλέτα χρωμάτων κάνει το χρώμα του δέρματος να φαίνεται λαμπερό και φρέσκο.

Προσδιορίστε τον τύπο χρώματος: τον χειμερινό τύπο

χειμώνα τύπου χρώματα τύπος χρώματος καθορίζουν συμβουλές δοκιμή

Ξέρεις ακριβώς τι τύπος χρώματος είσαι; Μερικές φορές συμβαίνει ένας τύπος φθινοπώρου ή ένας καλοκαιρινός τύπος να εκχωρείται λανθασμένα ως χειμερινός τύπος κατά τη διάρκεια μιας διαβούλευσης χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι η χρώση και τα επιλεγμένα χρώματα δεν εναρμονίζονται μεταξύ τους. Ως εκ τούτου, είναι πάντα σκόπιμο να καθορίσετε τον δικό σας τύπο χρώματος με βάση τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά: το χρώμα του δέρματος, των ματιών και των μαλλιών. Ποια χροιά δέρματος, ποιο χρώμα μαλλιών και ποιο χρώμα ματιών του χειμερινού τύπου είναι οι ερωτήσεις που θα κάνουν το styling σας πολύ πιο εύκολο εκ των υστέρων. Συνοψίζουμε εδώ τι είναι πολύ χαρακτηριστικό για τον χειμερινό τύπο.

χειμωνιατικα χρωματα celebrity ομορφια χρωμα χρωμα marion cotillard

Το δέρμα με χρώμα ελιάς είναι χαρακτηριστικό του χειμερινού τύπου. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις όπως ο λεγόμενος τύπος της Χιονάτης, την οποία η πρόταση: “Το δέρμα λευκό σαν το χιόνι, τα χείλη κόκκινα σαν αίμα και τα μαλλιά μαύρα σαν έβενο” περιγράφει με μεγάλη ακρίβεια. Αυτό χαρακτηρίζεται κυρίως από το πολύ ανοιχτό χρώμα πορσελάνης που μοιάζει με καφέ. Το χρώμα των μαλλιών του χειμερινού τύπου είναι κυρίως σκούρο: από σκούρο καφέ έως μαύρο. Ωστόσο, ειδικά στην παιδική ηλικία, υπάρχει επίσης μια πολύ ανοιχτό ξανθιά ή πλατινέ ξανθιά. Ο δροσερός ήχος χωρίς χρυσή λάμψη είναι απλά χαρακτηριστικός. Το χρώμα των ματιών και τα φρύδια είναι συνήθως άμεσα αντιληπτά στους χειμερινούς τύπους. Τα μάτια έρχονται σε όλες τις σκούρες έως μαύρες-καφέ παραλλαγές, αλλά και σε γκρι-μπλε, μπλε του πάγου και ένα έντονο, σκούρο μπλε. Το λευκό των ματιών είναι πολύ έντονο. Η αντίθεση ανάμεσα στο ανοιχτόχρωμο δέρμα και τα σκούρα μαλλιά είναι αυτό που κάνει την εμφάνιση του χειμερινού τύπου τόσο ενδιαφέρουσα.

Τύπος χειμώνα ή τύπος φθινοπώρου?

χρώματα χειμερινού τύπου ξανθά μπλε μάτια ανοιχτό δέρμα naomi watt

Ο χειμερινός τύπος συγχέεται πολύ συχνά με τον τύπο του φθινοπώρου. Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε σε ποια ανήκει, μπορείτε να κάνετε μια απλή δοκιμή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρυσά και ασημένια κοσμήματα και ένας καθρέφτης. Μπροστά στον καθρέφτη πρέπει να βάλετε τα κοσμήματα κοντά στο πρόσωπό σας. Σε ποια περίπτωση η χροιά φαίνεται πιο φρέσκια και πιο λαμπερή και πότε φαίνεται χλωμή; Εάν το ασημί ταιριάζει καλύτερα στο χρώμα του δέρματος, τότε μπορεί να ανατεθεί στους χειμερινούς τύπους.

