Κορδέλα Τατουάζ

50+ σχέδια τατουάζ με θέμα το λατρευτικό παιχνίδι The Legend of Zelda

Από το υλικό που θα μάθετε για τατουάζ θαυμαστών με οικόπεδα από το λατρευτικό παιχνίδι The Legend of Zelda, μπορείτε να δείτε παραδείγματα σχεδίων τατουάζ και να μάθετε ενδιαφέροντα γεγονότα τόσο για το τατουάζ όσο και για το παιχνίδι.

50+ σχέδια τατουάζ με θέμα το λατρευτικό παιχνίδι The Legend of Zelda - πληροφορίες και φωτογραφίες τατουάζ

50+ σχέδια τατουάζ με θέμα το λατρευτικό παιχνίδι The Legend of Zelda: ενδιαφέροντα γεγονότα και φωτογραφίες θεματικών σχεδίων τατουάζ

Στον σύγχρονο κόσμο, τα βιντεοπαιχνίδια καταλαμβάνουν μια σημαντική θέση, ειδικά στη ζωή των παιδιών και των εφήβων, επηρεάζουν την ανατροφή και τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους, πολλοί μεταφέρουν την αγάπη τους από την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή. Αυτό ακριβώς είχε το λατρευτικό παιχνίδι The Legend of Zelda σε πολλούς ανθρώπους, που ερωτεύτηκαν εκατομμύρια, και οι θαυμαστές του δεν εγκατέλειψαν τον εθισμό τους, ακόμη και μεγαλώνοντας..

Το επιτυχημένο παιχνίδι εμφανίστηκε χάρη στους βραβευμένους προγραμματιστές από την Ιαπωνία – Shigeru Miyamoto και Takashi Tezuka, στις 21 Φεβρουαρίου 1986, μετά από τους οποίους κέρδισαν αρκετά βραβεία από τη Nintendo.

Τατουάζ από το παιχνίδι The Legend of Zelda 10/12/2020 №038 -The Legend of Zelda tattoo-

Τατουάζ από το παιχνίδι The Legend of Zelda 12.10.2020 №059 -The Legend of Zelda tattoo- Τατουάζ από το παιχνίδι The Legend of Zelda 10/12/2020 №058 -The Legend of Zelda tattoo- Τατουάζ από το παιχνίδι The Legend of Zelda 10/12/2020 №057 -The Legend of Zelda tattoo-

Η πλοκή του παιχνιδιού συνδέεται με τον κεντρικό χαρακτήρα που ονομάζεται Link, ο οποίος πρέπει να νικήσει όλα τα τέρατα του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του κύριου αντι -ήρωα – Ganon, και να σώσει την πριγκίπισσα Zelda.

Στο παιχνίδι, η Zelda ήταν προικισμένη με μαγικές ιδιότητες και ήταν η πριγκίπισσα του βασιλείου – Hyrule.

Ενδιαφέρον γεγονός

Η πριγκίπισσα από το παιχνίδι ονομάστηκε Zelda, προς τιμήν της συζύγου του διάσημου συγγραφέα F. Scott Fitzgerald, της οποίας το όνομα ήταν Zelda Fitzgerald..

Φυσικά, η ιστορία όλων των δημοφιλών δεν τελειώνει και το The Legend of Zelda έλαβε 24 αναγεννήσεις με τη μορφή 24 διαφορετικών παιχνιδιών sequel, το τελευταίο από τα οποία κυκλοφόρησε το 2019 για την πλατφόρμα – Nintendo Switch, το παιχνίδι ονομάστηκε The Legend of Zelda : Η αφύπνιση του συνδέσμου ». Από τον Μάρτιο του 2020, το The Legend of Zelda: Link’s Awakening πούλησε πάνω από 4.000.000 αντίτυπα, καθιστώντας το το πιο δημοφιλές παιχνίδι στην πλατφόρμα του Nintendo Switch..

Τατουάζ από το παιχνίδι The Legend of Zelda 10/12/2020 №042 -The Legend of Zelda tattoo-

Τατουάζ από το παιχνίδι The Legend of Zelda 10/12/2020 №055 -The Legend of Zelda tattoo- Τατουάζ από το παιχνίδι The Legend of Zelda 10/12/2020 №054 -The Legend of Zelda tattoo- Τατουάζ από το παιχνίδι The Legend of Zelda 10/12/2020 №048 -The Legend of Zelda tattoo-

Ένα νέο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σύντομα, με τίτλο Warriors of Hyrule: Age of Disaster, και θα είναι ένα prequel των ήδη γνωστών Legends of Zelda: Breath of the Wind από το 2017..

Περιμένοντας την κυκλοφορία του igruhi, σας προτείνουμε να δείτε τις φωτογραφίες των θεματικών σχεδίων τατουάζ που είναι αφιερωμένα στο παιχνίδι The Legend of Zelda και έγιναν σίγουρα, αν όχι από τους οπαδούς του παιχνιδιού, τότε από τους οπαδούς.

Φωτογραφίες τατουάζ με θέμα το παιχνίδι The Legend of Zelda από 10/12/2020 (60 φωτογραφίες)

Δες το βίντεο: