Κορδέλα Τατουάζ

Τατουάζ ελέφαντα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελεφάντων – 30 Νοεμβρίου

Από το υλικό που μπορείτε να μάθετε για τις διακοπές που ονομάζεται Παγκόσμια Ημέρα των Ελεφάντων – 30 Νοεμβρίου, εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας, μάθετε για τα χαρακτηριστικά της γιορτής, μάθετε ενδιαφέροντα γεγονότα και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες τατουάζ με σχέδιο ενός ελέφαντα, που μπορεί να σημαδέψει τέλεια αυτήν την ημέρα στην ιστορία και να ορίσει τη δική σας ζεστή στάση απέναντι σε αυτό το πλάσμα.

Τατουάζ ελέφαντα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελεφάντων - 30 Νοεμβρίου - πληροφορίες και φωτογραφίες σχεδίων τατουάζ

Τατουάζ ελέφαντα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελεφάντων – 30 Νοεμβρίου: ενδιαφέροντα γεγονότα και φωτογραφίες σχεδίων τατουάζ

Οι ελέφαντες έχουν τιμηθεί ανά πάσα στιγμή, σήμερα δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα ζώα στην Ινδία, όπου ο ελέφαντας θεωρείται ιερό ζώο και στην Ταϊλάνδη, η οποία γενικά ονομάζεται χώρα των ελεφάντων.

Παρεμπιπτόντως, οι περισσότερες χώρες του κόσμου τον Ιούνιο γιορτάζουν την ημέρα προστασίας των ελεφάντων, οι οποίοι διατηρούνται σε αφόρητες συνθήκες σε ζωολογικούς κήπους..

Και στις 30 Νοεμβρίου κάθε έτους, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ελεφάντων. Οι διακοπές έχουν ως στόχο να επιστήσουν την προσοχή στο πρόβλημα της εξαφάνισης αυτών των απίστευτων ζώων και στοχεύουν στην προστασία και προστασία των ελεφάντων..

Τατουάζ ελέφαντα στην πλάτη 30.11.2020 №019 -ελέφαντα τατουάζ στην πλάτη- Τατουάζ ελέφαντα στην πλάτη 30.11.2020 №017 -ελέφαντα τατουάζ στην πλάτη- Τατουάζ ελέφαντα στην πλάτη 30.11.2020 №006 -ελέφαντα τατουάζ στην πλάτη-

Μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για την Παγκόσμια Ημέρα Ελεφάντων

Οι ελέφαντες βρίσκονται στο Κόκκινο Βιβλίο για πολλά χρόνια, αλλά παρ ‘όλα αυτά, κάθε χρόνο ένας τεράστιος αριθμός ελέφαντων εξοντώνονται από κυνηγούς και λαθροθήρες που σκοτώνουν ζώα για να αποκτήσουν χαυλιόδοντες. Το 80% όλων των χαυλιόδοντων ελέφαντα πωλούνται στην Κίνα, όπου τα προϊόντα ελεφαντόδοντου είναι παραδοσιακά σε ζήτηση και έχουν μεγάλη αξία.

Τατουάζ ελέφαντα στο στήθος 30.11.2020 №010 -ελέφαντα τατουάζ στο στήθος- Τατουάζ ελέφαντα στο στήθος 30.11.2020 №008 -τατουάζ ελέφαντα στο στήθος- Σχέδιο τατουάζ ελέφαντα - επιλογή 30.11.2020 №401 -ελέφαντα τατουάζ-

Η εξαιρετικά γρήγορη μείωση του πληθυσμού των ελεφάντων σε όλο τον κόσμο ανησύχησε τόσο πολύ τους επιστήμονες και τα δημόσια πρόσωπα που καθιερώθηκαν διακοπές για τις οποίες γράφουμε..

Παρεμπιπτόντως, στη Ρωσία από το 2008 πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που ονομάζεται “Slonuin”, η οποία επιδιώκει στόχους παρόμοιους με τις διακοπές.

Αποτίοντας φόρο τιμής σε αυτό το όμορφο πλάσμα, ενώνοντας τις προσπάθειες των υπερασπιστών των ελεφάντων, ως τοποθεσία τατουάζ, σας προσκαλούμε να δείτε ενδιαφέροντα σχέδια ενός τατουάζ ελέφαντα, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική βάση για τη δημιουργία μιας ιδέας για το μελλοντικό σας τατουάζ..

Σχέδιο τατουάζ ελέφαντα - επιλογή 30.11.2020 №383 -ελέφαντα τατουάζ- Σχέδιο τατουάζ ελέφαντα - επιλογή 30.11.2020 №347 -ελέφαντα τατουάζ- Σχέδιο τατουάζ ελέφαντα - επιλογή 30.11.2020 №333 -ελέφαντα τατουάζ-

Παρεμπιπτόντως, έχουμε επίσης μια σειρά θεματικών υλικών στον κατάλογο τατουάζ και μια ξεχωριστή σελίδα με θέμα “Η έννοια του τατουάζ με έναν ελέφαντα”.

Φωτογραφία τατουάζ με σχέδιο ελέφαντα από 30/11/2020 (595 φωτογραφίες)