χρώματα χειμερινού τύπου bella hadid celebrity μοντέλο δέρματος

Η δοκιμή πρέπει να πραγματοποιείται με γυμνό πρόσωπο και στο φως της ημέρας. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι χρυσού και ασημί ύφασμα αντί για κοσμήματα, για παράδειγμα ένα τοπ ή φόρεμα από την ντουλάπα. Ωστόσο, μερικές φορές δεν είναι εύκολο να προσδιορίσετε τον δικό σας τύπο χρώματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε εξέχοντες χειμερινούς τύπους και να τους συγκρίνετε με αυτούς. Τέτοιοι είναι οι Marion Cotillard, Catherine Zeta Jones, Anne Hathaway, Bella Hadid και άλλοι.

χρώματα χειμερινού τύπου bella hadid στολή φωτεινά χρώματα

  • Δέρμα: Λευκό αλαβάστρινο και ευαίσθητο στον ήλιο ή καφέ ελιά χωρίς φακίδες
  • Μάτια: αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου, από ανοιχτό έως σκούρο καφέ
  • Χρώμα μαλλιών: σκούρο καφέ, μαύρο, ασημί γκρι, ξανθιά τέφρας

Οι επιμέρους τύποι χρωμάτων σχετίζονται με διαφορετικές αναλογίες των ουσιών μελανίνη, καροτίνη, αιμοσφαιρίνη, κ.λπ. Αυτό καθορίζει τον υποτονισμό του δέρματος, το χρώμα των ματιών και των μαλλιών.

Ο χειμερινός τύπος: τυπικά χαρακτηριστικά

χρώματα χειμώνα στυλ στυλ marion cotillard εκτυπώνει αντιθέσεις μοτίβα

Ο χειμερινός τύπος χαρακτηρίζεται από μια δροσερή χροιά που δεν φαίνεται απαραίτητα χλωμή. Αν είναι λίγο πιο σκούρο, μαυρίζει γρήγορα και έχει έναν τόνο ελιάς, θεωρείται επίσης χειμερινός τύπος. Τα μάτια του είναι συνήθως πολύ δροσερά – μπλε, πράσινα ή σκούρα καφέ. Τα μαλλιά είναι πιο συχνά σκούρα – σκούρο καφέ ή μαύρο και γκρι γρήγορα, με αποτέλεσμα συχνά να έχουν μια στίγματα.

Χρώματα τύπου χειμώνα: Αυτά τα χρώματα είναι ευεργετικά

χειμώνα τύπου χρώματα παλέτα έντονες αποχρώσεις τόνους

Τα καθαρά, έντονα και ψυχρά χρώματα που δημιουργούν έντονες αντιθέσεις στο χρώμα του δέρματος και των μαλλιών είναι πλεονεκτικά για τις γυναίκες το χειμώνα. Οι αποχρώσεις που έχουν ροζ-μπλε απόχρωση ταιριάζουν πολύ με το χρώμα του δέρματος και το κολακεύουν. Τα χρώματα του χειμερινού τύπου περιλαμβάνουν: τιρκουάζ, σμαράγδι, ultramarine, μπλε πάγου, βασιλικό μπλε, δαμάσκηνο. Βασικά όλες οι αποχρώσεις του μπλε είναι ιδανικές εδώ. Το βαθύ μαύρο και το καθαρό λευκό φαίνονται εξαιρετικά καλά σε αυτόν τον τύπο και δεν μοιάζουν με κανέναν άλλο. Τα αγαπημένα του τύπου Χιονάτη περιλαμβάνουν όλες τις αποχρώσεις της κόκκινης χειμερινής παλέτας όπως το δροσερό κόκκινο, το ροζ βατόμουρο, το βιολετί και το λιλά. Άλλες επιλογές είναι το κίτρινο καναρινί και ο ανθρακί. Υπογραμμίζουν τέλεια τον τύπο.

