Μείωση

Η γρήγορη απώλεια βάρους της Christina Aguilera – πώς το έκανε;

christina aguilera διάσημη χαρισματική όμορφη γυναίκα ελκυστική

Γιατί και πώς το είχε η Χριστίνα Αγκιλέρα γρήγορη απώλεια βάρους πέτυχε – ένα γεγονός πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο, το οποίο θα μπορούσε επίσης να έχει πολλές πιθανές εξηγήσεις.

Γρήγορη απώλεια βάρους είναι δυνατή για αυτούς

η γρήγορη απώλεια βάρους Christina Aguilera 2012 αισθάνεστε καλά

Θυμάστε πώς ήταν η τραγουδίστρια πέρυσι; Εάν όχι, θα ανανεώσουμε τη μνήμη σας με μερικές εικόνες!

Η Χριστίνα Αγκιλέρα δέχεται επίθεση από τον Τύπο εδώ και καιρό επειδή δεν έδωσε καμία σημασία στη φιγούρα της. Τόσο κατευθείαν στο θέμα – ότι είναι χοντρή. Όλο αυτό το διάστημα, η Χριστίνα μας έδειξε ότι πραγματικά αισθάνεται καλά στο δέρμα της, ό, τι κι αν δείχνει η ζυγαριά. Φαίνεται ότι είχε ήδη βαρεθεί όλα τα άρθρα του περιοδικού που έλεγαν ότι ήταν αδίστακτη με το σώμα της και τελικά αποφάσισε τι θα κάνει γι ‘αυτό. Οτι γρήγορη απώλεια βάρους πέτυχε κι αυτή.

Η γρήγορη απώλεια βάρους των αστεριών – ενδιαφέροντα γεγονότα

 η γρήγορη απώλεια βάρους christina aguilera μπλε μάτια

Σήμερα ο τραγουδιστής το αποδεικνύει γρήγορη απώλεια βάρους και σχεδόν τέλειο σχήμα σε σχέση με πέρυσι. Το τελευταίο γεγονός που έλαβε μέρος έδειξε σε όλους μας ότι είχε χάσει περισσότερα από 10 κιλά. Σύμφωνα με πολλά περιοδικά, θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Ράτλερ το επόμενο καλοκαίρι. Αυτός θα ήταν τότε ο λόγος για την απώλεια βάρους τους. Σύμφωνα με την ίδια την Χριστίνα Αγκιλέρα, το μυστικό της απώλειας βάρους της είναι ότι κάνει νέες ασκήσεις και αυστηρή δίαιτα.

αδυνάτισμα τα αστέρια μοβ φόρεμα χτένισμα φανταχτερό

η γρήγορη απώλεια βάρους christina aguilera όμορφα λεπτή

  επιτυχημένο μακρύ λευκό φόρεμα κοσμήματα κομψό λεπτό