Μείωση

Αναρρίχηση σκαλοπατιών – αποτελεσματική άσκηση για τα πόδια και το στομάχι

αναρρίχηση σκαλοπατιών αποτελεσματική ανταμοιβή ποδιών ένταση εναλλαγής Η αναρρίχηση σκαλοπατιών είναι μια αποτελεσματική προπόνηση για τους μύες των ποδιών και της κοιλιάς καθώς είναι ένας συνδυασμός καρδιο προπόνησης και προπόνησης δύναμης. Απλώς για να ζεσταθείτε ή μάλλον να χάσετε βάρος, το ανέβασμα σκαλοπατιών μπορεί να είναι αποτελεσματικό για τον καθένα Άσκηση για πόδια και κοιλιακούς είναι.

Οφέλη από το ανέβασμα σκαλοπατιών ως αποτελεσματική άσκηση για πόδια και κοιλιακούς

πόδια τεντωμένα ομαλά ικανοποιημένο αποτέλεσμα κίνηση κίνηση ονειρεμένη φιγούρα

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα αυτού Άσκηση για πόδια και κοιλιακούς χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι δεν θα σας κόστιζε τίποτα. Παρ ‘όλα αυτά, σύντομα θα είστε σε θέση να προσβλέπετε σε σφιχτά πόδια και λείο στομάχι. Πριν ξεκινήσετε να ανεβαίνετε σκάλες, μην ξεχάσετε να κάνετε προθέρμανση, το οποίο αποτελεί σημαντικό μέρος κάθε προπόνησης. Με αυτόν τον τρόπο, δίνετε έμφαση στους μυς των μηρών, τις γάμπες και τα πόδια. Στη συνέχεια, θα είστε έτοιμοι για μια γρήγορη και έντονη προπόνηση. Ξεκινήστε να ανεβαίνετε τις σκάλες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κάντε το αρκετές φορές διαδοχικά, ώστε σύντομα να θαυμάσετε τις πρώτες διαφορές.

Εκτελέστε σωστή εκπαίδευση

Ανεβαίνοντας αποτελεσματικά τις σκάλες Ασκήστε τα πόδια επάνω στο στομάχι περπατώντας έντονα

Για να μην τραυματιστείτε, είναι καλύτερο να αποφύγετε να ανεβείτε πολλά σκαλοπάτια ταυτόχρονα. Αφού ανεβείτε τις σκάλες, ξεκινήστε να κατεβαίνετε τις σκάλες – πιο αργά και πάντα με ίσια πλάτη. Στη συνέχεια, κάντε ένα σύντομο διάλειμμα και μετά πηγαίνετε ξανά! Συνέχισε! Για αρχάριους, μισή ώρα είναι αρκετή για να ανεβείτε σκάλες. Με την πάροδο του χρόνου, μερικοί προχωρημένοι μαθητές προσθέτουν μικρά βάρη χεριών και ποδιών σε αυτήν την ενότητα άσκησης, έτσι ώστε οι μύες να εκπαιδεύονται ακόμη πιο αποτελεσματικά. Να είστε πάντα προσεκτικοί και να βεβαιώνεστε ότι το τμήμα της σκάλας είναι καλά φωτισμένο. Φυσικά, δεν θέλετε να ξεπεράσετε τίποτα ενώ γυμνάζεστε. Στην επιστροφή προς τα κάτω, υπάρχει περισσότερη καταπόνηση στην άρθρωση του γόνατος. Επιπλέον, οι μύες των ποδιών είχαν ήδη διεγερθεί λίγο περισσότερο μέχρι τότε. Για τους λόγους αυτούς, οι ειδικοί κατάρτισης συνιστούν βραδύτερο ρυθμό. Η εναλλαγή μεταξύ προπόνησης υψηλής και χαμηλής έντασης – σε αυτή την περίπτωση μεταξύ πεζοπορίας και σκαλοπατιών – εξασφαλίζει αντοχή και οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελεσματική καύση λίπους. Καρδιοπροπόνηση για επίπεδους κοιλιακούς στομάχι σφιχτή ομαλή δίαιτα εντατική προπόνηση μυών αντοχής Η αναρρίχηση σκαλοπατιών και το σχετικό τέντωμα μπορούν επίσης να γίνουν σε ζευγάρια προθέρμανση απαραίτητο πριν από τη δραστηριότητα ενάντια σε τραυματισμούς κατά την άσκηση για τα πόδια και την κοιλιά