  • Κόκκινο: πρωτεύον κόκκινο, μπλε κόκκινο, μπορντό
  • Βιολετί: από λιλά έως μπλε-ιώδες
  • Κίτρινο: κύριο κίτρινο, λεμόνι κίτρινο
  • Πράσινο: πρωταρχικό πράσινο, μπλε-πράσινο
  • Μπλε: μπλε του ουρανού, βασιλικό μπλε, ναυτικό μπλε, λουλακί
  • Άλλα: όλες οι αποχρώσεις του γκρι που είναι κρύες και διαυγές, ασημί, ροζ, ροζ, κυκλάμινο, ματζέντα, βαθύ μαύρο, καθαρό λευκό

Χρώματα χειμερινού τύπου: no-gos

χειμωνιάτικου τύπου χρώματα στυλ στολή χωρίς να πηγαίνεις Άννα Χάθαγουεϊ

Οι κιτρινωπές αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο, το πράσινο με μια κίτρινη απόχρωση, οι ώχρες και οι γήινες αποχρώσεις δεν είναι καθόλου όταν πρόκειται για χρώματα τύπου χειμώνα. Αυτά κάνουν την χλωμή επιδερμίδα να φαίνεται ελαφρώς ανθυγιεινή και λαχταριστή. Τα πολύ ευαίσθητα παστέλ χρώματα καθώς και οι καφέ αποχρώσεις δεν είναι επίσης μια καλή επιλογή για γυναίκες χειμερινού τύπου.

Χρώματα μαλλιών τύπου χειμώνα

χειμώνα τύπου χρώματα στυλ μαλλιών σκούρο καφέ

Δεδομένου ότι ο χειμερινός τύπος έχει φυσικά χρώμα μαλλιών με έντονο δροσερό τόνο, οι αποχρώσεις και οι αποχρώσεις του ασβέστη είναι επίσης κατάλληλες για αυτούς. Η φυσικά σκούρα καφέ ή μαύρη χαίτη γίνεται γκρι γρήγορα και συχνά παρατηρείτε τα ασημένια μαλλιά. Οι κρύες αποχρώσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται ως κατάλληλο χρώμα για το χρωματισμό των μαλλιών ολόκληρης της τρίχας. Αν θέλετε περισσότερη κίνηση στα μαλλιά σας, μπορείτε να φτιάξετε ανταύγειες. Αυτά θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι ασημί-ξανθά. Οι χρυσές και κόκκινες αποχρώσεις θεωρούνται μειονεκτικές και πρέπει να αποφεύγονται. Εάν εξακολουθείτε να μην θέλετε να κάνετε χωρίς ξανθό και κόκκινο, θα πρέπει να επιλέξετε ξανθιά ή κόκκινο με μπλε γύψο. Χρώματα μαλλιών που δεν ταιριάζουν στον χειμερινό τύπο είναι: κάστανο και ανοιχτό καφέ, λινό και χρυσό ξανθό.

Χρώματα χειμώνα και μακιγιάζ

χρώματα χειμερινού τύπου στιλ συμβουλές μακιγιάζ μακιγιάζ

Με το εκφραστικό χάρισμα που διαθέτει ο χειμερινός τύπος, μπορείτε να το κάνετε χωρίς μακιγιάζ εντελώς. Ωστόσο, λίγο ρουζ, κραγιόν και έμφαση στα μάτια είναι όλα κατάλληλα. Ως αποτέλεσμα, τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου τονίζονται με στιλ και έρχονται πραγματικά στα δικά τους. Για ειδικές περιστάσεις είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο κόκκινο ή ροζ κραγιόν. Αυτά τα χρώματα έρχονται σε καλή αντίθεση με τα σκούρα μαλλιά. Για σκιά ματιών θα πρέπει να επιλέξετε μια απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα των ματιών ή, εναλλακτικά, μια κρύα μπλε απόχρωση.

χρώματα χειμερινού τύπου μακιγιάζ μακιγιάζ πλατινέ ξανθιά

Το ιδανικό για γυναίκες με σκούρα μαλλιά και ανοιχτόχρωμο χρώμα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κραγιόν σε κρύα, έντονα χρώματα όπως το ροζ, το κερασινό ή το μοβ. Έτσι το δέρμα θα φαίνεται φρέσκο ​​και λαμπερό. Για να κυριαρχήσετε στο βλέμμα, θα πρέπει να εξομαλύνετε την κοκκινίλα και τις σκούρες σκιές με concealer. Για την καθημερινή ζωή αρκεί να τονίσουμε τα μάτια με λίγη μαύρη μάσκαρα.

Χρώματα στυλ χειμερινού τύπου

χρώματα χειμερινού τύπου celebrity marion cotillard στολή πράσινο

Για όλους τους τύπους χρωμάτων, ο κανόνας ότι το πάνω μέρος και τα αξεσουάρ στο πάνω μέρος του σώματος πρέπει να ανήκουν στην αντίστοιχη χρωματική παλέτα και να ταιριάζουν με το χρώμα του δέρματος, των ματιών και των μαλλιών και το παντελόνι ή η φούστα μπορεί επίσης να συνδυαστεί από άλλες παλέτες χρωμάτων. Τα χρώματα που πρέπει να αποφεύγετε είναι: κίτρινο πράσινο, πράσινο ελιάς, ώχρα, πορτοκαλί και χρώματα κελύφους αυγών.

χρώματα χειμερινού τύπου στυλ μόδας αντιθέσεις πράσινες εκτυπώσεις

Ο χειμερινός τύπος λατρεύει τις αντιθέσεις και φωτεινοί συνδυασμοί χρωμάτων όπως το ασπρόμαυρο και αποτελεσματικά μοτίβα είναι ιδανικοί γι ‘αυτούς. Είναι επίσης ευπρόσδεκτο να φορέσει ισχυρούς κόκκινους, μοβ και ροζ τόνους. Φυσικά, τα προτιμώμενα χρώματα χειμερινού τύπου περιλαμβάνουν όλες τις αποχρώσεις του μπλε και κατά τα άλλα αντιδημοφιλείς ψυχρούς γκρι τόνους. Όσον αφορά το στυλ ένδυσης, ο χειμερινός τύπος πρέπει να αποφεύγει τις φριτέζες, τα τόξα και άλλες παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες και να προτιμά τις σαφείς περικοπές.

χρώματα χειμώνα στυλ μόδας φωτεινό σκάει χρώμα ματζέντα

Τα λεπτά χρώματα κάνουν το κατά τα άλλα χλωμό δέρμα να φαίνεται ακόμη πιο χλωμό και διαταράσσουν τη συνολική εικόνα. Τόσο έντονα, φωτεινά χρώματα και συνδυασμοί υψηλής αντίθεσης είναι κάτι για τις κυρίες του χειμώνα. Στην πραγματικότητα μόνο αυτοί όλων των τύπων χρωμάτων μπορούν να αντέξουν τόσο τολμηρές εμφανίσεις χωρίς να φαίνονται τεχνητές ή ακατάλληλες.

χρώματα χειμερινού τύπου ήχος σε τόνο στολή γκρι

Οι γραφικές εκτυπώσεις και τα υφάσματα με μοτίβα είναι καλές επιλογές για χειμερινούς τύπους. Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε λίγο εκκεντρικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα μη χρώματα και να δημιουργήσετε μια εμφάνιση τόνου. Το ντύσιμο με μαύρο, γκρι ή λευκό χρώμα από την κορυφή ως τα νύχια είναι εξίσου κολακευτικό και θεωρείται επίσης διαχρονικό και κλασικό.

χρώματα χειμώνα κοσμήματα στυλ Emily Blunt

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ο χειμερινός τύπος πρέπει μάλλον να αποφεύγει τον χρυσό και τον χαλκό και να προτιμά ασημένια κοσμήματα ή εναλλακτικά λευκό χρυσό και πλατίνα. Οι πολύτιμοι λίθοι σε έντονα χρώματα όπως το ρουμπίνι, το σμαράγδι και το ζαφείρι ή οι ημιπολύτιμοι λίθοι όπως το τιρκουάζ, το γαλαζοπράσινο και το λάπις λαζούλι του φαίνονται υπέροχα.

χρώματα χειμερινού τύπου marion cotillard ρούχα μπλε

Η απάντηση στην ερώτηση: Ποιος τύπος χειμωνιάτικων χρωμάτων φαίνεται πολύ καλός μπορεί να απαντηθεί γρήγορα: Όλα τα χρώματα που είναι καθαρά και κρύα, όπως ο ίδιος ο χειμώνας.